SPOILERS 11 T/M 14 OKTOBER

by GTSTCourant

Maandag 11 oktober

Saskia probeert Roman op afstand te houden. Daan probeert Groen te overtuigen om het onderzoek voort te zetten. Richard wil weten waar Ludo mee bezig is.

Dinsdag 12 oktober

Rik vindt dat Shanti een DNA-test met haar vader moet doen. Linda is stomverbaasd als Anton iedere vorm van intimiteit afwijst. Marwan voelt zich ontzettend eenzaam. Lukt het hem om hiermee om te gaan?

Woensdag 13 oktober

Janine vertelt Richard de harde waarheid. Merel uit haar zorgen over Marwan, maar vertelt niet alles wat er is gebeurd. Anton heeft een romantische verrassing voor Linda bedacht.

Donderdag 14 oktober

Daan schrikt als Ludo hem confronteert. Zal hij zich laten chanteren? Bing heeft er moeite mee dat Lydia nu bij hem in huis voor de kinderen zorgt. Henk wil een Bingo organiseren in De Koning.


Lees ook:

13 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
30 september 2021 19:18

Hmm ik krijg het vermoeden dat Marwan en Merel verliefd worden en dat gaat Demi niet zo leuk vinden.

Gtstfan
1 oktober 2021 09:09
Antwoord op  Vlinder

Dat zit er wel in. Merel ook zwanger van Marwan 🤣

Edd
1 oktober 2021 15:18
Antwoord op  Vlinder

Yep dat idee kreeg ik ook

Melissa
30 september 2021 19:49

De verhaallijn van Anton en Linda wordt nu wel een langdradig en vervelend verhaal ze weten allebei niet echt wat ze van elkaar willen
volgens mijn zegt Anton gewoon dat hij Linda prachtig vind maar zegt hij niet de waarheid dat hij op Linda is uitgekeken

rene
3 oktober 2021 16:34
Antwoord op  Melissa

Waar haal je dat nu weer vandaan?, erectie problemen zijn een heel actueel probleem van de maatschappij en heeft niets met iemand aantrekkelijk te vinden of niet te maken.
Natuurlijk wordt het wel een beetje boel overdreven met de overdosis Viagra of wat hij ook slikt maar tja het is Meerdijk daar is niets normaal he.

Samantha
30 september 2021 20:31

Saaie week

Bill Enkoek
30 september 2021 21:32
Antwoord op  Samantha

Nee hoor er is bingooooooooo

Henk
1 oktober 2021 16:59
Antwoord op  Samantha

Zeker, maar dat saaie is al een tijdje… keek altijd vooruit op Videoland maar merk dat ik dat al weken niets eens meer doe… pak er 4 of 8 tegelijk sla er regelmatig 1 over.

Jammer… allemaal drama klaar met die baby, gezeur van Bouwhuis en co en gelukkig Jojo en Ilias eruit…Bing hadden ze ook wel met kids in Indonesië kunnen laten….

Hoop dat anderen nog wel plezier beleven aan het kijken.
En ja er zit een knop op mijn tv dat weet ik ;-))

Nicole
2 oktober 2021 12:31
Antwoord op  Henk

Als je het zo saai vind waarom kom je dan hier rondlezen

Edd
3 oktober 2021 12:18
Antwoord op  Henk

Dat saaie komt jaarlijks terug van september tot december. Kan niet tien maanden per jaar op het puntje van je stoel zitten, dan wordt het erg ongeloofwaardig.

Kiki
4 oktober 2021 00:12

Merel is de volgende die zwanger is van Marwan… Hij ontloopt zijn verantwoordelijkheid. En Saskia en die dokter worden betrapt door Julian, einde huwelijk.

Melissa
4 oktober 2021 14:32

Linda en Anton groeien uit elkaar denk ik want Linda verwacht teveel van hem terwijl ze weet dat hij een probleem heeft en daar gaat hij zich op ten duur aan irriteren en dan barst de bom

Geiz
5 oktober 2021 10:18
Antwoord op  Melissa

Zou leuk zijn! Wordt tijd dat Linda en Anton eens een belangrijke, grote verhaallijn krijgen. Nu zijn het meer van die kabbelende zijlijntjes; de overgang, kledinglijn opstarten, erectieproblemen. Om nog maar niet te spreken van die verhaallijn met Judith, dat was het dieptepunt!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!