Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 11 t/m 14 september

  Maandag 11 september

  Henk en Merel zijn verbaasd als Luuk denkt te weten hoe de schoen van Margriet op de plek van het ongeluk is beland. Stefano laat zich niet door Elisa ontmoedigen en gaat fanatiek aan zijn herstel werken. Steef wordt door Jonathan gemotiveerd om lid te worden van het corps.

  Dinsdag 12 september

  Shanti wordt gebeld door een onbekend nummer en is stomverbaasd als ze hoort wie ze aan de lijn heeft. Linda raakt getriggerd als een rijke patiënt gaat trouwen. Julian zal De Koning tijdelijk moeten sluiten door de problemen met de fundering.

  Woensdag 13 september

  Manu is jarig. Nina doet enorm haar best om er een geweldige dag van te maken. Als Bing haar zegt dat ze aan het overcompenseren is, ontkent ze dat stellig. Shanti wil vertrekken. Henk is chagrijnig vanwege zijn geheugenverlies en Laura stuurt hem op pad met Dolly.

  Donderdag 14 september

  Monica voelt zich schuldig tegenover Nina en wil vertrekken. Ludo ziet hoe Merel haar best doet voor Stefano en hoe hij daarvan opleeft. Julian maakt zich zorgen over Steef. Merel kan zich niet neerleggen bij de conclusie over het ongeluk. Linda staat aan de start van een nieuwe carrière.

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jaa leuk die nieuwe carrière van Linda! Ze was inderdaad veel te braaf geworden toen ze nog met Anton was, maar nu lijkt de serie weer iets meer terug te grijpen op de ‘oorspronkelijke’ Linda uit de jaren 90. En dan bedoel ik het gericht zijn op rijke (oudere) mannen die haar carrière een boost kunnen geven. Dat deed Linda namelijk al in seizoen 1 in 1990/1991.

  2. Mooie foto van Merel/Sophie .

   Linda een nieuwe carrière, ben benieuwd hoe lang dat weer duurt, heeft al zoveel gedaan. Raakt zo snel op iets uitgekeken.
   Dan Monica en Nina, wat gaat tussen die twee gebeuren, dat Monica wilt vertrekken.

   • Hahahah ik vind het juist heerlijk dat Linda zo wispelturig is! Sinds ze terug is uit Bonaire, is de oude Linda weer terug. Was een veel te tam huismoedertje geworden

    • rene met kleine r op

     Ik krijg een onderbuikgevoel dat Linda uit de serie gaat en met die Baron er vandoor gaat ………. zal toch niet 🙁

     Merel en Stefano vind ik ontroerend en dat voor iemand die oprecht had gehoopt dat Stefano omgekomen zou zijn bij het ongeluk is dat heel wat hahaha.

     Zou Billy terugkomen? dan hebben we weer een lekkere slechterik in de serie want die is er natuurlijk nu niet meer nu iedereen weer vriendjes is geworden.