Spoilers 14 t/m 17 november

Maandag 14 november

Shanti is van plan een wandeltocht te maken zonder haar vriendinnen. In Boks is het weer Comedy Night. Merel vindt het vervelend dat Lynn daar is. Rik is er ook en krijgt het uiteindelijk wel naar zijn zin.

Dinsdag 15 november

Janine probeert Ludo te overtuigen het gesprek aan te gaan met Stefano. Lynn krijgt geld mee voor haar nieuwe leven in Thailand, maar wil ze wel weg? Linda verheugt zich op haar date met Luuk.

Woensdag 16 november

Stefano zet zijn wraakactie tegen Daan en het veilinghuis Sanders door en alles verloopt volgens plan. Shanti reageert haar opborrelende emoties tijdens een wandeling onbedoeld af op Laura en Saskia.

Donderdag 17 november

Nina en Bing hebben eindelijk het rijk alleen als Nola bij haar schoolvriendinnetje Emma gaat logeren. Janine staat klaar om Linda moed in te praten na haar eerste date met Luuk. Marwan geeft Henk liefdesadvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 reacties
 1. heerlijk de war tussen ludo en stefano…onderschatting maakt jezelf kapot en dat is wat stefano gaat doen.onterf je hem…krijg je het 100x terug biatchhhh

 2. De rol van Stefano is nog niet zo gek. Hij is niet altijd een goedzak geweest. Bij onrecht in zijn ogen wordt hij een badboy, denk terug aan de verhaalljn met Nick en nog verder terug de geboorte van Lucas, Lucas is uit wraak gemaakt.

  1. Maar zoals nu is wel heel extreem , hij was de laatste keer dat we hem zagen een megalieve vader (hij noemt de naam van Lucas niet eens meer) , Nick had de ellende wel verdient haha ,díe hadden ze terug moeten halen eigenlijk .
   Maar Stefano is nu echt teruggekomen om de boel over te nemen en allemaal met voorbedachte rade en zo was hij helemaal nooit.
   Nee, ik vind het een doorspoel moment als hij in beeld komt, de ontwikkeling met Cato vind ik weer wel heel erg interessant.

 3. Ja vind ik ook, het leukste karakter uit dat gezin is een draak geworden, eerst wil ze Marwan en gaat daarvoor over lijken , dan wil ze Lynn en dan wil ze ineens haar vrijheid en is het uit met Lynn………….. volgens mij heeft ze een psycholoog nodig en al zeker geen politieschool want hoe ongeloofwaardig is dat als iemand zo instabiel is.
  Of misschien reageert ze haar onderliggende frustratie af omdat Julian in de gevangenis zit , wie weet.
  Maar leuk is het niet , maar Stefano hebben ze ook van een leuke goedzak een vreselijk mormel gemaakt dat ECHT niet past bij de man die we al jaren kennen.
  Jammer dat vertrouwde karakters worden vermoord eigenlijk.

  1. @rene, over een psycholoog gesproken, zou ook een goed idee zijn voor Shanti.

   Met je reactie ben ik het overigens helemaal mee eens.

   1. Ik denk dat Shanti in het echte leven al opgenomen was geweest want ze is echt van het padje af en het duurt ook eigenlijk wel een beetje te lang nu dat wezenloze gedrag maar ze zullen wel toewerken naar een knal waardoor ze terug in de realiteit terecht komt , laten we hopen dat ze niet nóg maanden als een zombie rondloopt (en ik snap dat dat in het echte leven wel zo is want je zult je kind maar kwijtraken en dan eigenlijk als bonus ook nog door je eigen eigenwijsheid, maar voor een soap mag dit geen jaar aanslepen want dat wordt vervelend).

    1. Nou in het echte leven zou het nog maanden zoniet jaren duren voor Shanti opgenomen werd, want de geestelijke gezondheidszorg is een grote bende in Nederland

  1. Iedereen binnen het gezin Verduyn verwerkt het anders nu man en vader in de gevangenis zit. En alles financieel erg krap is.
   Wat Merel betreft snap ik ergens wel, vindt Lynn nogal bezitterig, alles huisje, boompje, beestje, tja dat kan beklemmend werken.
   Steef werkt zich suf en zet z’n gezondheid op het spel met al die energiedrankjes.
   Ook Saskia werkt zich suf en tegelijkertijd wil ze iedereen helpen (Shanti).

   Op dit moment vindt ik Demi nog het meest stabiel . Knap zoals zij het doet. Je ziet haar steeds volwassener worden.

   1. Stefano vind ik juist heel rechtvaardig.Ludo ziet daan als een soort schoonzoon.Hij is gewoon 1 van de directeuren van het bedrijf meer niet.Ludo betrekt in hem familie zaken,terwijl dat helemaal niet hoort.Bij die familie foto zag je echt de ongemakkelijkheid bij iedereen toen daan erbij kwam.Tsjaa welke mafkees verzint dit dan ook om een geen familielid op de foto te zetten.Ik geef stefano groot gelijk,zet ludo maar eens op zijn plek.

    Bij shanti en rik ben ik er nog niet uit of die weer bij elkaar komen.Rik kan heel stellig zijn.Als hij zich gelukkiger voelt zonder shanti is hij gewoon pleite en er is geen kind in het spel.Ik dacht eerst die worden samen oud maar ze hebben door het verlies van jasmijn shanti een soort personage make over gegeven waardoor ze heel hard maar ook onrechtvaardig persoon is geworden.En daar moet je bij rik niet mee aankomen met onrechtvaardigheid.Wat ik wel leuk zou vinden is als demi en marwan weer bij elkaar zouden komen.verder denk ik dat als ludo merkt dat nola in het zieknhuis is beland door die creap ,dat die creap even de kofferbak in gesleurd gaat worden en naar tokyo gereden word.Word weer vervolgd

    1. Het bedrijf Het Veilinghuis is van Ludo (eigenaar dus) . Dus kan Ludo met zijn aandelen doen wat hij wilt. Daar gaat Stefano niet over.
     Bovendien heeft Stefano in New York zijn eigen bedrijf naar filistijnen geholpen. Zogenaamd was het zijn compagnon. Dat deze laatste schuldig is geloof ik ook niet, Stefano wil geen gezichtsverlies.

     Vervolgens komt Stefano met hangende pootjes terug in Meerdijk en meent dat alles weer om hem draait. Uit goede wil van Ludo krijgt een baan in het Veilinghuis. Had Ludo niet hoeven doen.

     Daan is heel erg loyaal naar Ludo toe en heeft Ludo meer dan geholpen in de kwestie Leon.
     Logisch dat Ludo meer affiniteit met Daan heeft.
     En ja, dat met die familiefoto was niet handig, maar ook niet voor Daan. Ook Daan voelde zich ongemakkelijk. Niet alleen Stefano en Janine.

     1. Ik denk dat Daan de zoon is die Ludo altijd gewild heeft, ik vind de toenadering en de beschermingsdrang van Ludo naar Daan juist geweldig en soms ontroerend .

error: Kopiëren is niet toegestaan!