Spoilers 10 t/m 14 april

by GTSTCourant

MA 10/4
Ludo kan niet omgaan met alle beschuldigingen van Bing. Ook Nina weet niet wie van de twee ze moet geloven en is bang dat door deze crisis de familie uit elkaar valt. Janine ontmoet de veroorzaker van al deze ellende: Martine.

DI 11/4
Linda moet haar trots opzijzetten als haar hotelkamer in De Rozenboom te duur voor haar wordt. Anton probeert Rikki duidelijk te maken dat ze haar dochter Teddy misschien nooit meer terug zal zien.

WO 12/4
Job laat zich door Anna provoceren. Rover is te laat bij zijn afspraakje met Celia en dat komt door Kimberly. Anton heeft moeite met het lege huis. Sam besluit mee te doen aan een fotowedstrijd en gaat aan de slag.

DO 13/4
Bing krijgt plots een terugval. Bill houdt Maxime nadrukkelijk in de gaten. Maxime en Martine starten beiden een klopjacht op Malena. Kimberly geeft toe dat ze politiebescherming nodig heeft. Rover kan Celia niet vergeten.

VR 14/4
De ellende binnen de familie Sanders begint zijn tol te eisen voor Lucas. Hij zoekt samen met Felix afleiding. Anna en Rikki gaan pokeren, maar Rikki kent de regels niet. Nina vraagt Rik om raad bij een lastig dilemma.


Lees ook:

40 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
richard
28 maart 2017 19:06

Vervelende week voor Sanders familie 🙁

29 maart 2017 15:29
Antwoord op  richard

nou sorry als Ludo en Jeanine eruit gaan is het einde gtst

sandro
1 april 2017 14:55
Antwoord op  rodena

Een onbekend persoon begint bewijzen te verzamelen tegen Martine. Het bewijs voor de moord op Rolf Huygens komt boven water (weliswaar verjaard maar toont Martine’s valse aard aan0, het bewijs van Martine’s wraakplan van 12 jaar geleden (de reden dat Ludo 12 jaar geleden alles kwijtraakte). Met militaire precisie heeft die onbekende persoon 5 jaar erover gedaan om alle bewijzen tegen Martine te verzamelen, zelfs het feit wat ze voor een semi-crimineel bedrijfsvoering hanteert, als ook het bewijs voor de moordaanslagen op Bing en Malena . Dan worden alle bewijzen naar Aysen gestuurd. Martine wordt opgepakt en veroordeeld voor verschillende… Lees meer »

3 april 2017 16:08
Antwoord op  sandro

was het maar waar dat het zo zou gaan, maar niks is ervan waar, want martine gaat niet dood uit de serie omdat dit bekend is gemaakt bij RTL B. Duurt wel erg lang, hoop dat Ludo echt in actie komt en Martine eruit gaat! Vind haar personage echt helemaal niks en die Sjors en Bing mogen eruit mis hun totaal niet!!

Anna
4 april 2017 21:58
Antwoord op  sandro

Ik zou deze verhaallijn globaal ook top vinden. Martine word ontmaskerd en weet dat ze verloren heeft van ludo. Van sjors moet ze ludo alles teruggeven anders wil ze martine nooit meer zien. Nina en bing zijn volledig uitelkaar gegroeid door bing zijn grote verraad en sjors en bing gaan weer eens samen maar verdwijnen met lana en martine naar verweggistan. Zo kunnen ze verdwijnen in de anonimiteit en ludo heeft alles weer teruggekregen dus. Maar wraak zit in zijn lijf en hij weet dat ooit de dag komt dat hij martine te grazen zal nemen. Hij janine en nina… Lees meer »

Hanneke
28 maart 2017 20:26

Wat was nou precies de val waar Ludo Bing in wilde laten lopen?
Ik had een paar afleveringen gemist.

melissa
28 maart 2017 21:02
Antwoord op  Hanneke

of bing betrouwbaar genoeg was

melissa
28 maart 2017 21:03

komt ludo trouwens ooit weer aan de macht?

Peter
29 maart 2017 03:00

Zeker weten, in de week van 7 april zie je al dat Ludo alles kwijt is en dat langer vast moet zitten. Ik heb zo naar gevoel dat Janine ook nog wel wat overkomt en dat op die manier ludo en janine de serie verlaten zoals ze in maart 2015 naar buiten hebben gebracht. Ik zie ook geen uitweg meer voor ludo. Niemand kan aantonen dat Hafkamp er overal achter zit. Ik heb geen hoop meer dat ludo er weer bovenop komt en hafkamp en genadeloos afmaakt.

Jeffrey
29 maart 2017 17:47

Als ludo de serie zo verlaat. Kijk ik nooit meer

Kelly
29 maart 2017 20:12

Spannende tijden in GTST. Helemaal super dat Hafkamp weer terug is. Wat speelt zij haar rol toch goed. Ludo komt er vast en zeker wel weer bovenop 😉 Geniale actie van Hafkamp om nu moord in Ludo’s schoenen te schuiven, net zoals hij destijds ook bij haar heeft gedaan. Karma is a bitch!

Misha
30 maart 2017 23:55
Antwoord op  Kelly

Of: Geniale actie van Ludo om martine te laten opdraaien voor moord nadat zij had meegewerkt aan de ontvoering van zijn dochter en hem failliet heeft laten gaan.

Asna
31 maart 2017 02:37

Ik ben zo blij met Martine Hafkamp. Wat is Inge Ipenburg een geweldig actrice. Ze kan acteren zonder tekst. Wat een mimiek en wat een geweldig acteerwerk. Haar stem is zo goed en sinister. Alleen een top actrice kan dit.

mjo
2 april 2017 12:21
Antwoord op  Asna

Ze kan acteren zonder tekst haha 🙂 je snapt toch hopelijk wel dat ze de tekst uit haar hoofd heeft geleerd. Overigens dat doen alle acteurs en actrices. Nog nooit niet iemand vanaf een blaadje of autocue zien acteren in GTST.

Anna
31 maart 2017 11:56

Ik vind de verhaallijn juist waardeloos. Martine , sjors en bill horen er gewoon niet bij. Ludo ten gronde richten is even spannend ja maar wat is gtst zonder ludo? Van mij mag hij bikkelhard terugkomen en martine uitschakelen. Lucas is ook terug nou zijn inbreng boeit me zo niet meer. Ook noud zijn rol begint meer op een maatschappelijk werker te lijken..geef die knul een spannende verhaallijn weer. B.v met een spannende nieuwe vriendin of met aysen! Sjoerd weer naar rikki en hoppa. Gtst neem ik op en soms spoel ik t een flink eind door want zo saai… Lees meer »

Malu
31 maart 2017 18:27
Antwoord op  Anna

Volledig mee eens! Enige verhaallijn die ik nu nog leuk vind zijn Anna en job. Maar die komen ook maar 2 afleveringen in de week en de rest is ludo en dat hele clubje. Best jammer maar hoop dat het weer leuker word en niet 1 aflevering volledig met martine enzo

Mousy
2 april 2017 12:17
Antwoord op  Anna

Met je eens @Anna. Ik hoop snel weer op meer Goede Tijden. Want momenteel is er alleen maar Slechte Tijden.
Elkaar op deze wijze naar het leven staan, dat is zooooooo niet mijn ding. Ook in de echte wereld is al zoveel onverdraagzaamheid.

Ik hoop snel weer op een half uurtje ontspanning, want daarvoor kijk ik GTST.

N. Sanders
31 maart 2017 21:13

Bij deze mijn reactie. Lees net karma is a bitch etc. Maar er is een verschil tussen Ludo en Martine. Karel was al dood en niet vermoord door Ludo, zoals Martine nu wel aan het vermoorden van mensen is. En daarbij was die actie van Ludo als Payback voor wat ze Nina aangedaan hebben gedaan en alle bedreigen naar zijn familie en zijn geld dat versnipperd werd. Dus niks karma. Net de shortie van maandag gezien en daar zegt Martine tegen Sjors ik zou nooit onschuldige mensen overhoop laten schieten en je weet wel dat Ludo dat wel doet. Dus… Lees meer »

Mousy
2 april 2017 12:13
Antwoord op  N. Sanders

Ludo komt a.s. vrijdag 7 april weer vrij.

Maar wat ik mij wel afvraag, is in de shortie van a.s. maandag, waar ik de indruk krijg dat het niet de bedoeling was dat Bing werd neergeschoten maar Ludo. Martine pleegt nogal een boos telefoontje naar de (waarschijnlijk) ingehuurde dader.
Dus de verkeerde is “omgelegd” als ik het zo mag uitdrukken.

Lizzy
3 april 2017 19:00
Antwoord op  Mousy

Nee, Bing had dood moeten zijn. Martine was boos omdat de schutter niet goed gericht had en Bing niet gedood heeft… Martine is ook bang dat Bing zal gaan praten, vandaar de verpleger in het ziekenhuis (godzijdank dat Sjors binnenkwam).. verrassend genoeg praat Bing nog steeds niet.. hij liegt nog steeds..

Moi
31 maart 2017 21:48

Wat is Nina toch een ondankbaar en verwend nest! Wat Bing ook flikt, ze blijft zwichten als een mak lammetje terwijl haar vader die ALLES voor haar over heeft constant verwijten van zijn ‘prinses’ naar zijn hoofd geslingerd krijgt. Wanneer dringt het tot haar door dat haar man onbetrouwbaar is en zijn ziel heeft verkocht aan de duivel. Word er misselijk van hoe ze haar vader behandeld terwijl Bing haar van alles kan wijsmaken.

Andrea
31 maart 2017 23:56
Antwoord op  Moi

Je weet toch wel dat het om een soap gaat hé ?

Moi
1 april 2017 22:00
Antwoord op  Andrea

Ach nee, je meent het?!?

Moi
1 april 2017 22:06
Antwoord op  Andrea

Ik zal mijn mening anders formuleren: ik stoor me aan het PERSONAGE Nina Sanders. Wist niet dat dit benadrukt moest worden, dus bij deze.?

Amber
1 april 2017 09:07

Kimberly moet echt ff haar best doen, vergeet rover anders krijgen ze miss ruzie fso

Zebje
1 april 2017 13:27

Als kijker weten we dat Martine Rolf Huygens heeft laten ombrengen destijds omdat Peter Kelder hem niet mocht leren kennen. Maar tot nu toe is dat zelfs nog nooit uitgekomen. Dat is ook verjaard dus Aysen kan daar niks meer mee stel t zou uitkomen. Dit zal ook nooit uitkomen denk ik. Tenzij Malena en Marcus boven water komen.

Trouwens het is ook nooit uitgekomen dat Herman Hoogendoorn Trix Gerritse [ de moeder van Jack van Houten ] heeft laten ombrengen in Australië .

Rosie
1 april 2017 18:22

Het zou een opluchting zijn als Ludo de serie nou echt een keer zou verlaten en eindelijk een keer in de gevangenis terecht komt! Ik ga hem niet missen. Tijd voor een nieuwe schurk in Meerdijk! Ludo kun je ook niet echt een schurk meer noemen. De laatste jaren is zijn rol zeer zwak. Door Martine is Ludo opeens nu weer in spotlight maar anders; zijn verhaal lijn speelt bijna altijd rond zijn verwende dochter Nina of zijn vrouw Janine ; relatie aan en uit!

Peter
3 april 2017 00:45
Antwoord op  Rosie

Mond spoelen

René
6 april 2017 00:41
Antwoord op  Rosie

Ter informatie Ludo is geen schurk dus je hebt het al mis. Ludo is iemand die wraak neemt op mensen die hem of zijn gezin wat flikt. Martine is 1 van die personen in dit geval. En Ludo komt toch vrij dus No stress.

gtstfites
2 april 2017 23:41

Op gtst.nl staat bij inwoners per seizoen inwoners bij die een vaste rol hebben Kimberly en Lucas staan er tussen maar Martine niet. Is Martine een tijdelijke rol?

Ludo en Janine blijven er gewoon in verwacht ik.

De kans wordt groter dat Marcus en Malena nog terug gaan keren.

Peter
3 april 2017 00:53

Klopt in de aflevering van maandag (vooruit kijken) word ludo weer gearresteerd. Nina krijgt het hele verhaal tehoren en kiest daarna voor bing en keert zich tegen ludo, ze wil zelfs dat hij alle steun verliest. Ik geloof dat er bij donderdag stond dat maxime achter malena aan wil, maar malena weet toch niet wie hafkamp is? Maar als hafkamp de rollen volledig omdraait word ludo ontvoerd en ook op een boot gezet of nog erger vermoord in de gevangenis. Ludo komt niet meer vrij, niet voor de zomerclif in ieder geval.

Zebje
4 april 2017 22:52
Antwoord op  Peter

Nou Malena heeft Martine wel ontmoet in Rusland , als Maddy . Dus herkent ze haar wel als ze haar weer ziet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!