Spoilers 17 t/m 20 oktober

Maandag 17 oktober

Nina doet er alles aan om Bing en Barry tot bedaren te brengen. Marwan geeft liefdesadvies aan Henk. Rik probeert Shanti over te halen een verklaring te tekenen. Lukt het Linda om iets voor Luuk te verbergen?

Dinsdag 18 oktober

Stefano wordt achterdochtig als Ludo ook Daan uitnodigt voor een speciaal familiediner. Steef neemt steeds meer hooi op zijn vork. Bing zegt dat hij het allemaal wel onder controle heeft.

Woensdag 19 oktober

Ludo wil niets weten van Stefano’s eisen, maar dat blijft niet zonder gevolgen. Merel heeft een onverwacht voorstel voor haar grote liefde Lynn. Saskia komt net op tijd thuis om een ramp in de flat te voorkomen.

Donderdag 20 oktober

Rik en Agaath staan recht tegenover elkaar in de rechtszaal, de vraag is of dit Shanti zal helpen. Lynn begrijpt niet waarom Merel afstandelijk doet. De familie Verduyn maakt zich grote zorgen om Steefs vreemde gedrag.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties
  1. Nola word dus degelijk wel gepest door haar neppe vriendin Channel. Ik denk dat die Channel jaloers is op Nola ze heeft geld ze heeft een rijke familie en daar wilt Channel gebruik van maken!

  2. Ik vind de verhaal lijn met nina, bing en nola echt super saai, gelukkig met videoland kan je doorspoelen, scheelt me weer een halve aflevering.
    Henk En Laura hebben wel een leuke verhaal lijn en Marwan vind ik ook wat leuker dit seizoen, de verduyntjes zijn ook wel leuk maar hoop wel dat ze een beetje door de tijd heengaan en julian niet alleen vanuit de bak te zien is want dat gaat ook herhalen tot vervelens toe..
    Ludo / Stefano / Daan verhaallijn zag ik wat kritiek op op dit forum, maar vind het persoonlijk wel erg leuk.

Vorig artikel
Daan Stern GTST

Video: Stefano slaat Daan een bloedneus

Volgend artikel

Oud-collega’s vieren 30-jarig jubileum Caroline De Bruijn

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!