Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 17 t/m 20 april

  Maandag 17 april

  Stefano is verbaasd als een journalist hem vraagt naar de familievete en vervolgens achter Nola aan gaat. Marwan staat klaar voor zijn vrienden. Merel maakt een afspraak waar nogal wat vanaf hangt.

  Dinsdag 18 april

  Laura moet Shanti nu echt gaan vertellen dat ze De Koning niet zal kunnen kopen. Jonathan neemt Steef mee om te gaan tennissen en is verbaasd als blijkt dat hij er goed in is. Als de jongens in gesprek raken, raakt Jonathan onder de indruk van Henk.

  Woensdag 19 april

  Bing is tevreden, maar Marwan is teleurgesteld als Stanley een baanaanbod afslaat. Saskia staat niet te springen om haar baan op te zeggen. Steef wordt door zijn ouders aangesproken op zijn slechte cijfers en belooft beterschap. Janine aarzelt na een verzoek van Nina.

  Donderdag 20 april

  Linda probeert Luuk af te leiden als hij zich zorgen maakt over de gezondheid van Marcel. Luuk trekt zich daar niets van aan. Marwan schrikt als Stanley ontdekt dat hij stiekem contact heeft gelegd met de rederijen. 

  29 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik lees hier en daar dat Laura er misschien uitgeschreven gaat worden en Marwan 😌
   Dat zou ik echt jammer vinden,GTST zonder Laura dat kan niet,ze hoort er gewoon bij.
   En Marwan vind ik ook een erg leuk personage,dus ook heel jammer als ze hem eruit schrijven.
   Ik zou liever kwallebal Stefano voorgoed zien verdwijnen,ik krijg er maagzuur van als hij in beeld komt 🤢
   Merel vind ik wel erg gegroeid als actrice,maar haar verhaal lijn met opa Stefano,”Nope” ik vind ze niet bij elkaar
   passen,hij is echt een loser.

  2. Maandag 24 April
   Stefano accepteert Merels keuze. Linda maakt zich zorgen over haar relatie met Luuk en vindt steun bij Laura en Saskia. Steef doet alsof het studeren voor zijn eindexamen hem prima afgaat, maar ondertussen krijgt hij niets in zijn hoofd.

   Dinsdag 25 April
   Saskia vermoedt dat Shanti en Rik haar en Julian ontlopen vanwege de kwestie ‘de koning’. Stanley raapt de moed bij elkaar om Bing te gaan vertellen dat hij, met hulp van Marwan, weer aan het werk gaat. Stefano doet Julian een voorstel. Jonathan vertelt Saskia dat het niet zo goed gaat met zijn moeder.

   Woensdag 26 April
   Julian doet Rik en Shanti een aanbod. Laura verrast Henk en Jonathan door Margriet uit te nodigen voor de lunch. Nola, Manu en Max missen het contact met opa en oma. Lukt het ze om Nina ervan te overtuigen dat ze Koningsdag bij Ludo en Janine mogen vieren?

   Donderdag 27 April
   Koningsdag wordt feestelijk gevierd door de meeste Meerdijkers. Maar het is ook de dag waarop Marwan door Henk wordt aangesproken op zijn verantwoordelijkheden als vader. Linda houdt van Koningdag, maar toch weigert Luuk deze met haar te vieren.

  3. Patricia1978 op

   Zo jammer dat tegenwoordig de nieuwe spoilers zo lang op zich laten wachten.

   Ik heb het gevoel dat Marwan de serie gaat verlaten. Denk dat hij mee gaat met Stanley. Ook denk ik dat Merel en Stefano samen de serie verlaten. Weet niet waarom maar dit zegt mijn gevoel.

   • Patricia1978 op

    Oke dat van Merel en Stefano ben ik niet heel zeker meer van na de aflevering van vandaag ( videoland) volgende week dinsdag tv.

   • Patricia,

    GTSTCourant heeft buiten dit ook een eigen leven. Waarschijnlijk erg druk.
    Dus we moeten geduld hebben🙂

    • Patricia1978 op

     Voorheen stonden er op donderdag al nieuwe spoilers. Dat er nog een leven naast deze site bestaat snap ik. Maar inmiddels is het dinsdag en is er wel tij geweest voor een ander item over Ferry en Cas die mee gedaan hebben aan make up your mind. En zijn er reactie namen gtstcourant verwijdert. ( wat ik snap want sommige reacties zijn verre van netjes) dus waarom geen nieuwe spoilers. 🤔

   • Ik heb gelezen dat de acteur die Marwan speelt meegedaan heeft met Expeditie Robinson. Weet niet of dit waar is en dat hij tijdelijk de serie uit schijnt te gaan

  4. Ik wil dat Janine ludo en nina uit goede tijden gaan uit gaan ik ben de familie sanders zat ik wil dat Janine Ludo en Nina uit de goede tijden worden geschreven

  5. @rene 13.04 om 22.19uur, kan niet direct reageren op je reactie, vandaar op deze manier.

   Nu je het zegt, met Aysen en Sjoerd was ook iets met een zwangerschap, heb het even opgezocht, Aysen was inderdaad zwanger, maar kreeg een miskraam. (kindje stil geboren)

   • aah dat was het, ik wist dat er iets met Aysen was toen en dat ze het kind niet wilde en Sjoerd helemaal flipte.

    • Herhaling van zetten inderdaad… kind erbij en door een ander laten opvoeden… was het niet Sjors destijds die eerst het kind van Ricky ging opvoeden.
     En wat is er aan de hand met de spoilers waarom zo laat iedere week? 🙈🤣

  6. Ik denk dat Merel uiteindelijk (na een hele lange verhaallijn) geen abortus gaat plegen. Ze wil het kind baren, maar niet opvoeden en dus voor adoptie afstaan. Uiteindelijk komt het kind bij Rik en Shanti terecht. Dit geeft meteen weer voor een heel seizoen aan verhaallijnen. De vriendschap tussen Shanti en Saskia komt op scherp te staan, want Saskia wil toch de oma zijn van het kind. En problemen in de vriendschap tussen Rik en Stefano, want Stefano kan het niet uitstaan dat Rik zijn kind gaat opvoeden.

   • Vlinder, ik ben bang dat dit wel gaat gebeuren.
    Heb een gevoel dat er een verhaallijn aankomt, over abortus en héél véél discussies, ruzie enz. 😟

    • Yep , ik denk ook abortus en nóg een kind in de serie gaat niet natuurlijk qua wissels van kinderen steeds.
     En mijn vermoeden van Julian in de Koning gaat denk ik ook uitkomen, Yes! ,Julian hoort daar gewoon thuis vind ik.
     Ik vrees wel dat ze nu naar een exit van Laura toewerken en dat vind ik heel erg , maar terugdraaien kunnen ze dit niet meer 🙁

     • Ik heb het (komende) week verhaal GTST gelezen.
      (Kijk niet vooruit op Videoland, maar de week vooruit lezen wel, op ….😁)

      Zou het leuk vinden als Julian en Saskia de Koning gaan runnen, maar zie wel nogal wat haken en ogen, namelijk voldoende geld 💰💸. Julian wil de Koning namelijk pachten.
      Maar ook Shanti en Rik hebben plannen, waar ze véél geld voor nodig hebben.

      Wat Laura betreft, ja daar ben ik ook “bang” voor, dat de schrijvers naar een vertrek van Laura aan het schrijven zijn.
      Zeker dat Laura een behoorlijk heftige terugval heeft gehad. Zo jammer als ze vertrekt.😭

      Merel en abortus, daar gaf ik mijn idee al over. Maar mij gaat het er niet echt om, dat er teveel kleine kinderen zouden zijn, maar kan natuurlijk wel een reden zijn.
      Toch denk ik, dat er een verhaallijn komt, met en over een zéér gevoelig onderwerp.
      Ik kan mij niet echt herinneren (kijk al vanaf dag 1) dat we zo een verhaallijn hebben gehad.
      Maar kan mij natuurlijk vergissen, dik 30 jaren is een lange tijd. 😁

      • Aysen had toch een abortus gehad van Sjoerd dacht ik of ging dat niet door, ik weet het niet meer.

  7. Ik vind het triest hoe Merel neergezet wordt, wippend van de één naar de ander. Slecht voorbeeld voor de jongere kijkers, als het nu ook nog een abortus verhaallijn wordt…haak ik definitief af.

   • Nou, stop dan maar met kijken , het wordt een abortus voor Merel want ze wil vrij zijn ,feesten en sex met wie ze wil (zie “Komende week GTST” ) .
    Abortus vind ik wel okay, dat is de realiteit en hoort bij het leven dus daar doe ik niet zo spastisch over, maar wel dat de dochter van een doktersassistente blijkbaar geen voorlichting heeft gehad (en dat met 2 dochters dus) , in deze tijd lijkt mij dat je dubbele bescherming gebruikt als je zomaar met vreemden het nest induikt, maar wie ben ik?.

    • Zo gaat het tegenwoordig, als ik verhalen van mijn dochter hoor over wat er om haar heen gebeurd, zij woont in beschermd wonen voor jong volwassenen. Ik denk echt dat ze abortus zal doen. Daar zit een hele grote taboe op, precies zoals Demi er op reageerd, dat is steeds. Ik denk dat ze er heel goed aan doen om dit aan te kaarten.

  8. wat een spannede dingen gaat er gebeuren ik ben benieuwd als merel het kindje toch wil houden van stefano ik hoop dat ze gelukkig kunnen zijn en wat een goed koppel kunnen zijn