Spoilers 13 t/m 17 mei 2019

MA 13/5
JoJo snapt niets van een berichtje van Rover dat hij een paar dagen weg en onbereikbaar is. Daan geniet wanneer Rik door Bing op non-actief wordt gesteld. Romy gaat over tot fysiek geweld als Sjors haar tegenwerkt.

DI 14/5
Linda krijgt de aanklacht tegen zich te horen. Anton kan er niet over uit dat Linda zo is veranderd. Hij meldt zich op het politiebureau. Amir moet vechten voor zijn leven. JoJo probeert Bing ervan te overtuigen dat Rover in gevaar is.

WO 15/5
JoJo gaat op zoek naar aanwijzingen voor de verblijfplaats van Rover. Shanti is goed gehumeurd als ze denkt dat ze Linda verslagen heeft. Linda kan niet geloven wat ze in een schuurtje aantreft. Anton raakt in de war van zijn eigen gevoelens.

DO 16/5
Billy dringt zich aan Ludo op. Zoë wil dat Rik uit de buurt blijft van Jet. Shanti is woest op Anton en wil dat hij een eerdere verklaring intrekt. Rob trekt zijn leugens niet langer en is eindelijk eerlijk tegen Janine.

VR 17/5
Zoë kan niet ontkennen wat ze gezien heeft, maar Rik voelt zich door haar verraden. Billy krijgt twee waarheden over haar dochter te horen. Janine verwijt Ludo dat hij Billy niet heeft tegengehouden en dat Billy daardoor hun leven heeft kunnen aantasten.


13
Laat een reactie achter!

Dennis

Linda en Anton weer bij elkaar… Shanti verlaat Meerdijk

damiannurmohamed

Ik hoop het echt

Carla

Heerlijk kan het niet gisteren

rob

Droom maar lekker verder Dennis,

Vlinder

Als shanty en Anton uit elkaar gaan en Shanty is nog zwanger krijg je later weer een verloren kind op de stoep bij Anton hihihihi hallo ik ben jou zoon of dochter:)

rob

Er komt geen later, GTST gaat binnenkort voorgoed eindelijk stoppen, kijkt geen normaal mens meer naar..

Egbertje

Het word weer spannend

rob

Voor een kleuter/puber is het spannend, voor volwassen is het booooooooring

Suus

Ik denk dat Anton helemaal geen zin heeft in een baby en dat dat z’n ogen eindelijk opent. Hij redt Linda uit de diepe put waarin ze zich heeft gewerkt en hij realiseert zich dat hij van haar houdt. Waarschijnlijk komt ie voor een dilemma te staan waar hij moet kiezen tussen Shanti en Linda. Net als Charlie destijds tussen Valerie en Barbara. Zal wel rond de cliffhanger zijn. Shanti (als ze nog leeft) en Billy (als Ludo of Janine haar nog niet om zeep geholpen heeft) verlaten Meerdijk. Dan: welkom Loretta! Die denk ik de moeder van Romy gaat… Lees meer »

rob

jijj kan zo de verhalen doen van gtst??

rob

Intelligent ben je niet maar goed, geeft niks Suus lieverd.. je kunt niet alles hebben, maar droom lekker verder

Julia

Ik hoop dat GTST binnenkort gaat stoppen, ben dr klaar mee, aanmodderen heeft geen zin, dus begin een nieuwe serie of project, deze mensen vinden toch wel weer werk, zo getalenteerd zijn ze wel, nah sommigen dan he?? de jonkies moeten nog heel wat leren wat betreft overtuigend spelen, te nep en zo opgelezen. RTL mocht je dit lezen of wie dan ook, nokken en opnieuw beginnen, misschien dat ze dan weer bij de top horen

Elle

Stop zelf met kijken als je het niet meer leuk vindt, zijn zenders genoeg