Spoilers 14 t/m 18 januari 2019

Maandag 14 januari 2019
Rik en Zoë veroorzaken een explosieve situatie in De Rozenboom. Nina is de vele leugens van Bing helemaal zat en confronteert hem ermee. Sjors probeert de politie ervan te overtuigen dat zij onderzoek moeten doen naar Bing. Aysen ontvangt valse sms’jes.

Dinsdag 15 januari 2019
Zoë krijgt een onmogelijke opdracht waar ze wanhopig van wordt. Sjors betrekt Rover bij een inbraak. Ludo krijgt een alarmerend telefoontje van Bing. Na een biecht aan JoJo vraagt Nina haar om hulp. Lucas kan de traumatische gebeurtenissen van de afgelopen tijd niet uit zijn hoofd zetten.

Woensdag 16 januari 2019
Aysen raakt verwikkeld in een vuurgevecht. Janine is verbijsterd als Ludo haar inlicht over wie er vermoedelijk achter de aanslagen zit. Anton kan niet ontkennen dat hij heel erg gecharmeerd is door Shanti. Rik en Zoë hebben het een ander uit te zoeken op het relationele vlak.

Donderdag 17 januari 2019
Nina zet Daan in bij een actie waar ze Bing buiten wil houden. Waar Sjors twijfelt aan Bing, blijft Amir in zijn vriend geloven. Shanti probeert een werkplek te versieren, maar wordt door Kimberly dwarsgezeten. Lana is blij dat Q niet naar New York gaat.

Vrijdag 18 januari 2019
Mark kondigt verhuisplannen aan. Janine krijgt een verontrustend bericht over Lucas. Ondanks meelevend liefdesadvies van anderen, forceert JoJo zich toch. Lana neemt Linda in vertrouwen over haar sabotage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 reacties
 1. UGH zit Anot soms in een midlifecrisis en zit daarom achter Shanti aan. Bing is trouwens echt vervelend. Hij denkt echt alleen maar aan zichzelf.

 2. Kap met jullie het is Hein, het is de zoon van Jan Maes, kap met het is Nick, het is Jos aka De Beer, hij werkt voor niemand, en dat die Shanti op Loes lijkt slaat ook nergens op is een heel ander gezicht maar goed sommig mensen hier zijn een beetje dom

 3. Ik denk niet dat Rik dood gaat. Dinsdag 15 januari activeert Rik de gordelbom je zou denken dat hij dan dood gaat, maar als je de spoiler leest van woensdag 16 januari dan lees je dat Rik en Zoë het een en ander hebben uit te zoeken op het relationele vlak. Dus zo te zien overleefd ie het wel

  1. Ja dat is wel een beetje jammer inderdaad :(. (Niet dat hij niet dood gaat, maar dat het in de spoilers staat :P).
   Was wel spannend met al die flashbacks! Dacht dat dit het einde zou zijn.
   Maar er moet nog vanalles gebeuren joh. Wordt Lucas niet ook nog ontvoerd ofzo?

  1. Waarschijnlijk niet maar hij komt denk ik wel in een levensbedreigende situatie terecht waarin hij bloed o.i.d. Nodig heeft van een familielid ….. en dan wordt bekend dat Daan zijn halfbroer is

 4. Maar Jos was toch kwaad op Maxime dat zij de Koning niet aan hem wilde verkopen. Dus vindt hij t niet erg dat Maxime dood is. Ik heb ook t idee dat Hein op de achtergrond meewerkt. En Jos op de voorgrond. Alllebei met hun eigen morieven en allebei haten ze Rik en Aysen. En Mees Maes de zoon van Jan Maes is een sul. Die kan dus nooit betrokken zijn .

 5. Ik heb de uitzending van donderdag gezien en is inderdaad de Beer wat ik al dacht, ook denk ik dat hij inderdaad samenwerkt met misschien Hein aangezien de Beer niks had met Ludo en Janine, Maxime is per ongeluk slachtoffer geworden bij die brand in Box maar was geen persoonlijke aanslag op haar, ik denk dat Jos ontsnapt is bij die brand en een andere naam heeft aangenomen en zo contact heeft gezocht met Hein vanwege dat boek van Janine, Hein en Jos moeten elkaar kennen van vroeger, ze hebben allebij met Rik vastgezeten, maar wordt spannend, hoop alleen niet dat Rik doodgaat.

  1. De link met Ludo en Janine is volgens mij dat Jos de schuld op Marieke wil neerleggen. Het is Janines boek en Jos wil haar boek ten uitvoering brengen. Marieke is een makkelijk slachtoffer vanwege de dementie.

 6. vind het net iets te makkelijk …. dat het Jos is. Dus hoop dat er meer achter zit, Anders vind ik GTST wel slecht in het verzinnen van een wintercliff. Maar we gaan het zien

 7. Jos heeft geen link met Janine en Ludo. De kans is groot dat Jos opdrachten krijgt van iemand. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik die Chanty niet vertrouw. Ze lijkt erg op Loes. ?‍♂️

 8. Volgende week donderdag is echt een goede aflevering! Maar ik vermoed nog steeds dat Jos instructies krijgt van Hein. Jos had niks Ludo en Janine en Hein juist wel.

  1. Ik zag het, maar iets klopt er nog niet. Wat heeft Jos met Ludo en Janine? Geen van beide heeft iets te maken gehad met de vete tussen hem en Rik/Bing en geen van beide heeft iets te maken gehad met zijn arrestatie na de ontvoering en de brand.

  1. Heeft denk ik meer te maken met Jos Uylenburg die de Koning van Maxime wilde kopen/overnemen maar de Koning is naar Lucas gegaan en dat valt niet goed bij Jos misschien?

error: Kopiëren is niet toegestaan!