Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 17 t/m 20 mei

  Maandag 17 mei

  Als Demi weer thuiskomt na de zware bevalling heeft Julian het er moeilijker mee dan verwacht. JoJo is in afwachting van haar eindcijfer voor haar zangexamen. Het eindcijfer is bepalend voor haar verdere toekomst. In aanloop naar de rechtszaak zet Daan alles op alles om zijn oude baan weer terug te krijgen.

  Dinsdag 18 mei

  Therapeute Ellis stelt Ludo, een voor hem, extreme therapiemethode aan. Richard is not amused wanneer Indra tijdens een veiling plots voor zijn neus staat. Janine besluit ondanks alle recente tegenslagen haar verjaardag te vieren, maar lukt het Ludo om mee te delen in de feestvreugde?

  Woensdag 19 mei

  Ludo doet zijn best mee te werken aan Ellis’ nieuwe, extreme therapie. Nina vindt dat Janine moet stoppen met haar plannen rond Indra. Shanti probeert Louise in te palmen terwijl Daan alle aandacht voor zijn baan heeft.

  Donderdag 20 mei

  De rechter moet bepalen of Daan weer voor zijn dochter mag zorgen. Laura wil haar badkamer verbouwen en Henk wil graag helpen. Misschien zelf iets te graag. De Verduyntjes kampen met geldgebrek.

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hoop echt zo snel mogelijk dat het kindje van Demi en Marwan zo snel mogelijk weer terug komt naar Demi zo dat Demi haar zoontje kan opvoeden.

  2. Ja het is inderdaad een goede ontwikkeling dat Laura weer meer op de voorgrond staat, werd echt tijd!
   Het vertrek van Linda is denk ik tijdelijk. Net als Laura is Linda een personage uit de allereerste GTST scene, de makers zouden gek zijn om zo’n icoon uit de serie te schrijven.

  3. Ik ben ontzettend klaar met Shanti en haar gemanipuleer. Hopelijk valt ze snel door de mand bij Rik.

   • Marleen, ik denk dat het bij Shanti een obsessie aan het worden is wat Louise betreft. Eigenlijk zou ze zwanger moeten worden, is dat getuttel met Louise ook voorbij.

    Ook krijg ik sterk het vermoeden dat Rik geen kinderen meer wil. Rik’s uitspraak op die mannen avond zei mij genoeg. “Ik heb al 2 kinderen”. Maar dan moet hij ook daarover eerlijk zijn.
    Maar dan breekt de pleuris uit tussen Rik en Shanti.

    • Ze heeft ook een eigen huis, ze woont naast of vlakbij het paleis. Alleen is hiervan tot nu toe nog geen decor voor gemaakt helaas.

     • Werd ooit gezegd in een aflevering. Ze zou eerst een kamer nemen in het Paleis geloof ik maar toen kwam het huis naast het Paleis te koop en heeft ze dat gekocht. Dit gebeurde in de periode dat ze ontslag kreeg (of nam) bij de Rozenboom.

   • Laura verdient een eigen decor! Vind het top dat ze na jaaaaren decorstuk geweest te zijn, dit seizoen eindelijk weer één van de hoofdrolspelers is👌