Spoilers 11 t/m 15 september

GTST Spoilers

MA 11/9
Een intiem familiemoment bij Ludo thuis wordt wreed verstoord door iemand die niet wil vertrekken. Noud baalt van zichzelf als hij het niet handig aanpakt met een meisje dat hij leuk vindt. Ook Job komt iemand tegen die indruk op hem maakt.

DI 12/9
Laura wordt verrast door de komst van een oude bekende. Noud wordt uitgedaagd om uit zijn comfortzone te stappen. Sjors trekt het zich aan als Amir zonder werk zit. Sam kan én durft niet in slaap te komen.

WO 13/9
Vandaag is er een begrafenisplechtigheid. Iedereen komt, maar Laura gebruikt een doorzichtige smoes om de uitnodiging af te zeggen. Linda en Rover zijn ongeduldig. Zij verwachten iemand die niet op komt dagen.

DO 14/9
Janine is bezorgd als ze merkt dat Ludo zich afsluit voor zijn gevoelens. Sjoerd wordt op de consequenties van een impulsieve actie gewezen. Linda probeert Sam uit een depressieve situatie te redden.

VR 15/9
Lucas is geblesseerd, maar wil desondanks doortrainen. Sjors komt op een idee hoe ze Amir kan helpen. Sjoerd doet uit schuldgevoel allerlei overdreven lieve dingen. Zijn eigen gedrag frustreert hem.


20
Laat een reactie achter!

Peter

Gaat helemaal de verkeerde kant op met Ludo, hij is helemaal terug bij af, nu is hij net zoals vroeger toen sloot ie ook voor alles af. Word tijd dat Ludo weer eens gaat wraak nemen en dood van zijn zus wreken. Ben wel benieuwd wie zo nodig intiem familie moment wil verstoren, zal bv Nick terug komen, iemand anders zou ik het niet weten.

Yanaya

Vincent?

nicky

die lijkt me niet ik denk dat hij eerder met open armen word ontvangen nick eerder

Dre

Maar Christopher inderdaad terugkeert was dat toch allang bekend geweest.

Dennis

Nick zit trouwens in de gevangenis.

Ik denk dat het om Rik gaat.

Kenny

Hoezo om rik

Michael

Of Martine hafkamp

fflappie

Ik denk Bill.. die ook emotioneel is en daardoor raar gedrag vertoont.

nicky

ik ben ook benieuwd wie dat is die het verstoort bij de fam sanders

Juultje

Bill, omdat hij wist dat maxime een crematie wilde ipv een begrafenis (wat Ludo aan t regelen is)

Zebje

Rik was ook bevriend met Maxime. En nou net is Rik weer mede schuldig aan de ellende bij de familie Sanders. Toen met Hein Lissenberg die Janine wou doden en nu weer een ex mede bajesklant van Rik , De Beer Jos die samen met Marco verantwoordelijk is voor de dood van Maxime.

JOOPBOSMAN

en nina die gaat ook een klap krijgen misschien gaan ze voor marly van der velden een verhaal lijn bedenken dat te maken heeft met maxime en ze de serie tijdelijk weer verlaat aangezien de zwangerschap

Melissa

WO 13/9
Vandaag is er een begrafenisplechtigheid. Iedereen komt, maar Laura gebruikt een doorzichtige smoes om de uitnodiging af te zeggen. Linda en Rover zijn ongeduldig. Zij verwachten iemand die niet op komt dagen.

wie zouden linda en rover verwachten?

Kufdr

Bill die komt niet

Zebje

Op Sam misschien? Bill ligt in coma of ook misschien richting de dood.

Melissa

Of misschien anton dat hij niet komt

Juultje

Nee, Linda en rover wachten op bill. Bill komt niet omdat Ludo hem buiten de begrafenis wilde houden. Bill wist dat maxime gecremeerd wilde worden en uit zou willen gestrooid worden in een bepaald land. Ook wilde Bill een feestelijke plechtigheid maar Ludo laat Bill er totaal buiten omdat ze ‘nog maar 2 weken met elkaar gingen’

Remco

MA 11/9 Een intiem familiemoment bij Ludo thuis wordt wreed verstoord door iemand die niet wil vertrekken. Noud baalt van zichzelf als hij het niet handig aanpakt met een meisje dat hij leuk vindt. Ook Job komt iemand tegen die indruk op hem maakt. Bill komt binnenstormen en wil even Maximes der begrafenis regelen, hij wil crematie en een feestelijke plechtigheid en dat hoort natuurlijk niet en helemaal niet iemand waarmee ze maar 2 weken ging. Ludo en Marcus horen te plechtigheid te regelen, Stefano is nog steeds juridisch Ludo’s zoon ook komt later uit dat ze broer en zus… Lees meer »

Melissa

tjonge jonge het is maar een soap maak je niet zo druk

Annie

???