Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 13 t/m 16 maart

  Maandag 13 maart

  Linda ontfermt zich over Nola, Max en Manu. Stefano waant zich onaantastbaar. Luuk voelt zich heimelijk schuldig over Stanleys conditie. Nina probeert haar verdriet verborgen te houden.

  Dinsdag 14 maart

  Henk licht Steef in over de situatie met Jonathan. Saskia lucht haar hart bij Shanti, maar die is te druk bezig met Rik. Linda verdedigt Luuk tegenover Bing. Laura is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de bruiloft.

  Woensdag 15 maart

  Waar Nina steun vindt bij Shanti en Saskia, vindt Janine dat bij Linda en Laura tijdens het gezellige avondje in CS. Demi is bang dat ze Jesse kwijtraakt vanwege Tom en probeert een date zonder hem te regelen.

  Donderdag 16 maart

  Nina weigert te buigen voor Ludo en eist van haar CFO dat de problemen met La Nina zo snel mogelijk worden opgelost. Saskia is verbijsterd als Gabrielle haar te slim af is.

  28 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Sonja Cuperus op

   Wat een vreselijk mens is Nina geworden, bah. Doet haar vader van alles aan, en dan verontwaardigd reageren als vader terug slaat, wat een tuthola.

  2. Hopelijk ontdekt Nola heel snel wat voor smerige streek haar moeder geflikt heeft en wil ze geen contact meer met Nina. Dat zou geweldig zijn. Nina die alles en iedereen kwijt is.

  3. Ik ben ontzettend blij dat die puberale verhaallijn tussen Luuk en Linda voorbij is. Die medische fout die ze nu maakt, dát is typisch Linda. Niet nadenken, maar doen. Ook dat hele Sanders gedoe is gelukkig klaar, eindelijk komt nu bad guy Ludo weer in beeld. Laat hem Stefano en Nina maar helemaal kapot gemaakt worden. Verder ben ik blij dat Julian binnenkort weer terugkomt, geniet ik van de klik tussen Marwan en Stanley en hoop ik dat Jesse nog even blijft hangen. Oh en onpopulaire mening… ik ben erg benieuwd wat ze met Stefano en Merel gaan doen.

   Ik heb hoop dat het weer goed komt met GTST!

  4. Ik denk dat de verhaallijn van Ludo en Janine VS Nina VS Stefano de cliffhanger wordt tijdens het huwelijk van Laura en Henk (Laura heeft Ludo en Janine uitgenodigd en zou dan ook Stefano, Nina en Bing bij het huwelijk aanwezig zijn). Dus ik denk dat de cliffhanger wordt dat Laura en Henk gaan trouwen en dat er iets gebeurd met de hele familie Sanders en de volgende seizoen wordt dan dat Ludo en Janine uitelkaar gaan door een actie van Ludo (zelfde soort verhaallijn als Huib en Bowien + Robert die aan een infuus zat). De volgende seizoen is Ludo weer de grote badguy net als vroeger.

  5. Die Gabriëlle mag er van mij wel weer uit. Vind haar 3 x niks. Die bitch helpt de Koning om zeep met haar houding.

   • Ik heb het gevoel dat Shanti het niet over haar hart kan verkrijgen en De Koning terug koopt. Zij wil er echt niet meer werken, maar Rik wordt de nieuwe bedrijfsleider en ze blijven de buren van de Verduyntjes.

    • Laten we hopen,, ik zie Julian ook wel in de Koning staan dus dat is ook een leuke optie.
     Deze verhaallijn is ook weer zo debiel, wie gaat er zo met zijn net gekochte zaak om ? je vraagt juist hulp aan de mensen die er al jaren werken , ik vind haar ook niet leuk om naar te kijken eigenlijk ,hele nare uitstraling buiten het personage om.

    • Of Rik en Julian of Saskia en Julian samen. Zou ik wel een idee vinden.
     Hebben de Verduyntjes eindelijk een behoorlijk inkomen.
     Geld Stress eindelijk einde verhaal.

  6. Laat me raden, Ludo zorgt ervoor dat Nina failliet gaat en alles en iedereen kwijtraakt. Dan komt ze vanzelf weer met hangende pootjes terug bij pappie, die haar dan weer vergeeft. Zo voorspelbaar.

  7. Hoop nu echt wel dat Nola er ook gauw achter gaat komen wat haar moeder haar opa heeft aangedaan.
   Ben al dat gelieg van ons zielige prinsesje zo zat. Hoop ook echt dat ze alles kwijt raakt , haar bedrijven, gezin en vriendinnen. Kots misselijk wordt ik van haar en ook van die Bing die met haar te doen heeft. Ook zo’n leugenaar.
   En dan hebben we nog die domme Dewi die haar kind alleen thuis laat voor haar zogename vriendje .
   Is wat met die knul , klopt iets niet aan hem

   • Haha zo denk ik er ook over. Nina moet alles echt kwijtraken en bing ook. GTST houd van actualiteit dan moeten ze iets met de voedselbank doen. Nina en bing komen terecht bij de voedselbank. Laat de familie verduin lekker meer geld hebben en Nina en bing lekker armzalig leven.

  8. Nina moet alles kwijt en Stefano ook. En waar is die 2 miljoen moeten ze dat niet terugbetalen.

   Daarnaast zie ik bing ook graag hard vallen. Die boks etc is indirect ook allemaal mogelijk geweest door Ludo zijn geld. Plus hij had een tijd terug ook geld van Ludo gepakt met die chantage samen met lorena. Maar daar horen we niks meer over en is hij mee weggekomen. Hij moet even goed alles kwijtraken, want hij doet ook stoer alsof hij groot is tegen anderen.

  9. Ik hoop zooooooooooooo dat Nina alles maar dan ook alles dat ze aan pappie te danken heeft kwijt is en gewoon in de buurtsuper of snackbar moet werken (de koning is ook leuk) , ik wil prinses wel eens echt zien ploegen voor haar centjes.
   Oja, graag Bing en de kinderen ook een tijdje verliezen want een moeder met duidelijk een gedragsprobleem kun je maar beter weghouden bij je kinderen, voor je het weet sturen die ook bedreigingen in het rond haha.
   maar nee, graag Stefano er uit en Nina een leuke armoede verhaallijn, kun je een leuke verhaallijn mee maken.

    • Ja toch?, laat dat verwende kind gewoon eens flink werken voordat Papa haar vergeeft , ik denk dat alle kijkers stuk gaan van het lachen als er zo een verhaallijn zou komen en uiteindelijk als Ludo haar alles afneemt en Bing toedeloe zegt zal Nina wel moeten dus heel ongeloofwaardig is zo een verhaallijn niet eens.
     Laat dat valse kreng maar sjouwen en puffen voor haar geld zoals ieder mens in de normale maatschappij.

    • Ja, of Nina als afwashulpje in de Rozenboom🤣
     Dat zou wat zijn als het verwende prinsesje daar moest werken voor haar geld.

  10. Zo eindelijk schot in de situatie Ludo Nina Stefano. Dat werd tijd. Nu maar hopen dat die twee flink zullen boeten voor wat zij gedaan hebben. En dan snel over op een realistischere verhaallijn.

   • Was eigenlijk gisteravond (maandag 6 maart) al dat er (opeens) behoorlijk schot in de verhaallijn kwam. Nina, Stefano en Ludo samen in het safehouse. Waar Ludo vertelde waar hij achter is gekomen. Mooi om te zien en te horen.
    Maar Nina was zo hondsbrutaal, wat ze Ludo voor de voeten wierp. Alles wat ze heeft (La Nina) heeft ze danken aan het het geld en status van Ludo. Ondankbaar wezen. 😡

    Als ik de spoiler van donderdag 16 maart lees, heeft Ludo wel degelijk ingegrepen/maatregelen genomen tegen Nina, anders waren er geen problemen bij La Nina.

    • Ik hoop echt oprecht op een armoe verhaallijn voor Nina, wat zou dat van hylarisch naar triest ,naar ontroerend kunnen gaan.
     Maar de schrijvers zullen er wel weer een vergeving aanbreien vrees ik want Stefano voelt zich onaantastbaar.
     Eigenlijk zou Ludo ze aan moeten geven en vooral Stefano heeft nog een 2 miljoen terug te geven aan Ludo maar daar hoor je niemand meer over , beetje vreemd.
     Aangeven en een tijdje de lik in , dag irritante Stefano……………………..

     • Al met al is deze serie gebaseerd op werkelijke situaties die in deze maatschappij spelen
      En daarom vind ik gtst fantastisch

    • Nou het heeft anders wel erg lang geduurd hoor. Had van mij 3 weken eerder wel gemogen, maar ze hebben het zo uitgesmeerd over lange periode dat het niet leuk meer was.

     • Er zullen het wel weer niet veel mensen met mij eens zijn maar wat mij betreft had deze verhaallijn nog wel iets langer mogen duren of misschien duurt hij nog wel langer met alles wat er nu gaat komen voor Nina en Stefano! Ludo heeft ook een mooie blik in de spiegel gekregen Hoe zijn liefdevolle daden zijn overgekomen op Stefano en Nina al is alles bedekt met de Mantel der liefde voor hun Hopelijk komt er nog een mooi vervolg aan waarin Ludo en Janine tegenover Stefano en Nina staan en blijkt dat ze wel Nina als Stefano helemaal niet zonder Ludo zijn geld kunnen functioneren. Dat kan nog mooie verhaallijnen opleveren in de aflevering van gisteren was te zien dat Nola het gedrag van mama al aardig Begint over te nemen met de Golden creditcard van Bing. Verder ben ik natuurlijk ook benieuwd naar de verhaallijnen die gaan komen met Rick Shanti ,, Luuk Linda , Jonathan Henk, Demi en Jesse, Merel en Stefano maar naarboven al Saskia en Julian Waar blijf je komt terug Het wordt te hoogste tijd de buurt super kan echt niet meer zonder jou

   • Vader van Marwan en Lorena terug zou ook leuk zijn. Lorena die in bed duikt met Luuk. Jonathan die ruzie komt maken op de bruiloft en dan stort Laura in. Die dan in kamer naast Stanley komt die op de betere hand is. Jef die opkomt voor Jonathan beetje dat Henk niet leuk vind.