Spoilers 12 t/m 15 april

Maandag 12 april

Demi zoekt bevestiging bij Marwan. Bings gezin neemt hem werk uit handen, zodat hij kan trainen. Henk denkt dat hij fit genoeg is voor de Meerdijkloop. Laura probeert Linda ervan te overtuigen dat ze niet verliefd is op Henk.

Dinsdag 13 april

JoJo pusht Bing om naar de dokter te gaan. Ilyas baalt van Marwans gedrag. Ludo doet een poging om paard te rijden. Janine stoomt Indra klaar voor haar sollicitatiegesprek.

Woensdag 14 april

Billy reageert de stress om haar trouwjurk af op Shanti. Daan stort zich op het stappenplan van de AA. Janine is bang dat Indra het verpest. Ludo kan de drukte van zijn kleinkinderen niet aan.

Donderdag 15 april

Half Meerdijk doet mee aan de Meerdijkloop. Bing verbijt zijn pijn. Linda komt op een idee, maar Anton ziet er niks in. Janine vreest dat Ludo een gevaar voor zichzelf is.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties
 1. Zou eens kunnen dat Dorian Bindels als (Daan) voor een tijdje eruit gaat wegens zijn contract, hij zit al een tijdje erin komt na paar maanden weer terug en is van de alcohol verslaving af.

  1. Zou je weleens gelijk in kunnen hebben.

   Hij is geschorst op zijn werk en kan dus in die tijd naar een verslavingskliniek gaan.
   Zijn huidige verhaallijn wordt vervelend, Daan moet voor zichzelf zorgen, zodat hij uiteindelijk Louise terug krijgt.

  2. Zo’n flexcontract loopt na twee jaar af en hij zit er al sinds zomer 2018 in. Hij zal dus waarschijnlijk zichzelf laten inhuren als zzp’er, net zoals de rest☺️ Ik vind het trouwens wel realistisch dat zijn probleem zo lang duurt, velen die hem in GTST voor gingen waren na een paar weken ineens van hun verslaving af. Dat was pas onrealistisch 😋

   1. Maar Daan heeft wel een dringende reden om van zijn drank verslaving af te komen, hij wil z’n dochter toch terug??
    Dus ik zou zeggen, doe er dan ook iets aan en blijf niet in de slachtofferrol hangen.

    1. Zo een antwoord laat wel zien dat je geen enkel idee hebt wat een verslaving met je doet. Wat ontzettend kortzichtig.

     1. KaasKoekje, zozo jij kent mij dus persoonlijk. Ik ben al iets ouder en genoeg meegemaakt, ook in mijn vriendenkring, waar iemand met een alcohol en drugsprobleem kampte. Dat was heftig, maar je moet iemand de ogen openen en confronteren. En ja, dat is soms hard.

      Dus geen vooroordelen, als je iemand niet kent.

Vorig artikel

Daan zoent Shanti

Volgend artikel

Spoilers 19 t/m 22 april

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!