Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 14 t/m 17 december

  Maandag 14 december

  Marwan wil Amelie versieren. Nina krijgt met negatieve publiciteit te maken. Billy moet de schade beperken die Richard heeft aangericht. Ilyas valt door de mand bij zijn vader.

  Dinsdag 15 december

  JoJo trekt het niet meer dat Ilyas tegen zijn vader blijft liegen. Laura heeft het gevoel dat Lydia haar plek inneemt in Henks leven. Saskia krijgt te maken met oneerlijkheid binnen het gezin. Linda maakt zich ernstig zorgen om Judith.

  Woensdag 16 december

  Shanti merkt dat Billy iemand leuk vindt. Richard zoekt een manier om aan geld te komen. Laura voelt zich te veel. Rik zorgt er voor dat Daan geen seconde alleen is.

  Donderdag 17 december

  De romantiek tussen Shanti en Rik wordt verstoord door de kleine Louise. Janine doet wat Ludo zou doen. Daan doet een poging van de drank af te blijven. Richard krijgt met Billy’s keiharde kant te maken.

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Hakim moet met Judith trouwen… in Marokko…. en daar voor altijd blijven met z’n tweeën. Plaatsvervangende schaamte voor hun acteer”talent”

    • 100% mee eens en vooral dan Judith, ik hoop zo dat ze over een week of zo van dat dak springt maar wedden dat ze wordt afgevoerd en Linda medelijden krijgt.
     Als ik Anton was gooide ik ze allebei mijn huis uit (ze vergeten dat het zijn huis is uit zijn eerdere huwelijk) , buiten die twee dus, echt te dom voor woorden deze verhaalverkrachting want een verhaal is het niet met die Judith die in huis gaat wonen bij haar huisarts………. hoe verzinnen ze het ? en wat Hakim betreft, wij hier verstaan de helft niet van wat hij zegt dus lekker weer mime gaan spelen.

     • Gelukkig heeft Anton, Judith vanavond uit zijn huis gegooid/gezet.

      Wat Hakim betreft, onverstaanbaar?
      Ik heb sowieso altijd de ondertiteling aanstaan, ook anderen spreken niet altijd even duidelijk of geluid klopt niet, dus ook geen probleem met Hakims onverstaanbaarheid.

      • Maar als je maand promo Ziet en spoilers leest dan gebeurd iets met Anton dankzei Judith

      • Klopt, Gerit. Heb de maand promo gezien. Uit de spoilers blijkt dat Anton is verdwenen en ja het is weer een actie van Judith.