Spoilers 16 t/m 19 januari

Henk Visser GTST

Maandag 16 januari

Wat gaat Henk vertellen over zijn affaire en over Jonathan? Nola krijgt twee opdrachten van haar therapeut. De vraag is of ze beide ook durft uit te voeren.

Dinsdag 17 januari

Mathilde geeft Luuk advies over zijn bindingangst en zijn verhouding met Linda, maar gaat het hem lukken om zijn angst te overwinnen? Linda zoekt ondertussen een luisterend oor bij Laura en hoopt dat zij haar gerust kan stellen.

Woensdag 18 januari

Saskia is enthousiast over de stage van Demi, maar Demi denkt er zelf het hare van. Om Saskia niet te kwetsen, vertrekt ze dan toch maar. Ondertussen ziet Steef dat Pim steeds verliefder op Demi wordt.

Donderdag 19 januari

Henk heeft een realisatiemoment over Jonathan. Demi denkt dat ze Pim duidelijk heeft gemaakt dat het niks kan worden tussen hen. Linda wordt verrast door Luuk.

18 reacties
  1. Dat is echt onzin. Mensen met het syndroom van Down maken gewoon deel uit van onze maatschappij. Vind het dan ook goed dat Pim in de serie geschreven is, hopelijk blijft hij nog een tijdje!

   Bovendien speelde Rop Verheijen twintig jaar geleden al Robin, een jongen met het syndroom van Down. Hij was de broer van Benjamin.

 1. Serieus? Ontsla die schrijvers alsjeblieft zeg! Lieve, trouwe hond Henk die ineens een affaire heeft gehad vroeger? Dit gezeik hebben we toch met Anton allemaal al gehad man… weer een karakter dat ze totaal verpesten. Ik voel me een ontzettend oude zure man nu, maar heb echt geen enkel positief woord meer over voor GTST. Lees alleen deze site nog om een klein beetje op de hoogte te blijven… Ik verlang terug naar vorig seizoen, dit slaat echt allemaal nergens meer op.

  1. Ik ben het met je eens Ed.
   Verhaallijnen herhalen zich.

   Als trouwe kijker van het eerste uur, ik dacht dit nooit te hoeven zeggen, maar de schrijvers laten nu wel erg veel steken vallen. Soms irriteert mij GTST. Niet alleen deze verhaallijn, maar meerdere.
   Héél erg jammer. 😟

   1. Bijna elke meerdijker heeft een kind uit een geheim affaire of jeugdzonde dat hij niet wist Dat hij iemand zwanger had gemaakt Een onbekende half broer/zus zijn er baby’s in zh verwisseld en ga zo maar door Ludo dacht eerst dat Stefano zijn zoon was bleek toch zijn broer te zijn dat is dus eigenlijk overtreffende trap

   2. Als GTST je zo irriteert waarom kijk je dan nog ?? Vind je het leuk, kijken maar , vind je het niet leuk niet kijken en geen reacties lezen die hier worden geschreven, simpel toch ??

    1. Beste Fleur, mocht je reactie voor mij bedoeld zijn, ik bepaal zelf wel of ik nog naar GTST kijk of reacties lees op deze site lees. 🤨

     Ik heb voldoende redenen om nog naar GTST te kijken en op deze site kom ik, om gedachten uit te wisselen met andere fans.

    2. Dag Fleur, misschien gebeurt er wat met onze feedback. Er reageren hier heel trouwe kijkers die hart hebben voor de serie en blijven kijken in de hoop dat het beter wordt.

    3. Beste Fleur, iedereen mag vinden wat ie ervan vindt en erop reageren zoals ie wil. Dat noemen we vrijheid van meningsuiting. Heb respect voor een ieder, ook al ie ie het niet eens met jou.

  2. Helemaal mee eens. De verhaallijnen komen uit een cursus scenarioschrijven voor beginners. Vorig seizoen leek er toch iemand het overzicht te willen houden maar ik ben bang dat die persoon het niet gered heeft en er een nieuw baasje de leiding over het schrijversteam heeft. Iemand die geen liefde voor de serie en de karakters voelt.

  3. Helemaal met je eens Ed , wat een afschuwelijk slechte schrijvers.
   Werden de schrijvers vroeger niet om de zoveel tijd vervangen ? , dan is nu het moment gekomen voor een nieuwe lichting schrijvers met originelere ideeën dan dit soort onzin.
   Laat Anna Brandt (desnoods gerecast) want die is uiteindelijk zwanger vertrokken en heeft nu dus een onbekende kleinzoon van Rick .

   1. Helemaal mee eens kinderachtig als of ze niks beters weten nu Nina die zogenaamd bedreigt word .😂😂😂😂 belachelijk. Dat ze er maar een eind aan breien. Beter word het niet meer.

Reageren is niet mogelijk