Spoilers 13 t/m 16 juni

Maandag 13 juni

Philippa is niet blij als ze hoort wat er is gebeurd. Rik vindt het stiekem fijn om te merken dat hij nog goed in de markt ligt. Agaath dreigt met een tegenactie als Janine verdere stappen onderneemt.

Dinsdag 14 juni

Julian en Marwan schrikken zich kapot als ze merken dat er ratten in de Buurtsuper zijn. Saskia wil niet dat Merel haar studieplannen opgeeft. Henk heeft er alle vertrouwen in dat zijn plan omtrent de duif zal slagen.

Woensdag 15 juni

Philippa zet Julian en Marwan voor het blok. Bing en Nina krijgen allebei een grote verrassing. Maar ze reageren beiden anders. Daan krijgt de uitgelezen kans om meer over Lars te weten te komen.

Donderdag 16 juni

Tot grote ergernis van Shanti, wordt Riks blessure alleen maar erger. De louche huisjesmelker Agaath heeft grootse plannen met de flat. Ludo zet alles op alles om zijn dochter Nina te helpen.

11 reacties
 1. De aflevering van woensdag 15 juni is erg ongeloofwaardig.
  Daan op het vrijgezellenfeest van Bing wederom met bier in de hand, alsof het dan wel kan. Beetje jammer

  1. Het was alcoholvrij, maar het klopt wel haha. Beetje raar dat hij daar was. Ik snap ook niet dat Lynn op het feest van Nina was. Die noemde haar laatst nog heks tegen over janine omdat merel zo genaamd niet goed behandeld werd in CS

  2. Wel eens van alcoholvrij bier gehoord? šŸ¤Ø Hij was ook niet dronken en de rest wel.

   1. Nou mir. Dat heb ik niet meegekregen, excuses. Ik vond het sws wel vreemd dat hij op bings vrijgezellen feest was.

  3. Fijn dat alles al verteld wordt, terwijl ik het nog moet kijken

    1. Precies. Dit kun je weten als je de reacties gaat lezen. Gebeurd ook op Twitter en Facebook.

     Natuurlijk is het niet leuk, als er dingen gezegd worden, die je nog niet gezien hebt, maar dat is nou eenmaal zo, met het vooruitkijken via videoland.

    2. Ze moeten videoland verbieden. Gewoon 20 uur de premiere van de aflevering

Reageren is niet mogelijk