Spoilers 17 t/m 21 februari 2020

by GTSTCourant

Maandag 17 februari
Lana, die op de vlucht is, kan haar zenuwen niet bedwingen als ze denkt dat ze ontdekt is. Linda voelt zich onbegrepen als Anton niet doet wat zij wil. Ludo kan het niet laten om Lucas raad te geven over de grote stap die hij wil gaan zetten.

Dinsdag 18 februari
Henk en Rik knappen een klusje voor Julian op, maar hebben eigenlijk de technische kennis niet. Valentijn krijgt geweldig nieuws over het schilderij dat hij gevonden heeft. Julian krijgt een doorverwijzing naar een dure specialist.

Woensdag 19 februari
Julian probeert het goed te maken met zijn opdrachtgever. Sjors heeft een emotionele hereniging en doet een liefdesontdekking, maar moet ook op het politiebureau verschijnen. Nina schrikt als Bing haar betrapt.

Donderdag 20 februari
Rik heeft plezier in het samenwerken met Shanti. Saskia schrikt als Julians rugklachten erger zijn geworden. Nog voordat de politie Bobby op het spoor komt, is er een belangrijke ontwikkeling in de zaak. Merel krijgt een grote teleurstelling te verwerken.

Vrijdag 21 februari
Janine verraadt een geheim. Valentijn heeft een plannetje om Henk geld af te troggelen, maar dan heeft hij wel hulp nodig van een professional. Lucas gaat veel te voortvarend te werk met zijn toekomstplannen voor hem en Tiffy.


Lees ook:

10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Iris
8 februari 2020 10:28

Weer veel over de nieuwe familie. Dat wordt dus weer doorspoelen.

Roald
8 februari 2020 15:01
Antwoord op  Iris

Is daar wat mis mee?

Richard
9 februari 2020 16:09
Antwoord op  Roald

Indd. Vraag ik me ook af? Ik vind ze juist supersss!!!!

Moud
10 februari 2020 11:02
Antwoord op  Richard

Vindt ze ook leuk. Vooral opa Henk met z’n droge humor.

Naomi
20 februari 2020 20:42
Antwoord op  Iris

Inderdaad, vreselijk saai!

trientje
8 februari 2020 13:56

kijk er nu al weer naar uit ..

Thom
10 februari 2020 23:31

Ik vind dat er alle hele grote stappen de goede richting in zijn gemaakt. Verhaallijnen zijn beter, huizen lijken al veel minder op elkaar (en zijn gevarieerder) en de nieuwe karakters zijn top. Het is heel goed dat ze iedereen elkaar laten tegenkomen, bijvoorbeeld dat Henk nu in een verhaallijn zit met Ludo en Valentijn. Zo doorgaan!!

Rtd
11 februari 2020 10:21
Antwoord op  Thom

Huizen lijken minder op elkaar?? Alle huizen zijn vol gegooid met spullen om het “echter” te laten lijken… vind het maar rommelig overal die troep in huis

Rika
11 februari 2020 14:59
Antwoord op  Thom

Ik vind de huizen ook veel beter ingericht.

Remco
13 februari 2020 09:11
Antwoord op  Thom

Ik vind dat ze wel een beetje zijn doorgeslagen met het “‘ gewone leven” spelen, Shanti die opeens met Rick voetbal zit te kijken en (hoe typerend) niet weet wat buitenspel is. Kom op zeg!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!