SPOILERS 15 T/M 18 NOVEMBER

by GTSTCourant

Maandag 15 november

Zal Billy toe durven geven aan haar gevoelens voor Richard? Julian wil niet dat Steef het contract tekent voor het gameteam. Saskia gaat met Roman naar een meerdaags congres. Kan ze zijn charmes weerstaan?

Dinsdag 16 november

Henk geeft Merel liefdesadvies. Steef werkt een plan uit om zijn ouders te overtuigen. Janine vindt het lastig dat Lydia weer komt werken en Daan gaat op zoek naar belastende informatie over Ludo en Richard.

Woensdag 17 november

Daan probeert Lydia te overtuigen een verklaring af te geven. Anton vreest voor zijn afspraak met de seksuoloog. Saskia weet niet of ze Shanti moet inlichten over haar gevoelens voor Roman. Merel gaat eindelijk daten.

Donderdag 18 november

Linda en Anton proberen het advies van de seksuoloog in de praktijk te brengen. Daan schrikt als Janine Lydia begint uit te horen. Merel doet weer een poging Demi te overtuigen dat ze geen toekomst heeft met Marwan.


Lees ook:

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Edd
5 november 2021 13:01

Wellicht een overbodige reactie, maar I love Lydia hahaha! Geef haar een vaste rol please xD

Melissa
7 november 2021 07:17

Ik krijg het gevoel dat Anton last van faalangst kriigt omdat het steeds niet lukt om de liefde te bedrijven met Linda of hij is gewoon te oud dat is ook nog een optie

Meerdijkfan
8 november 2021 20:08

Gaan ze dit jaar wel wat met sinterklaas en de feestdagen doen? Ik hoop het wel. Vorige jaar was dat er niet bij. Ik vind kerst en sinterklaas prachtig in Meerdijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!