Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 13 t/m 16 december

  Maandag 13 december

  Richard neemt Daan mee naar een belangrijke zakenrelatie van Ludo. Roman wil samen met Saskia de praktijk compleet restylen. Steef baalt dat Abby helemaal geen oog voor hem heeft.

  Dinsdag 14 december

  Saskia is verbaasd als Roman al heel snel een nieuwe assistent op het oog heeft. Richard is een zeer waardevol kunstwerk op het spoor, maar tot zijn frustratie vindt hij geen gehoor bij Ludo. Zit hij Richard expres dwars?

  Woensdag 15 december

  Bing krijgt aangenaam bezoek. Is Nina dan ein-de-lijk terug? Shanti maakt zich zorgen over haar band met Noortje. Julian heeft voor Saskia een romantische verrassing. Kan Saskia dit waarderen?

  Donderdag 16 december

  Daan hoopt Richard op andere gedachten te brengen. Merel heeft grote moeite om haar gevoelens voor Marwan geheim te houden, want ze weet dat daar ellende van komt. Steef krijgt liefdesadvies van Laura.

  24 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. stukje gezien van de sene,s op het strand. Ben benieuwd hoe het uit komt, dat Merel en Marwan wat hebben. Ik vindt de sene,s tussen Bing en die vrouw niet leuk wanneer komt Nina terug? ik ben het eens met Lola.

  2. Marina Houmes lo op

   Ik vind het absurd dat Linda en Anton uit de serie moeten. Laura zit er nog langer in. Van mij had zij allang met pensioen gemogen. Bijvoorbeeld naar Frankrijk. Maar ach, dan zal Henk haar missen. Oh wat erg toch. Als het zo is dat Ludo en Janine er ook uit moeten dan is het voor mij, vaarwel GTST

  3. Wederom gezeur met tieners die vloggen en gamen. Hebben we dat niet allemaal gehad met Anna en Job? En die prille liefdes die officieel niet kloppen/mogen/geheim zijn, hebben we dat ook niet gezien bij Ilias en Jojo, vermoeiend hoor…..

  4. Ik begrijp alleen de onverwachte aktie van ludo om richard er weer in te luizen niet.IK vond het juist een charmante verhaallijn door 2 rivalen te laten samenwerken omdat ze simpelweg niet zoveel keus hebben gezien de omstandheden.Vanuit ludo zijn positie is dit niet slim wanneer richard merkt dat hij genaait word.Verder vind ik de verhaallijn van merel en demi en marwan overdreven.Iedereen vind dit een taboe met de vader van je neefje gaan maar kom op,demi en marwan hebben officieel NOOT wat gehad.Het was 2 x neuken en thatś it.En hoeveel stellen zijn er wel niet in gtst van partner veranderd in de familiesfeer.Dan die mare berenschot…Tsjaa…ik ben zelf een monogaam type maar de verleiding met zo een vrouw is wel heeel erg groot.Ben benieuwd.

  5. Hoi GTST courant!

   Ik hoop dat jullie mijn reactie lezen en dat we wellicht hierin wat kunnen doen?

   Zelf ben ik zwaar teleurgesteld dat zowel Babette als Joep ontslagen zijn. Kan er een petitie gestart worden om deze geweldige mensen weer terug te laten komen?

   Zelf denk ik dat, wanneer de laatste scène van Linda en Anton op tv komt, ik ga stoppen met kijken. Dat er zo wordt omgegaan met twee geweldige acteurs!! Dat een actrice vanaf scène 1 met een flut afscheid er uit wordt geknikkerd? Zo moet je niet met een serie omgaan.
   Als de consument, in dit geval de kijker, het niet zind, dan stappen ze over naar een ander product.

   Eeuwig zonde!!!

   • The New badguy op

    Eens!
    Ben sinds de zomerstop gestopt met kijken, met het kijken van commerciele televisie in het algemeen trouwens maar ook zeker met gtst. Maar door dit soort berichten ben ik heel erg blij met mijn keuze!

   • Zo een vaart zal het niet lopen kerel.Gtst heeft nog voldoende materiaal in huis om de serie staan te houden(ludo en janine,de familie verduijn,bing,rik en shanti.) Rtl doet wat in hun ogen juist is en of dat goed uitpakt zal later wel blijken.Enerzijds waren anton en linda gewoon uitgepeelt(iedereen uit de familie is weg,verhaallijnen liepen dood),maar een beter afscheid hadden ze zonder meer verdient.

  6. Het afscheid van Anton en Linda vond ik een beetje koud en kil zonder beelden van wat ze allebei hebben meegemaakt in meerdijk, dat hadden de schrijvers beter moeten doen

   • Deze opnames waren al gemaakt voor dit allemaal naar buiten kwam.

    Verder zie ik niet in waarom je de dochter van Marco Borsato moet straffen (geen baan aanbieden) om de daden van haar vader. Zij is niet verantwoordelijk voor de daden van haar vader.

   • Waarom niet? Dochter kan er toch niets aan doen.

    Bovendien weten we helemaal niet of wel alles waar is wat er geschreven wordt, door de roddelpers/riooljournalistiek.

  7. Dus op 20 december is de 6500ste aflevering normaal hoor ik daar ruim van te voren over en nu niet. Wat is er aan de hand?

   • Dat word de laatste aflevering. Richard heeft een slechte zakendeal gedaan. Die is nu best boos op hem. En gooit een kernbom op Meerdijk. Dat overleeft natuurlijk niemand. Maar geen nood. Want over de hele wereld zijn er Meerdijkers. Die gaan ze live volgen in hun dagelijkse beslommeringen.

  8. Laura heeft idd niet echt meer veel te zoeken in Meerdijk ze loop maar een beetje rond in de koning en echt leuk vind ik haar ook niet met Henk totaal geen chemie hebben die 2. Van mijn mag Laura met Jef mee en een leuke vrouw voor haar in de plaats komen zo’n beetje haar leeftijd, ik wil een Laura type net als vroeger terug in de serie. Verhaallijnen met Peter Kelder en Stan en Phillip en Linda was echt te gek nu zit ze maar als een oude zak aardappelen rond te dwalen

  9. Ik snap het gedoe tussen marwan en merel niet.Waarom doen ze zo moeilijk? Oke…marwan is de vader van tom,het is niet ideaal.Maar ten eerste marwan en demi hebben nooit echt wat gehad…ten 2de zijn merel en marwan allebei vrij om te doen wat ze willen.Ze doen net alsof marwan wreemd gaat ofzo.Ik ken wel meer stellen die uit elkaar gaan en uiteindelijk verliefd woren op de broer of zus van.Heel gedoe gelijk hierover.Anton en linda worden serie uitgeschreven en omdat ze amper nog een verhaallijn en de de schrijvers willen met vaste personages spelen.Wat doet laura dan nog in de serie? Die heeft toch ook geen specifieke verhaallijn meer? Laat haar optyfen naar frankrijk man!!

   • Ze willen juist meer gaan werken met gast- acteurs/personages met (eventuele langere verhaallijnen), zodat ze tussentijds aanpassingen kunnen doen, mocht dat nodig zijn. Dus juist niet met (veel) vaste acteurs.
    (kijk naar officiële / artikel / verklaring hierover van RTL)

    Sorry, maar die laatste zin, serieus!!

   • Je vergeet dat Deni verliefd is op Marwan. Daarom doen ze geheimzinnig. Maar de kans is dat het deze maand uit gaat komen want Demi reageerde al: ik ken haar hè?!

    • Nee hoor,dat ben ik niet vergeten!! Maar demi moet ook eens gaan leren dat er meer mannen op de wereld zijn dan marwan.Ik weet het niet.Ze gaan uiteraard zoveel mogelijk proberen te rekken.

    • Dat wordt elke keer / jaar gezegd als Jef in Meerdijk (als Sinterklaas) is, dat Laura met hem mee gaat.
     Dus verwacht ik dat nu ook niet.
     Anders hadden we daar wel iets over gehoord of gelezen. Net zoals bij Bouwhuisjes.