Spoilers 16 t/m 20 september 2019

by GTSTCourant

Maandag 16 september
Daan dringt zich op aan Nina. Billy doet een belangrijke medische ontdekking over Carmen. Om Janine aan zich te binden, maakt Rob het steeds bonter. JoJo voelt zich verraden door Kimberly en Bing.

Dinsdag 17 september
Kimberly moet het slim spelen om JoJo op het juiste spoor te zetten wat betreft haar diabetes. Valentijn zint op een tegenactie als de andere vloggers hem weg willen werken. Bing reageert zijn ongeduld af op Shanti en Puck.

Woensdag 18 september
Tiffy heeft haarscherp door dat Lucas zenuwachtig is over het vaderschap. Als Amir gevraagd wordt om met zijn mishandelingsverhaal naar buiten te treden, raakt hij in paniek. Kimberly is het er niet mee eens dat JoJo niet meer naar school gaat.

Donderdag 19 september
Sjors en Amir zijn het niet eens over hoe ze Davy moeten aanpakken. Janine trekt een conclusie over haar relatie met Rob. Door een angstaanjagende gebeurtenis komen Lucas en Tiffy nader tot elkaar. Ludo ontdekt dat Billy achter zijn rug om met de politie in contact staat.

Vrijdag 20 september
Ludo en Billy bezoeken Carmen. Janine heeft groot nieuws voor Linda en Anton, maar Rob wil dat ze het nog verzwijgt. Valentijn verricht een goede daad. Nina drukt haar ware gevoelens weg als Daan en Puck hun eerste echte date plannen.


Lees ook:

19 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Suus
7 september 2019 10:43

Rob draait uiteindelijk helemaal door, en zou Aysen net op tijd terug zijn om de boel te redden? Die heeft ‘natuurlijk’ tijdens haar afwezigheid research gedaan naar Rob. Of loopt de rentree van Aysen toch anders en heeft het niks met deze verhaallijn te maken? Door wie is Aysen uit de loods gered? Zou het Nick zijn? Nick en Carmen/Mia zouden trouwens perfecte partners in crime kunnen zijn. Net zo gek allebei. Omdat Valentijn en Rik het over de verjaardag van z’n moeder hadden…..is dit een hint dat we Charlie misschien terug gaan zien? Zouden er gesprekken zijn met Lieke… Lees meer »

René
7 september 2019 11:30
Antwoord op  Suus

Aysen komt nooit meer terug..

Celine
8 september 2019 09:01
Antwoord op  René

En dat weet jij omdat……

Celine
8 september 2019 09:00
Antwoord op  Suus

Zo! Jij hebt een zeer levendige fantasie! Inhoudelijk gaat GTST veranderen, let daar maar op. Is bevestigd door RTL zelf.

Henk
9 september 2019 17:33
Antwoord op  Suus

Hoe leuk ik een comeback van Lieke als Charlie ook zou vinden ik ben bang dat Lieke hier momenteel geen tijd voor heeft. Ze heeft nog altijd een RTL4 contract en presenteert momenteel weer een aantal programma’s en daar komen er de komende tijd weer een aantal bij heb ik begrepen.
Ze zou momenteel wel helemaal in het verhaal passen aangezien Valentijn in Meerdijk rondloopt en ze kan als oud/vertrouwd gezicht echt de serie weer een boost geven en zo de kijkcijfers weer omhoog duwen.

Dennis
7 september 2019 12:18

Gehoord dat er rond december er een aantal personages er uit worden geschreven

Gerit
9 september 2019 17:19
Antwoord op  Dennis

Bron?

Moud
10 september 2019 12:11
Antwoord op  Gerit

Er is bekend dat er wijzigingen komen in de verhaallijnen, meer naar en in de realiteit. Dat is door RTL4 – Peter van Vorst reeds enige tijd geleden (tijdens de najaarspresentatie van RTL) bekend gemaakt.

Daar zou je een voorzichtige conclusie uit kunnen trekken, als je verhaallijnen veranderd en of stopt, kan dat dit ook gevolgen hebben voor enkele personages.

Marianne
10 september 2019 14:37
Antwoord op  Dennis

Ik mag het toch hopen, te beginnen met die peuters……

Moud
12 september 2019 12:27
Antwoord op  Marianne

@Marianne en te beginnen met Valentijn.
Liegen alsof het gedrukt staat, gebruikmaken (misbruik) van anderen en leven op en van het geld van anderen.

Kijker
7 september 2019 19:53

Het is nooit gezegt dag Asyen nooit meer terug komt, aysen is voor lange tijd uit GTST dit in verband andere carrière. Dus het kan zo maar zijn dat zij over aantal jaren come back maakt. BTW vind ik de verhaallijn van Rob / Carmen(mia) best spannend als dit realiteit is kan ik niet op na gaan maar het zou best kunnen want je hebt debielen mensen in de wereld waar van wij als mede mens in ons omgeving misschien nooit hebben mee gemaakt. Maar het gaat goeie kanten op! Toch mis ik het oude intro van GTST, niet dat… Lees meer »

Hahaha
10 september 2019 23:03
Antwoord op  Kijker

Welke oude intro bedoel je? Het zijn er nogal wat haha

Zebje
9 september 2019 22:18

Ik denk eerder dat een politie collega haar gered heeft [ Jack of Menno. Dave is dan wel dood maar iemand anders had dan de rol van onzichtbare Menno , maar ik denk eerder aan Jack ]. Nick zit vast uiteraard..
Ik vermoed dat we t nooit te weten krijgen en dat Aysen ook niet meer terugkeert.

Bouktje
10 september 2019 08:13

Domme onvolwassen doos is die JoJo

Bouktje
10 september 2019 08:14

Janine is ook weer lekker dom bezig

Chenilla
12 september 2019 12:27
Antwoord op  Bouktje

Dat is haar rol snap dat dan staat allemaal in het script

Linda
10 september 2019 17:04

Dat met die Valentijn had zoveel meer potentie (vooral als ze een acteur met een beetje veerkracht hadden genomen). Alleen al de manier waarop hij terug de serie in kwam. Het is nota bene de zoon van Nick Sanders. En wat krijgt hij: slap geneuzel over vloggertjes.. tot nu toe heeft hij alleen maar een doorzichtig onvolwassen playertje uitgehangen die geen zin heeft in school en bij Ludo om geld zeurt. Het had ook een geniepige intelligente engerd kunnen zijn die ondanks zijn jonge leeftijd zijn zaakjes (over de rug van anderen) al heel goed voor elkaar weet te krijgen… Lees meer »

Hanneke
13 september 2019 23:34

Wat is er met Aysen gebeurd.
Door vakantie de eerste week gemist.

A.G.
17 september 2019 10:59
Antwoord op  Hanneke

Aysen is uit gtst.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer