Spoilers 14 t/m 18 oktober 2019

Maandag 14 oktober
Na een ongeluk zijn Sjors en Amir het niet eens over het plan van aanpak. Daan stelt Billy voor dat zij gaan samenwerken. Kimberly probeert Rover te ontlopen. Lana heeft het door als JoJo haar een geheim probeert te ontfutselen.

Dinsdag 15 oktober
Lucas weet Laura te verrassen, maar op een negatieve manier. Amir verzwijgt dat hij Bobby ontmoet heeft. Kimberly verwijt Rover dat hij haar manipuleert. Het wordt Tiffy langzaam te veel als ze overstelpt wordt door kraambezoek.

Woensdag 16 oktober
Ludo gaat op onderzoek uit als hij vermoedt dat Valentijn liegt over zijn studie. Nina probeert Janine af te schudden om naar een geheime afspraak te gaan. Shanti krijgt advies over haar relatie met haar moeder. Puck start een eigen modelijn.

Donderdag 17 oktober
JoJo wil Valentijn dolgraag vergeten, maar dat lukt haar niet. Ludo zet Valentijn voor een onmogelijke keuze. Nina draait door als Daan haar heel handig bespeelt. Tiffy voelt haarfijn aan waar Daans pijn zit.

Vrijdag 18 oktober
Billy test Daan door hem een nietsontziende opdracht te geven. Hoewel Rover en Kimberly samen genieten, is Rover bang voor een negatieve reactie van Linda. Als Nina een persoonlijke afwijzing krijgt, zweert ze dat ze dat niet zomaar voorbij laat gaan: tijd voor actie.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
Vorig artikel
GTSTCourant - Lana Langeveld

Promo oktober: Meerdijkers volgen hun hart

Volgend artikel
GTSTCourant - Kimberly Sanders

Verlaat Kimberly Sanders Meerdijk?

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!