Spoilers 10 t/m 14 april

MA 10/4
Ludo kan niet omgaan met alle beschuldigingen van Bing. Ook Nina weet niet wie van de twee ze moet geloven en is bang dat door deze crisis de familie uit elkaar valt. Janine ontmoet de veroorzaker van al deze ellende: Martine.

DI 11/4
Linda moet haar trots opzijzetten als haar hotelkamer in De Rozenboom te duur voor haar wordt. Anton probeert Rikki duidelijk te maken dat ze haar dochter Teddy misschien nooit meer terug zal zien.

WO 12/4
Job laat zich door Anna provoceren. Rover is te laat bij zijn afspraakje met Celia en dat komt door Kimberly. Anton heeft moeite met het lege huis. Sam besluit mee te doen aan een fotowedstrijd en gaat aan de slag.

DO 13/4
Bing krijgt plots een terugval. Bill houdt Maxime nadrukkelijk in de gaten. Maxime en Martine starten beiden een klopjacht op Malena. Kimberly geeft toe dat ze politiebescherming nodig heeft. Rover kan Celia niet vergeten.

VR 14/4
De ellende binnen de familie Sanders begint zijn tol te eisen voor Lucas. Hij zoekt samen met Felix afleiding. Anna en Rikki gaan pokeren, maar Rikki kent de regels niet. Nina vraagt Rik om raad bij een lastig dilemma.


40
Laat een reactie achter!

Debbie

Ik kijk iedere dag

Zebje

Ja op 19 April krijgt Janine heel slecht nieuws van Laura. Ik denk dat ze t hotel niet meer kunnen betalen en dat Laura haar eruit moet zetten. Moeten ze in Toko bij Lucas bivakeren of Nina moet de rekening betalen. Of heeft Laura ontdekt dat Bing bij martine is gesnapt via bewakingsbeelden? En de klopjacht op Malena wordt geopend. En Bill mengt zich ook in t Sanders / van Houten Hafkamp conflict . Ik snap niet dat Jack t nog niet in de gaten heeft. Jack heeft haar ontdekt en wist al dat ze Ludo kapot wilde maken en… Lees meer »

vannesje

hoe weet je dat staan er al spoilers van die week?

nicky

ja idd dat vind ik ook raar wiet en jack wilde dat tegen houden via sjors maar sjors is omgepraat door mama lief en snap niet dat hun nu nog niks doen je hoort niks meer van ze nina zal echt niet de rekening betalen voor janine ze breekt met hun alleen bing heeft ze nog

Ilse

Nou ludo zit in de gevangenis,nick ook ik snap niet dat ze daar wat meedoen,ludo die nick tegen komt op de binnenplaats, en dan een super plan maken tegen martine,vader en zoon die elkaar helpe ludo helpt nick met vrij komen,alle schuld naar martine en nick en ludo allebij vrij!zou toch super wezen,nick en ludo in de gevangenis zien?

René

Haha zeker. Zou echt mooie beelden opleveren aangezien Nick ook wel iets goed te maken heeft en Ludo hem nog kwam opzoeken toen hij de gevangenis in moest.

Peter

Ludo gaat ook janine kwijt raken, in de aflevering van wo 12/4 kan je o.a zien dat janine e anton elkaar tegen komen in de koning en ze bezatten behoorlijk en gaan verder bij anton thuis en daar kussen ze elkaar, let op mijn woorden, deze 2 krijgen wat met elkaar. Arme ludo, heeft ie echt niets meer, janine heeft ook nog verteld dat nina met iedereen gebroken heeft en hafkamp excuses heeft aangeboden, dit moet snel afgelopen zijn, ik bv kan het niet meer aanzien dat ludo zo kapot gaat. Heeft straks niks meer voor te leven

Iris

Nee Anton zoende Janine omdat hij Linda mist. Janine schrok er ook van. Dus Ludo en Janjne blijven samen en Anton en Linda komen ook weer samen.

Peter

Klopt in de aflevering van maandag (vooruit kijken) word ludo weer gearresteerd. Nina krijgt het hele verhaal tehoren en kiest daarna voor bing en keert zich tegen ludo, ze wil zelfs dat hij alle steun verliest. Ik geloof dat er bij donderdag stond dat maxime achter malena aan wil, maar malena weet toch niet wie hafkamp is? Maar als hafkamp de rollen volledig omdraait word ludo ontvoerd en ook op een boot gezet of nog erger vermoord in de gevangenis. Ludo komt niet meer vrij, niet voor de zomerclif in ieder geval.

Zebje

Nou Malena heeft Martine wel ontmoet in Rusland , als Maddy . Dus herkent ze haar wel als ze haar weer ziet.

gtstfites

Op gtst.nl staat bij inwoners per seizoen inwoners bij die een vaste rol hebben Kimberly en Lucas staan er tussen maar Martine niet. Is Martine een tijdelijke rol?

Ludo en Janine blijven er gewoon in verwacht ik.

De kans wordt groter dat Marcus en Malena nog terug gaan keren.

Rosie

Het zou een opluchting zijn als Ludo de serie nou echt een keer zou verlaten en eindelijk een keer in de gevangenis terecht komt! Ik ga hem niet missen. Tijd voor een nieuwe schurk in Meerdijk! Ludo kun je ook niet echt een schurk meer noemen. De laatste jaren is zijn rol zeer zwak. Door Martine is Ludo opeens nu weer in spotlight maar anders; zijn verhaal lijn speelt bijna altijd rond zijn verwende dochter Nina of zijn vrouw Janine ; relatie aan en uit!

Peter

Mond spoelen

René

Ter informatie Ludo is geen schurk dus je hebt het al mis. Ludo is iemand die wraak neemt op mensen die hem of zijn gezin wat flikt. Martine is 1 van die personen in dit geval. En Ludo komt toch vrij dus No stress.

Zebje

Als kijker weten we dat Martine Rolf Huygens heeft laten ombrengen destijds omdat Peter Kelder hem niet mocht leren kennen. Maar tot nu toe is dat zelfs nog nooit uitgekomen. Dat is ook verjaard dus Aysen kan daar niks meer mee stel t zou uitkomen. Dit zal ook nooit uitkomen denk ik. Tenzij Malena en Marcus boven water komen.

Trouwens het is ook nooit uitgekomen dat Herman Hoogendoorn Trix Gerritse [ de moeder van Jack van Houten ] heeft laten ombrengen in Australië .

Amber

Kimberly moet echt ff haar best doen, vergeet rover anders krijgen ze miss ruzie fso

Moi

Wat is Nina toch een ondankbaar en verwend nest! Wat Bing ook flikt, ze blijft zwichten als een mak lammetje terwijl haar vader die ALLES voor haar over heeft constant verwijten van zijn ‘prinses’ naar zijn hoofd geslingerd krijgt. Wanneer dringt het tot haar door dat haar man onbetrouwbaar is en zijn ziel heeft verkocht aan de duivel. Word er misselijk van hoe ze haar vader behandeld terwijl Bing haar van alles kan wijsmaken.

Andrea

Je weet toch wel dat het om een soap gaat hé ?

Moi

Ach nee, je meent het?!?

Moi

Ik zal mijn mening anders formuleren: ik stoor me aan het PERSONAGE Nina Sanders. Wist niet dat dit benadrukt moest worden, dus bij deze.?

N. Sanders

Bij deze mijn reactie. Lees net karma is a bitch etc. Maar er is een verschil tussen Ludo en Martine. Karel was al dood en niet vermoord door Ludo, zoals Martine nu wel aan het vermoorden van mensen is. En daarbij was die actie van Ludo als Payback voor wat ze Nina aangedaan hebben gedaan en alle bedreigen naar zijn familie en zijn geld dat versnipperd werd. Dus niks karma. Net de shortie van maandag gezien en daar zegt Martine tegen Sjors ik zou nooit onschuldige mensen overhoop laten schieten en je weet wel dat Ludo dat wel doet. Dus… Lees meer »

Mousy

Ludo komt a.s. vrijdag 7 april weer vrij.

Maar wat ik mij wel afvraag, is in de shortie van a.s. maandag, waar ik de indruk krijg dat het niet de bedoeling was dat Bing werd neergeschoten maar Ludo. Martine pleegt nogal een boos telefoontje naar de (waarschijnlijk) ingehuurde dader.
Dus de verkeerde is “omgelegd” als ik het zo mag uitdrukken.

Lizzy

Nee, Bing had dood moeten zijn. Martine was boos omdat de schutter niet goed gericht had en Bing niet gedood heeft… Martine is ook bang dat Bing zal gaan praten, vandaar de verpleger in het ziekenhuis (godzijdank dat Sjors binnenkwam).. verrassend genoeg praat Bing nog steeds niet.. hij liegt nog steeds..

Anna

Ik vind de verhaallijn juist waardeloos. Martine , sjors en bill horen er gewoon niet bij. Ludo ten gronde richten is even spannend ja maar wat is gtst zonder ludo? Van mij mag hij bikkelhard terugkomen en martine uitschakelen. Lucas is ook terug nou zijn inbreng boeit me zo niet meer. Ook noud zijn rol begint meer op een maatschappelijk werker te lijken..geef die knul een spannende verhaallijn weer. B.v met een spannende nieuwe vriendin of met aysen! Sjoerd weer naar rikki en hoppa. Gtst neem ik op en soms spoel ik t een flink eind door want zo saai… Lees meer »

Malu

Volledig mee eens! Enige verhaallijn die ik nu nog leuk vind zijn Anna en job. Maar die komen ook maar 2 afleveringen in de week en de rest is ludo en dat hele clubje. Best jammer maar hoop dat het weer leuker word en niet 1 aflevering volledig met martine enzo

Mousy

Met je eens @Anna. Ik hoop snel weer op meer Goede Tijden. Want momenteel is er alleen maar Slechte Tijden.
Elkaar op deze wijze naar het leven staan, dat is zooooooo niet mijn ding. Ook in de echte wereld is al zoveel onverdraagzaamheid.

Ik hoop snel weer op een half uurtje ontspanning, want daarvoor kijk ik GTST.

Asna

Ik ben zo blij met Martine Hafkamp. Wat is Inge Ipenburg een geweldig actrice. Ze kan acteren zonder tekst. Wat een mimiek en wat een geweldig acteerwerk. Haar stem is zo goed en sinister. Alleen een top actrice kan dit.

mjo

Ze kan acteren zonder tekst haha 🙂 je snapt toch hopelijk wel dat ze de tekst uit haar hoofd heeft geleerd. Overigens dat doen alle acteurs en actrices. Nog nooit niet iemand vanaf een blaadje of autocue zien acteren in GTST.

Kelly

Spannende tijden in GTST. Helemaal super dat Hafkamp weer terug is. Wat speelt zij haar rol toch goed. Ludo komt er vast en zeker wel weer bovenop 😉 Geniale actie van Hafkamp om nu moord in Ludo’s schoenen te schuiven, net zoals hij destijds ook bij haar heeft gedaan. Karma is a bitch!

Misha

Of: Geniale actie van Ludo om martine te laten opdraaien voor moord nadat zij had meegewerkt aan de ontvoering van zijn dochter en hem failliet heeft laten gaan.

Jeffrey

Als ludo de serie zo verlaat. Kijk ik nooit meer