Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 15 t/m 19 april 2019

  Maandag 15 april
  Als Sjors beweert dingen gezien te hebben, concludeert Amir dat ze flink in de war is. Zoë en Rik zijn dolgelukkig met elkaar, totdat Rik haar iets vraagt. Janine ontdekt dat Ludo cadeaus krijgt. Laura komt tussen twee partijen in te staan als beiden advies aan haar vragen.

  Dinsdag 16 april
  Sjors is op zoek naar een medestander en is blij als Nina naar haar wil luisteren. Robs plannetje begint vorm te krijgen. Ludo laat zijn mannen een inbraak plegen. Wanneer Rik eerlijk is, zet hij Zoë onbedoeld onder druk.

  Woensdag 17 april
  Linda opent een postpakket van Anton. Aysen laat onderzoek doen naar Shanti. Billy denkt aan tien jaar terug en herbeleeft een aantal levensbepalende gebeurtenissen: onbegrip, eenzaamheid, verraad, drugs en een moeizame weg omhoog.

  Donderdag 18 april
  Tiffy kan niet wachten en doet een zwangerschapstest zonder Lucas en Flo. JoJo is het spuugzat dat zij en Lana in de klauwen van een oplichtersbende terecht zijn gekomen. Linda gaat de strijd aan met Shanti en triggert daarbij een buitenstaander.

  Vrijdag 19 april
  Het ontsnappingsplan van JoJo lijkt te lukken, maar wordt verstoord. Een onredelijke reactie van Flo maakt Tiffy angstig voor de toekomst. Als Ludo advies wil, pakt Nina hem stevig aan. Rob accepteert geen smoezen van Janine. Bing doet een verbijsterende ontdekking.

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Nu word Linda weer de soap trut van vroeger. Hoe ze Shanti voor schut zette in de Rozenboom, ze leek wel een puber. Maar Billy heeft het gehoord en gezien en neemt misschien wel wraak op Linda, ze geeft diep van binnen toch wel om haar dochter. Dat doet elke moeder, als het om haar kinderen gaat.

  2. In de aflevering van dinsdag 16 april zegt billy tegen Ludo vertel me eens wat meer over Martine hafkamp.
   Waarom zou ze dat doen?
   Ben benieuwd

   • Ik heb het gevoel dat Billy en Martine samen werken/gewerkt hebben.
    De toon waarop Billy praat lijkt heel erg op die van martibe

    • Denk ook dat ze Romy bedoeld. Maar dat Romy niet te vertrouwen is, is mij wel duidelijk. Gisteren 5.4. in de aflevering, zag ik een haar blik in haar ogen, (in de kerk toen Amir haar omhelsde/troostte) die niet veel goeds in petto heeft. En eerder in die berghut, toen ze plotsklap Amir kuste.

     Voor mij is het duidelijk dat Romy, Amir wil hebben. Dus weer gesteuk in gelukkig huwelijk.