Spoilers 15 t/m 19 januari 2018

MA 15/1
Zoë beseft door Aysen dat ze diep in de problemen zit. Laura komt in conflict met de directie van De Rozenboom. Sjors voelt zich ongemakkelijk als ze bij Rik in de buurt is. Het irriteert Anton mateloos als Linda het gesprek steeds maar weer op Jan Maes brengt.

DI 16/1
In het politieonderzoek krijgt rechercheur Alex verschillende leugens te horen: Loes, Sjoerd en Linda maken zich hier schuldig aan. Zoë doet een emotioneel beroep op Aysen om haar te helpen.

WO 17/1
Laura neemt afscheid van De Rozenboom. Ze maakt zich nuttig voor Bing, maar doet dit ook uit eigenbelang. Noud heeft goed nieuws wat betreft de verzakking van Toko. Sjoerd en Lucas leggen hun ruzie bij.

DO 18/1
Als er meer bekend wordt over wat er met Jan gebeurd is, wordt Anton nerveus. Als Bing ontdekt dat Amir hem verdenkt, zet dat de vriendschap onder druk. In een ruzie tussen Sam en Kimberly moet Q een kant kiezen.

VR 19/1
Lana heeft een valse ID-kaart en slechte plannen. Sam organiseert een date voor Q en helpt hem op een onorthodoxe manier. Lucas wordt gek van de opdrachten die Ludo hem geeft rond de redding van Toko.

Total
0
Shares
17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Wintercliff: wie gaat er dood?

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 3 januari 2018

Heb je dit al gelezen?