Spoilers 13 t/m 17 juni

MA 13/6
Sacha begrijpt niet waarom Noud ongemakkelijk tegen haar doet. Rik zet een ongewenst persoon uit zijn huis. Aysen besluit dat ze Thijs hard gaat aanpakken, maar Sjoerd is bang dat dit in zijn nadeel kan uitpakken.

DI 14/6
Laura helpt Amy en daarmee ook zichzelf. Aysen is illegaal bezig en haar slachtoffer merkt dit. Job blijft onverzettelijk doorgaan met verrassingsacties om Anna voor zich te winnen. Maxime bemoeit zich ongevraagd met de verstoorde verhouding tussen Robert en Sil.

WO 15/6
Anton en Linda worden geconfronteerd met een gênante situatie. Sjoerd trekt het niet als hij denkt dat Rikki hem belazert. Sil is helemaal klaar met de bemoeizucht van zijn moeder.

DO 16/6
Janine overvalt Ludo met de manier waarop ze het boek over Hein wil afmaken. Sacha vraagt zich af wat haar vriendschap met Nina zich nog voorstelt als Nina haar afbekt.

VR 17/6
Bing ziet iets wat niet voor zijn ogen bestemd is. Amy is het slachtoffer van onredelijke verwijten. Noud heeft problemen met de opdracht die hij voor Nina’s huwelijk moet uitvoeren.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: The Book of Love

Volgend artikel

GTSTCourant is vernieuwd!

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!