Spoilers 12 t/m 15 oktober

by GTSTCourant


Maandag 12 oktober

Demi liegt tegen haar date over haar leeftijd. Julian wordt weggestuurd door Saskia omdat zij hem wil verrassen. Nina valt flauw en laat zich onderzoeken. Is het stress of is er een fysieke oorzaak?


Dinsdag 13 oktober

Nina is geschokt en lucht haar hart bij Shanti. Bing moet met Daan samenwerken om Rik te helpen. Amelie is verbijsterd als Amir in elkaar geslagen thuiskomt. Janine voelt zich machteloos en heeft niet door dat Amelie een dubbele agenda heeft.


Woensdag 14 oktober

Demi slooft zich uit voor haar date, en niet zonder resultaat. Ilyas krijgt twijfels over zijn grote plannen en wordt verrast door belangrijk bezoek. Nina weet niet wat ze met Bings mededeling moet. Janine krijgt hoop door een valse actie van Richard.


Donderdag 15 oktober

Julian ontdekt dat Steef porno kijkt en voert een vader-zoongesprek met hem. Demi gaat een stapje verder met haar date. Saskia schrikt als Henk geen huis meer heeft. Linda probeert te bemiddelen tussen Anton en Judith. Durft Ilyas zijn vader de waarheid te vertellen?


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Remmelt
1 oktober 2020 12:42

Veel toestanden in die week.

Sonja
3 oktober 2020 12:52

Het Linda en Judith thema vind ik verschrikkelijk stom, echt niks aan

Diana
5 oktober 2020 16:25

OMG Nina zwanger?!! Van Bing kan het niet wezen, maarja in de soap kan alles 😉

Vlinder
5 oktober 2020 17:49

Nina heeft alleen gevoosd met Bing dus kan Bing sowieso niet de vader zijn Daan is de vader.

Sonja
6 oktober 2020 12:16

Bing is onvruchtbaar dus moet het van Daan zijn, maar het is idd een soap, dus🤪

Lana
7 oktober 2020 19:12

Bing is idd onvruchtbaar maar ik kan me een verhaallijn herinneren waarin Nina toen toch wilde proberen om met Bing een kind te krijgen (voordat ze Amir vroegen) omdat er nieuwe medische behandelingen waren waarmee de kans groter zou worden dat het misschien toch kon lukken. Maar hij wilde dat toen niet. Daarmee wil ik zeggen dat het niet geheel uitgesloten is, dat het kind van Bing is, zelfs zonder die behandelingen.

Bo
9 oktober 2020 23:05

Als ze maar bij Daan blijft.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!