Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 18 t/m 22 december 2017

  MA 18/12
  Aysen en Mayke zijn er getuige van hoe Zoë zich weer in de nesten werkt. Loes doet Nina een belofte, maar ze wordt tegengewerkt door Bing. Ludo en Janine hebben een discussie over wat het beste is voor Kimberly.

  DI 19/12
  Zoë krijgt de consequenties van haar daden voor haar kiezen. Ze vraagt Laura om hulp. Loes maakt indruk met een pitch. Amir krijgt hulp van zijn vrienden als hij zijn woonruimte wil inrichten met betaalbaar meubilair.

  WO 20/12
  Loes is onder de indruk van de doortastende manier waarop Bing te werk kan gaan. Als Kimberly over haar eigen situatie leest, wordt ze overmand door emoties. Laura moet op gesprek bij haar hoogste baas.

  DO 21/12
  Sjors kan zich niet neerleggen bij een besluit van Rikki. Ze start een verrassingsactie. Sjoerd merkt hoe moeilijk Bram het vindt als er grote veranderingen in zijn leven zijn. Abel krijgt ongevraagd vaderschapsadvies.

  VR 22/12
  Aysen draagt een nieuwe bewoner voor Toko voor. Laura heeft het moeilijk. Sjoerd reageert zijn verdriet en frustratie af op degene die hem het meest lief is. Als Sjors in de ochtend haar ogen opent, wordt ze enorm verrast.

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. VR 22/12: Aysen draagt een nieuwe bewoner voor Toko voor.

   Zal er alweer een nieuwe gast in GTST gaan komen dan?

   VR 22/12: Als Sjors in de ochtend haar ogen opent, wordt ze enorm verrast.

   Komt Martine weer terug?

  2. Er valt iets op aan de uitzending van gisteren kijk goed hoe Ludo en Janine zich gedragen niet meer aanraken en raar elkaar aankijken.

  3. neeee je gaat me toch niet vertellen dat gtst nu eindelijk sjors en rik gaan samen brengen, nu sjors door een ander wordt gespeeld?

    • dat begrijp ik, maar ik vind het jammer dat ze nu eindelijk richting die verhaallijn lijken te gaan, terwijl sjors nu door iemand anders wordt gespeeld. was juist de comfortabele chemie tussen ferry en ingmar waardoor ik rik en sjors graag samen wilde zien.

  4. Wordt Laura ontslagen door de holding van de Rozenboom? Nola is nog steeds eigenaar maar onzichtbare holding heeft t voor het zeggen. Zijn ze opgestookt door Jan Meas de Sugar daddy van Zoë ? Ik hoop dat Rikki eindelijk vertrekt met Abel.