Spoilers 16 t/m 20 mei

by GTSTCourant

MA 16/5
Nina roept Bing op het matje na een shockerende ontmoeting met Elise. Janine krijgt een emotionele terugval in Sapsalon. Er komen twee mannen in actie om haar te helpen. Thijs weet precies hoe hij Rikki ongerust kan maken.

DI 17/5
Bing wordt overrompeld door Sjors en betrapt door Ludo. Sjoerd wordt gerold en ingesloten. Amy vindt het maar niks als Sam aandacht heeft voor Sil en er ontstaat een onderhuidse strijd. Nina heeft last van de happy huwelijksplannen van Noud en Sacha.

WO 18/5
Sam is onoplettend en gaat daardoor knock-out. Rover ziet Benthe weer terug en dat laat hem niet onberoerd. Laura staat oog in oog met een onverwachte bezoeker. Rikki is doodongerust als Bram niet opgehaald is van school.

DO 19/5
Janine kan het verleden niet achter zich laten. Anton gaat een goed gesprek aan met Rover over Benthe en de liefde. Rik doet een poging om te bemiddelen tussen Bing en Nina. Sjors probeert bij Nina aan te tonen dat het verhaal van Elise aan alle kanten rammelt.

VR 20/5
Het is de beslissende dag voor Sams atletiekcarrière. En net nu is ze er slecht aan toe. Linda is bezorgd als Sam haar telefoon niet opneemt. Sil vindt het maar niets als Laura zich weer met zijn privéleven bemoeit. Rover weet Benthe op een bijzondere manier voor zich te winnen.


Lees ook:

6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Televisionboy
6 mei 2016 17:13

Laura’s onverwachte bezoeker zal Amy of Sam zijn die Sil opzoekt.

Sjoerd wordt gerold zodat hij niet kan bellen als hij opgelsoten zit, waardoor Bram niet wordt opgehaald van school. Thijs streken lijken te gaan werken

Mjo
7 mei 2016 17:54
Antwoord op  Televisionboy

Hier moet mijn reactie staan, sorry.

“Thijs streken lijken te gaan werken”, helaas wel ja.
Ik krijg onderhand genoeg van die Thijs. Enge, schijnheilige en achterbakse man. BAH.

Bento
7 mei 2016 10:03

er staat in de spoiler van dinsdag staat er huwelijksplannen van Noud en Nina moet dat niet Noud en Sascha zijn?

Mjo
7 mei 2016 17:48
Antwoord op  Bento

Natuurlijk moet dat Noud en Sascha zijn, dat snap je toch zelf ook wel.

Typefoutje van de redactie, kan gebeuren.

Mjo
7 mei 2016 17:53

“Thijs streken lijken te gaan werken”, helaas wel ja.
Ik krijg onderhand genoeg van die Thijs. Enge, schijnheilige en achterbakse man. BAH.

CarolinexEsther
10 mei 2016 18:14

AHWW Janine♥

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!