Spoilers 16 t/m 20 maart 2020

Maandag 16 maart
Ludo spendeert miljoenen om zijn liefde voor Janine te bewijzen. Henk schrikt als zijn oplossing voor de geldproblemen van zijn familie in gevaar komt. Sjors neemt een levensingrijpende beslissing. Met welke bloedmooie dame heeft Daan een date?

Dinsdag 17 maart
Shanti is bang dat Rik kinderen wil. Sjors doet een schokkende onthulling die Amirs wereld op zijn kop zet. Valentijn probeert uit alle macht Henk uit te schakelen. Janines angst komt er uit: heeft ze nog wel een toekomst?

Woensdag 18 maart
Julian stuit op felle weerstand van Saskia als hij geld wil lenen. Merel begint een lucratieve maar oneerlijke handel. Shanti komt tot een groot besef dat Rik aan het twijfelen brengt. Bing en Nina’s strijd leidt tot gênante taferelen tijdens een voetbalwedstrijd.

Donderdag 19 maart
Lucas is enorm enthousiast als hij een onverwachte gast krijgt, maar heeft niet door dat Tiffy zich geïntimideerd voelt. Saskia en Julian krijgen knallende ruzie en Rik en Shanti proberen hun kinderen hiervoor te beschermen.

Vrijdag 20 maart
Bing daagt Amir uit om hem af te maken in de boksring. Tijdens een gezellig bedoelde brunch bij de familie Sanders lopen de spanningen bij Tiffy hoog op. Linda flipt als Anton haar niet serieus neemt. Wat doet Nina als ze er doorheen zit en Daan voor haar neus staat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties
  1. Wat mij betreft is de rol van Sjors wel een beetje uitgespeeld…weer samenkomen met Bing? Doe maar niet, dat verhaal ken ik nu wel…geen Lana meer en geen huwelijk… Zie liever een ander oud-personage er voor terugkomen. Stefano, Nick, charly….weer een frisse wind.

    1. Mee eens, met het vertrek van Lana en de tamme terugkeer van Martine drie jaar geleden is de rol wat mij betreft ook wel uitgespeeld. Opnieuw een relatie met Bing zit ik helemaal niet op te wachten… Wel applaus overigens hoe Melissa de rol van Inge Schrama overgenomen heeft!

  2. Wie zegt er überhaupt dat Sjors er werkelijk uit gaat? Misschien gaat Sjors wel voor 3 maanden er even uit dat gebeurd wel vaker en daarna keren ze vaak weer terug. Blijven kijken dus! Tegen woordig heeft men altijd wat te azijnen.

  3. Ik heb het een week volgehouden zonder Videoland abonnement. Ik ben benieuwd naar de aflevering van 20 maart.

error: Kopiëren is niet toegestaan!