Spoilers 13 t/m 16 april 2020

by GTSTCourant

Maandag 13 april
Linda en Amir komen in de dokterspraktijk tegenover elkaar te staan. Janine voelt zich geen vrouw meer en beseft dat ze Ludo van zich af heeft geduwd. Geeft Henk toe aan Ludo’s chantage als het geheim van zijn familie op het spel staat?

Dinsdag 14 april
Bing wordt woest als Daan tijd doorbrengt met zíjn kinderen. De Verduyns bekvechten over het schilderij, als Merel een rigoureus besluit neemt. Wat doet Valentijn als een concurrent van Ludo hem een baan aanbiedt?

Woensdag 15 april
Lucas wordt gillend gek van Anton. Shanti en Rik kunnen zich niet meer beheersen. Bing wil Daan buitenspel zetten door middel van een ouderschapsplan. Gaat Nina hiermee akkoord?

Donderdag 16 april
Bing probeert Daan op sneaky wijze in de val te lokken. Amir wordt overrompeld door een uitspatting van JoJo. Henk wil permanent bij zijn familie in huis wonen, maar stuit op Saskia’s weerstand. 


Lees ook:

2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
GTST detective
6 april 2020 16:00

Ik weet dat dit seizoen kort wordt, maar ik hoop wel een beetje op een goede cliffhanger. Ik keek pas vanaf seizoen 21, toen mocht ik pas kijken van mijn moeder. Seizoen 21, 22, 23 en 24 spannende cliffhangers. Ja, seizoen 25 was meer een grappige cliffhanger maar op een een of andere manier spannend wat je wilde weten hoe ze allemaal in de situatie te recht zijn gekomen. Toen had je seizoen 26 en 27 die waren ook nog spannend. Maar daarna is het een beetje magertjes geworden. De spannendste twee vond ik toen Wiet schoot op de bruiloft… Lees meer »

Rika
7 april 2020 20:15

Als ik Merel was zou ik dat schilderij gewoon in de hens zetten

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!