Spoilers 11 t/m 15 december 2017

MA 11/12
Sjoerd kan niet laten merken dat hij heel blij is met een beslissing van Abel. Kimberly weet niet wat ze met de schuldgevoelens van haar familie moet. Bing doet zijn best om door de onzekerheid van Loes heen te breken. Nina heeft een meevaller.

DI 12/12
Sam krijgt een geweldige uitnodiging uit het buitenland. Toch twijfelt ze of ze erop in moet gaan. Kimberly houdt de schijn op dat het goed met haar gaat. Lucas haalt Aysen over om Kimberly op een positieve manier te verrassen. Sjoerd vindt zichzelf een egoïst.

WO 13/12
Zoë bedenkt een riskant plan om haar sugar daddy Jan af te schudden. Q en Amir proberen Kimberly over een psychologische grens te helpen. Als een plan van Ludo mislukt, kan hij dat niet hebben. Nina reageert haar Hong Kong-stress af op degene waar ze het meest om geeft.

DO 14/12
Nina bijt zich vast in haar kinderwens. Haar zoektocht naar ervaringsverhalen leidt tot een hernieuwd inzicht. Als ze een lastig gesprek met Bing wil aangaan, is Bing blij dat dat verstoord wordt.

VR 15/12
Zoë biecht aan Aysen op dat er iets vreselijks is gebeurd. Rik en Sjors moeten samenwerken om Lana uit haar tegendraadse gedrag te halen. Sjoerd en Noud gaan voortvarend te werk bij de ontmanteling van de Bouwhuis-garage nadat hun verbouwingsplan groen licht heeft gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 reacties
  1. Vond het ook niks rond Kim en haar voorgenomen zelfmoord en Malena en Marcus komen niet eens naar Meerdijk?En ze ligt dagen in het AZM met niks rare verhaallijnen hoor? En Nina gewoon ophoepelen naar Hongkong ook exit.Ben benieuwd naar de leegloop van de personages na Rover en BILL enz.

  2. Er staan wel foto’s van de koters van Jan Mæs in zijn kantoortje maar een foto van zijn vrouw die komt nog zei hij tegen Zoeï…..maar volgens mij is zijn vrouw hoofd personeelszaken van het AZM Mayke van Erp die niet door heeft dat manlief er een overspelig dubbelleven op na houdt!

error: Kopiëren is niet toegestaan!