Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 14 t/m 18 mei 2018

  MA 14/5
  Amir moet door Anton en Bing in bedwang gehouden worden. Sjors wordt geconfronteerd met diepe gevoelens en een principiële keuze. Sjoerd merkt dat Aysen haar verdriet niet aan wil gaan, maar heeft daar zelf ook moeite mee. Q denkt er serieus over om Meerdijk te verlaten.

  DI 15/5
  Lucas is niet te stoppen als hij Q een make-over geeft. Ludo heeft met Nina te doen, waarop Loes zijn zorgen probeert weg te smoezen. Amir kan het medische rapport niet aan en wil alle stukken zelf bekijken. Sjoerd pikt het niet als Anton kritisch commentaar op hem heeft.

  WO 15/5
  Zoë heeft het er steeds moeilijker mee om onder de mensen te zijn. Laura weet Rik te helpen met een lastige kwestie. Nina is zichzelf niet en kan er niet tegen als Bing dat opmerkt. Q is het zat om asociaal behandeld te worden.

  DO 17/5
  Janine wordt overdonderd als er onverwacht familie voor haar neus staat. De uitgelaten sfeer slaat al snel om. Linda neemt het ongevraagd op voor Amir. Aysen verrast Anton door het over een huwelijk te willen hebben. Zoë en Rik hebben een kleine overwinning te vieren.

  VR 18/5
  Amir komt voor een lastig dilemma te staan, maar weet een keuze te maken. Laura stapt in als ze lucht krijgt van een nieuwe modetrend. Nina wil er niet aan als haar labiele toestand wordt gezien als een mogelijke burn-out. Anton is het niet eens met de gang van zaken in het AZM.

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Loes word niet opgepakt voor de moord op Jan Maes………Ik denk dat Lana er meer mee heeft te maken.
   Zij was namelijk ook die nacht op de steiger.

  2. schrijvers luisteren dus en gaan Q er uit schrijven. Loes wordt opgepakt voor de moord van Jan Meas al dan ook voor het drogeren van Nina

   • @Dennis, er staat dat Q (serieus) nadenkt om Meerdijk te verlaten.
    Maar daarmee is dus nog niet waar of zeker.
    Dat maak jij ervan of je hoop dat Q Meerdijk verlaat.
    Er is een spreekwoord/gezegde “de wens is de vader van de gedachte” (=je gelooft iets, omdat je wil dat het zo is).

    En nog iets, waar lees jij in bovenstaande spoilers dat Loes wordt opgepakt? Ook weer zo’n wens van je?

  3. Ik denk dat Farah nog niet dood is maar misschien wel hersendood is, ze kan dus niks meer en moet Amir een keuze maken om haar in leven te houden of haar leven te beëindigen.

   Amir zal denk ik ook Sjors hiervoor de schuld geven, want Farah kon al slecht op die pumps lopen en Sjors zei zo van je moet er aan wennen.