Spoilers 17 t/m 21 december 2018

Maandag 17 december
Wanneer Aysen de waarheid spreekt, wordt haar dat niet in dank afgenomen. Jef is terecht bang dat zijn gehaktballenbedrog openbaar wordt en komt in conflict met Laura. Rik heeft geld nodig en doorzoekt vacature na vacature. Zoë komt haar spullen uit Riks huis weghalen.

Dinsdag 18 december
Bing heeft een plan en dat begint met een diefstal. JoJo zingt haar auditie voor de toelatingscommissie. Het gaat niet vlekkeloos. Laura zoekt een onlinemanier om de negativiteit rond het gehaktballenbedrog op te lossen.

Woensdag 19 december
Ludo is verbijsterd door een publicatie over hem. Als ook de politie een onderzoek naar hem start, is de ellende compleet. Hij gaat verhaal halen bij Marieke en Mark. Max krijgt een horrorcadeau. Marieke begint steeds meer in te zien dat haar gedrag haar geliefden in gevaar kan brengen.

Donderdag 20 december
Rover heeft een verrassing voor JoJo. Daan merkt op dat Bing zich verdacht gedraagt en gaat op onderzoek uit. Sjors probeert Amir af te remmen als hij een nieuwe oppasafspraak wil maken. Kimberly leert een les over vriendschap.

Vrijdag 21 december
Tijdens een televisie-interview neemt Marieke het ongevraagd van Janine over. Na een strijd met Bing besluit JoJo dat het beter is als ze verhuist. Q wordt gescout als fotomodel. Linda vindt het een ongekende kans.


15
Laat een reactie achter!

Alwin

Ooit gedacht aan …nick sanders ?

Gerit

Tiffy komt weer naar meerdijk 27 december als ik spoiler mag geloven

Yfan

Ik denk Bill Norris samen met Martine wraak op Ludo vanwege de schilderijen van Maxime.

Zebje

In 2004toen Isabella , Yasmin en Martine met Il Filgio aan kwamen zetten vas t ook een valse nepschilderij. Ludo vertrouwde t niet en toen werd zijn eigen taxateur omgekocht door Martine. En eind jaren 90 wisten Dian , Huib en Bowien Ludo ook op te zadelen met valse illegale kunsthandel woordoor Ludo voor de allereerste keer failliet ging. Toen had hij die 1000 gulden van Van Houten nog achter de hand om weer op te krabbelen. De 2e keer met Hafworks BV en Meerenpark naar Martine verdwijning an laatste keer met hulp van Maxime. Maar nu is ie wel… Lees meer »

Jeroen

Ff rare vraag maar wat is er eigenlijk gebeurd met die Tiffy verhaallijn die voor de cliffhanger naar Meerdijk kwam??

Patriciaa1978

Tiffy is weer naar Utrecht gegaan en heeft daar gezegd dat ze er niets mee te maken wil hebben geloof ik. Ze was zo geschrokken wat er op de bruiloft was gebeurt dat Sjoerd zo hard was.

Maar ik denk dat Tiffy eerdaags voor Antons neus staat, in dat stukje over wat er in december gaat gebeuren staat er iemand voor Antons deur. Ik denk dat dat Tiffy is.

gerit

dus giovanni kemper die nu q speelt gaat er binnenkort weer uit de acteur woont in Antwerpen en werkt ook bij studio 100 lijkt me lastig te combineren

Vlinder

Die opa Stern zei tegen Daan dat hij hem gekocht heeft, dus is de zoon van opa Stern niet de vader van Daan dan vraag ik mijn af wie dan wel de vader is van Daan.

fien

een gevangenis bewaarder

Marieke

Ik kan er niets aan doen maar die stem van opa stern….zo irritant. Ik erger mij er rot aan.

FPZ

Ik denk dat Marieke achter het verhaal zit van Janine, aangezien zij dit ook bij Ludo probeerde en zij ook hele impulsieve acties neemt, zou dit zo maar eens kunnen, zou zij dan zelf een einde aan haar leven maken? Of betrapt iemand haar?? Zij maakt een foto van mensen die haar dierbaar zijn, Aysen? Tja ik weet niet waarom Aysen?? Om te laten zien dat ze gelukkig zijn, zonder Marieke? En dat ze niet om Marieke vragen??? Dit bedacht ik mij ineens.. of heeft iemand anders een idee?!

Fanbillydepalma

Waarom niks over Billy de palma?! Is ze nu al eruit?

Maaike

Ze is gevlucht per helicopter :).

Diana

Die duik vast wel weer op (misschien bij de wintercliffhanger)

Fanbillydepalma

Ik hoop het ?