Spoilers 11 t/m 15 februari 2019

Maandag 11 februari

Daan zet zijn opa om meerdere redenen onder druk. Sjors wil dat Amir een gebaar van vriendschap doet naar Bing. Ludo is kritisch over keuzes van Nina en Bing. Anton krijgt door dat zijn gedrag Linda kwetst en hij handelt daar naar. Zoë ontdekt iets wat ze niet mag weten.

Dinsdag 12 februari

Rik krijgt slecht nieuws over zijn plan. Laura moet aan Zoë bekennen dat ze haar niet de volle waarheid heeft verteld. Rover baalt als hij ontdekt dat hij zijn vriendinnetje niet zo goed lijkt te kennen. Bing geeft zijn zusje nuttig liefdesadvies.

Woensdag 13 februari

De inwoners van Het Paleis zijn verdeeld over de actie van Rik. Janine kan er niet tegen als Mark zijn zaak uitzichtloos vindt. Anton heeft geen zin in een preek van zijn vriend, maar zijn woorden maken toch wel indruk.

Donderdag 14 februari

Op Valentijnsdag verrast Rover zijn vriendin met een romantische zoektocht kriskras door Meerdijk. Q ontdekt het mooiste cadeau voor Lana en Linda kan het niet laten haar man in het openbaar voor schut te zetten.

Vrijdag 15 februari

Ondanks alles hoopt Linda dat Anton weer thuiskomt, maar hij verliest totaal de controle over zichzelf als hij in de buurt van Shanti is. Bing probeert zonder succes Amir te verrassen en Marieke krijgt een waardig afscheid

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties
Vorig artikel

Het masterplan van Hein – het slot

Volgend artikel

Barrie Stevens speelt vader Zoë Xander

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!