Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 12 t/m 15 december

  Maandag 12 december

  Ludo wil Janine steunen als zij de talkshow In De Roos gaat presenteren, ondanks de mogelijke risico’s voor zichzelf. Rik doet zijn best om tot Shanti door te dringen, maar ze gaat het gesprek niet aan. Merel is zeer gevleid door een compliment dat ze krijgt van Danny.

  Dinsdag 13 december

  Daan merkt dat Cato haar vriendschap met Stefano mist en wil de situatie verbeteren, maar hoe? Saskia ziet door Julians afwezigheid op tegen kerst, maar weet dit te verbergen voor de familie. Marwan baalt als zijn vrije dag ruw verstoord wordt.

  Woensdag 14 december

  Linda komt erachter dat Luuk een probleem heeft met kerst, maar wat is er precies aan de hand? Ludo onderdrukt zijn angst. In Boks is het weer Comedy Night.

  Donderdag 15 december

  Van vrede op aarde is bij de familie Sanders geen sprake. Janine verwijt Ludo dat ze door hem geen kerst kunnen vieren met Nina en de kinderen. Nola geeft Nina juist de schuld dat ze door haar niet naar opa en oma kunnen.

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ben ik de enige die zich enorm stoort aan merel? Ik heb de aflevering vandaag op videoland gekeken en in de vooruit blik naar maandag zegt ze tegen Demi: “alles kan kapot”. Dit gaat over de relatie van die Danny, haar collega bij de politie. Dit zou dan al de 2e x zijn dat ze iemand wil die in een relatie zit. Geen idee of ze de relatie van Danny ook kapot gemaakt krijgt zoals de relatie van Lynn en Oriana.. en Marwan wou ze toen ook perse hebben, terwijl Demi nog helemaal gek op hem was. Al was Marwan niet verliefd op Demi. Maar dan nog vond ik toen dat je het niet kan maken om een relatie te beginnen met iemand waarop je zus (of vriendin of wie dan ook) verliefd op is.
   Daarnaast vind ik Merel erg egoïstisch, vooral laatst tegen Saskia. En tegen Lynn deed ze ook zo egoïstisch, dat ze liever met klasgenoten om ging en Lynn liet zitten terwijl ze hadden afgesproken.

   Nee, ik vind Merel niet meer leuk. Terwijl ik haar eerst een van de leukste personages vond.

   • Je bent niet de enige nee, Merels hele karakter is sinds de breakup met Lynn opeens helemaal veranderd. Vond haar ook heel kil en onverschillig naar Lynn toe en nu Lynn voor de deur staat ook weer. Alsof het haar allemaal niks interesseert. En ze wil inderdaad constant iets onbereikbaars, om vervolgens weer iets of iemand anders te willen als de relatie serieus wordt. Maar vind überhaupt dat haar hele houding vervelend is geworden.

  2. Moet zo wie zo binnenkort stoppen met kijken,ik kijk vanaf dag 1.
   Maar ik kijk vanuit het buitenland en RTL gemist gaat stoppen
   en videoland neemt het over,en die is niet te ontvangen in the USA

  3. Ja vreselijk die Stefano,slechte acteur.
   En die nieuwe Steef vind ik echt niet bij de fam. Verduin passen.
   De andere steef was een vrolijke jongen met een ondeugend koppie.
   De nieuwe Steef is echt een droogkloot, zeker de zoon van de melkboer,
   hij past niet in de familie en zijn uiterlijk al helemaal niet.

    • Dat hebben de makers van GTST al meerdere malen uitgelegd. Dat Steef en Nola in werkelijkheid ouder zijn dan de rol die ze spelen.

     Doordat beiden ouder zijn, kunnen ze vaker spelen, jonge kinderen mogen dat niet i.v.m. de arbeidswet., hierdoor voorkom je, dat je verschillende kinderen nodig hebt voor de rol van Steef en Nola.

     • Ja snap dat ze ouder moeten zijn,Nola past wel als de dochter van Nina,maar kom op zeg die Steef past echt niet bij de familie Verduin.

      • Sorry, ik probeerde het alleen maar uit te leggen.

       Ik begrijp je volkomen, Steef past qua uiterlijk niet echt bij de Verduyntjes. Hoog blond, terwijl de rest donker blond is.

       Maar ondanks dat, vindt ik het een leuke gozer, die een kans als acteur verdient.

   • Ik stoor me ook echt aan Stefano. Vond hem nooit heel leuk, maar nu is hij echt heel irritant. Ben wel benieuwd hoe dat met Ludo gaat aflopen. Maar vind het echt heel extreem hoe Stefano doet. Want wat heeft Ludo nou fout gedaan? Stefano komt met hangende pootjes terug uit New York omdat hij daar zijn zaak om zeep geholpen heeft en verwacht dat Ludo hem zo maar een baan aanbiedt omdat het familie is. En dan jaloers zijn op Daan, terwijl die echt al lange tijd voor Ludo werkt en gewoon zijn best doet. Dan krijgen ze aandelen maar is Stefano net een klein kind en jaloers dat Daan ook aandelen krijgt..

  4. Ik wordt moe van die zogenaamde comedy night vind t doodsaai!!

   Daarbij Linda die als een hond over Luuk heen kwijlt…

   Die verhaallijnen mogen echt spannender wie heeft de naam Barry de Bever nou bedacht jeeeez

  5. Krijgt Ludo nu weer overal de schuld van? Wordt een beetje vervelend.

   Ben benieuwd of Stefano zijn zin krijgt, om Ludo wilsonbekwaam te laten verklaren en hoe Janine, Nina en Bing daarop gaan reageren . Is het dan weer huili huili.

   Ook is het telkens een herhaling van eerdere verhaallijnen, met een ander sausje eroverheen.

   Als Daan vertrekt, is er niemand meer die Ludo helpen kan.

   Ik weet niet of dit allemaal zo leuk ga vinden. Mag ook weleens een vrolijke noot gekraakt worden. Al die ellende, is er al genoeg in het èchte leven.

   • Daan weg is een megafout , zoveel potentie met Cato.
    Stefano naar Milaan en weg ermee want dat gedoe dat er nu aankomt is een werkelijk te idiote draait, hoe verzinnen ze het Ludo wilsonbekwaam…………….. soms vraag ik me af of het geen tijd wordt voor een nieuw schrijversteam want deze zijn duidelijk door hun ideeën heen.

  6. Nina en Janine altijd dezelfde gezeik maar als Ludo vermist is dan wel janken.

   En het is niet allemaal Ludos schuld. Het is even goed Nina en bing zijn schuld moesten ze maar eerder ingrijpen. Daarnaast wist bing het ook via Ludo maar zei toch ook niks. Wat een onzin het altijd Ludo die verkeerd is en de rest allemaal heilig.