Spoilers 16 t/m 19 mei

Maandag 16 mei

De Verduyntjes maken zich op voor de eerste verjaardag van Tom, maar door alle problemen verloopt de grote dag van de kleine man anders dan gepland. Rik wordt voor het blok gezet als Shanti kennis maakt met Ank.

Dinsdag 17 mei

Lynn staat met haar mond vol tanden als haar ex-vriendin ineens voor de deur staat. Laura moet naar de reumatoloog, maar houdt dit bewust achter voor Henk. Nina voelt zich ongemakkelijk als Mare een etentje voorstelt.

Woensdag 18 mei

Marwan is bloednerveus voor zijn toelatingstoets. Julian zet zijn trots opzij en besluit open kaart te spelen tegen zijn vrienden over zijn financiƫle problemen. Bing heeft een gouden idee om extra geld te verdienen.

Donderdag 19 mei

Janine krijgt een foto van twee bekenden onder ogen die veel vragen bij haar oproept. Julian weet niet wat hij aan moet met de hulp die hem is geboden. Het kost Nina moeite om achter een genomen besluit te blijven staan.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 reacties
 1. Hoe kan een vrouw als Shanti zo stom zijn om Rick terug te nemen……………………… hij heeft haar laten zitten met al haar blijdschap om haar zwangerschap, verpest werkelijk alles voor haar en nu doet hij 1x huilie huilie en ze neemt hem terug.
  Volgende week krijgt hij het weer moeilijk met haar nesteldrang en blablabla, ik zou zo graag willen dat Shanti eens een sterke vrouw werd en Rick gewoon er uit gooit en alles alleen doet want wat er nu gebeurd in GTST met de meeste vrouwenrollen is zo vrouwonvriendelijk , waar zijn de sterke vrouwen gebleven, geef mij maar 3 Billy’s in de serie want het begint nu lachwekkend te worden .

 2. Op zich wel goed dat ze nu laten zien dat ouderdom met gebreken komt, maar Laura maakt niks anders meer mee. Het gaat van het ene gebrek in het andere. Dat vind ik toch wel jammer.

  1. Klopt, ouderdom komt met gebreken, toch ben ik een beetje “bang” dat de schrijvers (voorzichtig en langzaam) naar een exit aan het schrijven zijn voor Laura.
   Nu denkt men weer aan reuma. Wat is het volgende kwaaltje. Geef haar een betere verhaallijn, dat verdient ze.

   Zou ontzettend jammer zijn, een personage van het eerste uur uit GTST te schrijven.

   Samen met Henk zijn zij nog het enige oudere stel in GTST.

  1. Tja, een open relatie, noemt men dat tegenwoordig. Daar gingen ze destijds alle 4 mee accoord. Mare met Bing en nu ook Nina met Lars.

   Vindt er niets aan, ophouden met deze onnozele verhaallijn. Wat wil men ons hiermee laten zien of duidelijk maken.

   Wie het weet mag het zeggen.

   1. Helemaal met je eens Moud , slaat werkelijk nergens op……………….. dus we gaan weer richting dramabruiloft van Nina nu (hoe verrassend weer)

 3. Wat een kutterige verhaalijnen weer.Nina word weer eens verliefd(joh is ook niet de eerste keer) Word echt vermoeiend.Merel word eerst verliefd op marwan,zet haar band met haar zusje op het spel,daarna is ze ineens lesbisch.Gekke verhaalijnen hoor.

 4. Ik vermoed dat Shanti een dochtertje krijgt. Misschien dat ze de naam Lente krijgt. Dat was ook de naam van het lied wat ze met Pieter gezongen had vlak voordat hij overleed.

  1. Ik ben vooral blij dat het kindje van Shanti die valpartij heeft overleefd.

   We zullen zien of het een meisje is, de naam Lente zou inderdaad mooi zijn, in nagedachtenis aan Shanti’s overleden vader.

   1. Is niet zeker die aflevering moet nog komen ik kijk elke dag 1 en niet vooruit op Videoland nu is de LOL eraf als het al bekent wordt gemaakt.

Vorig artikel

Spoilers 9 t/m 12 mei

Volgend artikel

Cas Jansen bijna hersteld van zwaar fietsongeluk

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!