Spoilers 11 t/m 15 november 2019

by GTSTCourant

Er zijn weer nieuwe spoilers! In week 46 gaat Linda op onderzoek uit als ze aanwijzingen vindt dat Anton weer vreemdgaat, zijn Lucas en Tiffy heel onzeker of ze het als ouders wel goed doen en wil Sjors van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Lees snel meer…

Maandag 11 november
Rover heeft een werkconflict dat steeds hoger oploopt. Linda gaat op onderzoek uit als ze aanwijzingen vindt dat Anton weer vreemdgaat. Rik heeft een date met Shanti. Dit verloopt heel goed totdat het over relaties gaat en Shanti een eisenpakket op tafel legt.

Dinsdag 12 november
Nina doet er alles aan om Daan te negeren omdat er geen toekomst voor hen is. Anton wordt onder druk gezet om vertrouwelijke informatie openbaar te maken. Sjors zoekt steun in haar idee dat Bobby geen geschikt vriendje voor haar dochter is.

Woensdag 13 november
Lucas en Tiffy zijn heel onzeker of ze het als ouders wel goed doen. Jojo wordt gevraagd als zangeres, maar houdt af omdat ze de aanleiding te emotioneel vindt. Nina zit klem tussen twee situaties die al haar aandacht vragen.

Donderdag 14 november
Nina wil iets voor haar moeder betekenen en eist dat Lucas met haar meedoet. Daans plannen voor een romantische date worden doorkruist door Pucks verwijten. Lana vindt dat Sjors en Amir hun geheim moeten openbaren.

Vrijdag 15 november
Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Billy voelt dat ze iets voor Shanti moet doen als zij teleurgesteld is in de liefde en dus gaat ze bij Rik langs… Valentijn is getuige van een misdaad en komt in actie.


Lees ook:

6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kaasstengel
4 november 2019 14:07

Zou het tot de winter cliffhanger duren voor Bing ontdekt wat Nina aan het doen is? De Daan/Puck/Nina/Bing verhaallijn en de verhaallijn van Janine zijn momenteel de enige die me boeien.

Sonjaheny
4 november 2019 16:35

Ik vind er niets aan, Nina met loser Daan, getver… hoop dat het niet verder gaat

Chenilla
9 november 2019 23:12
Antwoord op  Sonjaheny

Hoop dat Bing ze betrapt is ook weer eens ?

rain
4 november 2019 17:25

Dat met Nina is weer net als toen met Noud en Mike

Misha
5 november 2019 00:49
Antwoord op  rain

En Noud en Bing. Nina gaat trouwen, duikt het bed in met Noud.

Kaasstengel
4 november 2019 22:58

Ik vind Nina en Bing totaal niet bij elkaar passen en wat moeten die twee in godsnaam nog samen meemaken?
Ik denk dat het goed is voor beide personages als ze uit elkaar gaan.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer