Spoilers 17 t/m 21 december 2018

Maandag 17 december
Wanneer Aysen de waarheid spreekt, wordt haar dat niet in dank afgenomen. Jef is terecht bang dat zijn gehaktballenbedrog openbaar wordt en komt in conflict met Laura. Rik heeft geld nodig en doorzoekt vacature na vacature. Zoë komt haar spullen uit Riks huis weghalen.

Dinsdag 18 december
Bing heeft een plan en dat begint met een diefstal. JoJo zingt haar auditie voor de toelatingscommissie. Het gaat niet vlekkeloos. Laura zoekt een onlinemanier om de negativiteit rond het gehaktballenbedrog op te lossen.

Woensdag 19 december
Ludo is verbijsterd door een publicatie over hem. Als ook de politie een onderzoek naar hem start, is de ellende compleet. Hij gaat verhaal halen bij Marieke en Mark. Max krijgt een horrorcadeau. Marieke begint steeds meer in te zien dat haar gedrag haar geliefden in gevaar kan brengen.

Donderdag 20 december
Rover heeft een verrassing voor JoJo. Daan merkt op dat Bing zich verdacht gedraagt en gaat op onderzoek uit. Sjors probeert Amir af te remmen als hij een nieuwe oppasafspraak wil maken. Kimberly leert een les over vriendschap.

Vrijdag 21 december
Tijdens een televisie-interview neemt Marieke het ongevraagd van Janine over. Na een strijd met Bing besluit JoJo dat het beter is als ze verhuist. Q wordt gescout als fotomodel. Linda vindt het een ongekende kans.


25
Laat een reactie achter!

Alwin

Ooit gedacht aan …nick sanders ?

Gerit

Tiffy komt weer naar meerdijk 27 december als ik spoiler mag geloven

Yfan

Ik denk Bill Norris samen met Martine wraak op Ludo vanwege de schilderijen van Maxime.

Zebje

In 2004toen Isabella , Yasmin en Martine met Il Filgio aan kwamen zetten vas t ook een valse nepschilderij. Ludo vertrouwde t niet en toen werd zijn eigen taxateur omgekocht door Martine. En eind jaren 90 wisten Dian , Huib en Bowien Ludo ook op te zadelen met valse illegale kunsthandel woordoor Ludo voor de allereerste keer failliet ging. Toen had hij die 1000 gulden van Van Houten nog achter de hand om weer op te krabbelen. De 2e keer met Hafworks BV en Meerenpark naar Martine verdwijning an laatste keer met hulp van Maxime. Maar nu is ie wel… Lees meer »

Jeroen

Ff rare vraag maar wat is er eigenlijk gebeurd met die Tiffy verhaallijn die voor de cliffhanger naar Meerdijk kwam??

Patriciaa1978

Tiffy is weer naar Utrecht gegaan en heeft daar gezegd dat ze er niets mee te maken wil hebben geloof ik. Ze was zo geschrokken wat er op de bruiloft was gebeurt dat Sjoerd zo hard was.

Maar ik denk dat Tiffy eerdaags voor Antons neus staat, in dat stukje over wat er in december gaat gebeuren staat er iemand voor Antons deur. Ik denk dat dat Tiffy is.

gerit

dus giovanni kemper die nu q speelt gaat er binnenkort weer uit de acteur woont in Antwerpen en werkt ook bij studio 100 lijkt me lastig te combineren

Vlinder

Die opa Stern zei tegen Daan dat hij hem gekocht heeft, dus is de zoon van opa Stern niet de vader van Daan dan vraag ik mijn af wie dan wel de vader is van Daan.

fien

een gevangenis bewaarder

Martine H

Palma laat iedereen verrassen met haar gruwelijke enge manier van doen dat is echt wraak op ludo en dit blijft een raadsel wie weet vermomd ze zich wel en laat ze sporen achter waardoor ze haar vinden oelala de wintercliff met GTST is gewoon goed

Radie

Een opgezette spel van Palma die echt goed haar werk doet en heel diep graaft naar enge scary horror acties wat best wel super is en volgens mij kunnen de echte schilderijen al in haar bezit zijn en dat een valsstrik bleek en ludo genaaid is met infilio haha die palma een topper

Jumbo

De bendes van palma en ludo die ze belazeren met een neppe schilderij om hem te lokken in de val als jullie goed hebben opgelet was er een foto met palma ayssen en ludo en daar weetje al dat palma erachter zit en het laat doen door iemand meest logische

Jeroen

Die opa van Daan(neppe opa) zal vast stikken in zijn cel en de moeder van rik gaat dat niet kunnen zijn dus dat kan niet het is een strijd tussen meedere mensen palma hafkamp en wat mensen die voor haar werken

Rikkie

Daan die pistool gebruikt en zijn pleegvader dood en palma die hem weer neukt en krijgt ie hogere functie en ayssen die afgemaakt word zou geweldig zijn

Els

Er gaan doden vallen in deze wintercliff en Marieke gaat de kist in einde aan haar leven helaas sneu.
Martine hafkamp jack en wiet

Snekie

Bowien en Martine en la palma een mafia bende samen! Robert of die kerel die bom liet ploffen in de boks

Erica

Een verre bekende van ludo die wraak moet nemen en waaraan meerdere mensen mee doen of Lana die doordraait omdat ze door loes werd gegrepen of Jan maas staat met een pistool te zwaaien zou wel maf zijn maar moet toch stefano zijn of niet soms?