Spoilers 11 t/m 15 september

MA 11/9
Een intiem familiemoment bij Ludo thuis wordt wreed verstoord door iemand die niet wil vertrekken. Noud baalt van zichzelf als hij het niet handig aanpakt met een meisje dat hij leuk vindt. Ook Job komt iemand tegen die indruk op hem maakt.

DI 12/9
Laura wordt verrast door de komst van een oude bekende. Noud wordt uitgedaagd om uit zijn comfortzone te stappen. Sjors trekt het zich aan als Amir zonder werk zit. Sam kan én durft niet in slaap te komen.

WO 13/9
Vandaag is er een begrafenisplechtigheid. Iedereen komt, maar Laura gebruikt een doorzichtige smoes om de uitnodiging af te zeggen. Linda en Rover zijn ongeduldig. Zij verwachten iemand die niet op komt dagen.

DO 14/9
Janine is bezorgd als ze merkt dat Ludo zich afsluit voor zijn gevoelens. Sjoerd wordt op de consequenties van een impulsieve actie gewezen. Linda probeert Sam uit een depressieve situatie te redden.

VR 15/9
Lucas is geblesseerd, maar wil desondanks doortrainen. Sjors komt op een idee hoe ze Amir kan helpen. Sjoerd doet uit schuldgevoel allerlei overdreven lieve dingen. Zijn eigen gedrag frustreert hem.

Total
0
Shares
20 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Marjolein Keuning verlaat GTST; Maxime komt om in brand

Volgend artikel

Definitieve castfoto seizoen 28 zonder Maxime én Bill

Heb je dit al gelezen?