Spoilers 14 t/m 18 november

MA 14/11

Er ontstaat een levensgevaarlijke situatie als Thijs bij ‘De Vijf’ helemaal door het lint gaat. Ludo ontdekt dat Malena voor Nina werkt. Hij vindt haar opdringerig. Ook wordt hij verrast door een familiebezoek.

DI 15/11

Nina is verontwaardigd na een vriendschapspleidooi van Anna. Thijs gaat kapot aan de gedachte dat hij nooit een goede broer is geweest voor Sacha. Ludo laat zich niet door mooie praatjes verleiden.

WO 16/11

De dag van de grote modeshow. Stress, hectiek en tijdsdruk. Nina lijkt het prima aan te kunnen, totdat een van haar modellen flauwvalt. Olivier vindt het onzin dat Sam onzeker is vanwege haar rolstoel.

DO 17/11

Rover is Antons botte gedrag zat en komt voor zijn moeder op. Malena loopt letterlijk tegen een charmante man op. Ze slaat zijn uitnodiging af, maar hij accepteert dit niet zomaar. Linda ziet dat Sam zich onzeker gedraagt.

VR 18/11

Aysen wordt bestolen. Linda heeft geen flauw idee wat Anton, Sam en Rover voor haar aan het organiseren zijn. Thijs neemt zich voor om zijn leven weer positief op te pakken. Zijn grootste obstakel: Sjoerd.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties
Vorig artikel

GTSTCourant weer optimaal bereikbaar

Volgend artikel

Spoilers 21 t/m 25 november

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!