Spoilers 13 t/m 17 november

by GTSTCourant

MA 13/11
Bing en Zoë krijgen onenigheid. Wanneer dit helemaal uit de hand loopt, kan Laura het niet aanzien. Ze grijpt in. Sam verwijt haar moeder dat ze door haar ongefundeerde uitspraken Amir heeft weggejaagd. Janine wil dat Kimberly haar column goedkeurt, voordat deze gepubliceerd zal worden.

DI 14/11
Sjors vindt een oplossing voor een van Amirs problemen. Nina heeft een beslissing genomen over de uitnodiging om naar Hong Kong te komen. Linda wil verbouwen. Ze gaat onderzoeken of ze een vergunning nodig heeft. Zoë ontdekt iets waar Bing zich enorm voor schaamt.

WO 15/11
Lucas en Felix zijn het niet eens over een unieke uitnodiging vanuit Las Vegas. Aysen maakt met haar cv, motivatie en ambitie grote indruk. Maar de baan waar ze op solliciteert, ligt onder haar niveau. Rik probeert Bing om te praten, maar die blijft stug hangen in zijn eigen gelijk.

DO 16/11
Lucas blijkt keer op keer beïnvloedbaar te zijn. Hij blijft van mening switchen. Felix snap er niets meer van en Nina merkt dat haar goede raad aan Lucas helemaal verkeerd uitpakt. Toch wordt er een afscheidsfeest georganiseerd in De Koning.

VR 17/11
Rikki’s onhandigheid zorgt voor een onverwachte afloop van een romantisch uitje. Anton heeft een wonderlijke ontmoeting in de supermarkt. Kimberly’s zelfbeeld heeft een dieptepunt bereikt. Gelukkig laten haar vrienden haar er niet alleen in staan.


Lees ook:

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Poppetje
5 november 2017 13:56

De wonderlijke ontmoeting is in de Lidl van Meerdijk daar treft Anton Q een nieuw personage in gtst.

Rick17
5 november 2017 15:18
Antwoord op  Poppetje

Tiffy denk ik

Ygone
7 november 2017 09:31
Antwoord op  Poppetje

Ja Q is zijn achter neefje dus herkennen elkaar wss

Flapperdeflap
6 november 2017 12:24

Of de moeder van Tiffy, die hij nog kent van vroeger..

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!