Spoilers 10 t/m 14 oktober

by GTSTCourant

MA 10/10
Job heeft het niet door als Thijs hem uitlokt. Rik merkt dat Janine zich niet helemaal thuis voelt. Hij wil daar iets aan doen, maar heeft daar de hulp van Nina bij nodig. Noud komt een stap verder in zijn goedmaakactie.

DI 11/10
Sjoerd ziet dat het niet goed gaat met Anna. Sam ontsnapt uit het ziekenhuis. De vijf moeten een strategische beslissing nemen, maar iedereen wil iets anders. Intussen wacht Thijs wie er op de geheime locatie verschijnt.

WO 12/10
Bing blundert als hij zijn mening geeft over een ontwerp van Nina. Sjoerd gebruikt een slappe smoes om een afspraakje met Aysen af te zeggen. Thijs’ plan om de vijf tegen elkaar uit te spelen, lijkt te werken.

DO 13/10
Janine treft Noud op een plek waar hij niet hoort te zijn. Ludo kan niet voorkomen dat Malena en Janine elkaar tegen het lijf lopen. Anna maakt een fout die ze niet meer kan herstellen en Nina heeft deadlinestress.

VR 14/10
Rover probeert Sjoerd het huis uit te werken en maakt zichzelf daarmee verdacht. Rik twijfelt aan de gevoelens van Janine. Durft ze wel volledig voor hem te gaan? Thijs probeert Jobs telefoon in handen te krijgen.


Lees ook:

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Jan
27 september 2016 13:28

Pfffffffffff hoe lang gaat dat gezeik met die vijf en Thijs nog duren zeg? GTST is echt ontzettend saai. Traag, geen spanning en niet boeiende lijnen.

xpipxfan
27 september 2016 14:12
Antwoord op  Jan

idd weinig aan op dit moment….

dre
28 september 2016 08:15

Idd alleen de 1e week was spannend. Daarna echt geen spanning meer. Met als dieptepunt Noud. Tije dat Martine terugkomt wie haar dan ook mag spelen. En Nick erbij. Want nu is gtst niet om aan te gluren

Anja
4 oktober 2016 22:13

Totaal niet spannend dat kleffe gezeik met Anna en Job.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!