Spoilers 17 t/m 20 mei

GTSTCourant - Shanti Vening

Maandag 17 mei

Als Demi weer thuiskomt na de zware bevalling heeft Julian het er moeilijker mee dan verwacht. JoJo is in afwachting van haar eindcijfer voor haar zangexamen. Het eindcijfer is bepalend voor haar verdere toekomst. In aanloop naar de rechtszaak zet Daan alles op alles om zijn oude baan weer terug te krijgen.

Dinsdag 18 mei

Therapeute Ellis stelt Ludo, een voor hem, extreme therapiemethode aan. Richard is not amused wanneer Indra tijdens een veiling plots voor zijn neus staat. Janine besluit ondanks alle recente tegenslagen haar verjaardag te vieren, maar lukt het Ludo om mee te delen in de feestvreugde?

Woensdag 19 mei

Ludo doet zijn best mee te werken aan Ellis’ nieuwe, extreme therapie. Nina vindt dat Janine moet stoppen met haar plannen rond Indra. Shanti probeert Louise in te palmen terwijl Daan alle aandacht voor zijn baan heeft.

Donderdag 20 mei

De rechter moet bepalen of Daan weer voor zijn dochter mag zorgen. Laura wil haar badkamer verbouwen en Henk wil graag helpen. Misschien zelf iets te graag. De Verduyntjes kampen met geldgebrek.

Total
15
Shares
17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
GTSTCourant - Ludo Sanders

Ludo’s sprong in het diepe

Volgend artikel

Demi bevalt van haar zoontje

Heb je dit al gelezen?