Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 16 t/m 20 april

  Maandag 16 april
  Loes wordt heel erg zenuwachtig als Zoë te laat is voor een afspraak. Sjoerd verwacht steun van Lucas, maar het loopt anders. Amir spreekt Linda erop aan als zij haar eigen kind negatief beoordeelt. Aysen doet er alles aan om het pact tussen Zoë, Loes en haar in stand te houden.

  Dinsdag 17 april
  Aysen eist dat Sjoerd haar de gelegenheid geeft om haar keuzes uit te leggen. Alex komt met een nieuwe visie op de moord van Jan Maes. Linda krijgt goed nieuws, maar raakt gestresst als ze geen vrij kan krijgen van haar werk. Anton doet een bekentenis.

  Woensdag 18 april
  Stanley ziet hoe verdrietig Laura is en doet zijn best om haar op te beuren. Sjors merkt op dat Bing Loes kortaf behandelt en neemt het voor haar op. Farah voelt het ongemak bij Amir en wil weten wat er speelt. Ze benadert om die reden Janine…

  Donderdag 19 april
  Linda en Sam confronteren Aysen met haar acties. Loes is tevreden wanneer het niet zo goed gaat tussen Nina en Bing. Nina regelt een advocaat. Sjoerd verzamelt moed. Allereerst om Anton onder ogen te komen en dan moet hij zich ook nog gaan excuseren bij Linda.

  Vrijdag 20 april
  Een plotseling besluit van Bing maakt grote indruk op Nina. Amir begrijpt niet waarom Sjors een uitnodiging van hem afslaat. Laura krijgt een rondleiding door het Paleis. Sjoerd, Noud, Kimberly en Lucas dagen elkaar uit. Het leidt tot een onmogelijke weddenschap.

  27 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Loes wordt aangereden door Nina.. Zou ze hierdoor overlijden? Lana heeft geen familie verband met Loes maar als ze alles gezien heeft (wat er gebeurt is met Jan Maes) en ze hoort via social media / nieuws etc. dat dat gebeurt is, kan het zijn dat ze alles verteld…. Misschien heeft ze wel bewijs in haar telefoon, waardoor Anton en Zoe alsnog vrijkomen??? En Nina vat het plan op om terug te keren naar HongKong? Misschien verteld Bing wel waarom Loes niet wou en dat ze dit misschien met opzet gedaanheeft? komt er eindelijk een einde aan dit?

  2. Noortje Wittepit op

   Ik denk dat iemand buiten de serie Jan Maes heeft vermoord en dat het met een sisser afloopt: ik vermoed die man die Zoë moest uitloten van haar studie geneeskunde, hij werd in een later stadium nog door Jeanine geinterviewd zodat Assen en Zoë meer info konden krijgen over de smerige praktijken van Jan Maes

  3. Het word langdra op

   Zijn jullie nou zo dom, of ben ik de slimste hier?
   Als jullie in het begin heel goed hebben gekeken zagen jullie dat jan uit het water wilde klimmen,
   Lana aan de kant zat,,,, ze is van Jan geschrokken en heeft hem een trap gegeven ,, recht op zn borstkas.
   Zo hoog kan Zoe niet getrapt hebben,,,,, Dus dader 100% Lana

  4. Ik vind dit met stip op 1, het saaiste en traagste seizoen van GTST ooit. En ik heb alle seizoenen gezien. Ik ben nog nergens echt van onder de indruk geweest. Niet zoals bij verhaallijnen die vroeger voorbijkwamen.

   Neem bijvoorbeeld ooit die verhaallijn van Laura in een sekte, dat was zo spannend en was voor mij -toen als kind- zo indrukwekkend. Ik vond dat zo indrukwekkend dat ik altijd blijf hopen dat Maarten Verkerk met zijn assistente Ingrid nog eens terugkeert in Meerdijk. Dat Laura dan de schrik van haar leven krijgt als ze hen tegenkomt bij de Lidl haha.

  5. Zoë heeft Jan niet vermoord uiteindelijk is Lana het sleutel van de waarheid. En toen leefde Zoë en Rik lang en gelukkig, want ik denk dat Zoë wat krijgt met Rik.

   • @Vlinder, ik ben het met je eens dat Zoë, Jan Maes niet heeft vermoord. En ja, Lana kan (alleen) het verlossende antwoord geven op wie het dan wel heeft gedaan.

    Zou wel leuk zijn als Rik en Zoë samen iets krijgen, passen wel bij elkaar vind ik.

    • Ik denk dat Loes Jan Maes heeft vermoord want Lana kreeg steeds paniekaanvallen als zij Zoë en Loes tegenkwam!!

     • Dat zou goed kunnen ja , het is ook raar dat loes niet blij is met de terugkomst van Nina . Want Nina en bing horen bij elkaar en niet loes en bing .

      • Dat Loes niet blij is met de terugkeer van Nina, snap ik wel. Nu ziet Loes haar kansen verkeken om Nina bij Bing weg te houden en Bing verder te versieren om Bing voor zichzelf te hebben.
       Want het is wel duidelijk dat Loes verliefd is op Bing.

      • Dat begrijp ik wel moud . Want loes doet dat alleen maar om bing voor zich zelf te houden , en uiteindelijk is ze inderdaad verliefd op hem . Maar als Nina daarachter komt dan wordt het een bitchfight en dan zal loes zelf naar hong kong gaan