Spoilers 13 t/m 16 september

Janine Elschot GTST

Maandag 13 september

Daan doet een belangrijke ontdekking in het onderzoek naar Leon. Steef heeft een belangrijk game-toernooi, maar moet eigenlijk op Tom passen. Bing neemt JoJo mee naar de buurtsuper. Lukt het om haar angstgevoelens kwijt te raken?

Dinsdag 14 september

Richard probeert zichzelf niet verdacht te maken bij Daan, maar wat vindt Ludo van zijn gekozen tactiek? Shanti wordt aan het twijfelen gebracht over Billy’s eerlijkheid. Marwan krijgt verontrustende berichtjes van Nanda en wil weten wie zijn broer neergestoken heeft.

Woensdag 15 september

Linda wordt achterdochtig wanneer Anton opeens gezond gaat leven. Saskia krijgt onverwachte aandacht van haar collega. JoJo krijgt een grote klus aangeboden door DJ Douglas, maar twijfelt of ze die wel aan kan nemen. Als Marwan de daders op het spoor denkt te zijn, wil hij verhaal halen.

Donderdag 16 september

Janine doet er alles aan om haar schuldgevoel over het lijk van Leon kwijt te raken. Shanti krijgt eindelijk een langverwachte reactie. Richard daagt Ludo uit om samen te werken. Durft Marwan zijn vader te vertellen over de werkelijke reden van de steekpartij?

7 reacties
  1. Ik vind het de laatste tijd weer wat amateuristisch. Baby s die moeten huilen maar niet huilen en gewoon stil in hun zitje zitten. Ludo en janine die een zak zand in dat gat gooien. Duidelijk geen vorm van een lijk. De verhaallijnen zijn prima maar dit soort dingen zijn barre slecht na 30 jaar

  2. dat bind 13 september dan alweer terug is in de serie zeg was wel even rustig zonder hem

  3. Oh weer een drama verhaal met Janine omdat ze maar blijf speuren en zich overal mee wil bemoeien….

    1. Drama met een speurende Janine is juist altijd leuk, kunnen we geen genoeg van krijgen!

Reageren is niet mogelijk