Spoilers 18 t/m 22 december 2017

MA 18/12
Aysen en Mayke zijn er getuige van hoe Zoë zich weer in de nesten werkt. Loes doet Nina een belofte, maar ze wordt tegengewerkt door Bing. Ludo en Janine hebben een discussie over wat het beste is voor Kimberly.

DI 19/12
Zoë krijgt de consequenties van haar daden voor haar kiezen. Ze vraagt Laura om hulp. Loes maakt indruk met een pitch. Amir krijgt hulp van zijn vrienden als hij zijn woonruimte wil inrichten met betaalbaar meubilair.

WO 20/12
Loes is onder de indruk van de doortastende manier waarop Bing te werk kan gaan. Als Kimberly over haar eigen situatie leest, wordt ze overmand door emoties. Laura moet op gesprek bij haar hoogste baas.

DO 21/12
Sjors kan zich niet neerleggen bij een besluit van Rikki. Ze start een verrassingsactie. Sjoerd merkt hoe moeilijk Bram het vindt als er grote veranderingen in zijn leven zijn. Abel krijgt ongevraagd vaderschapsadvies.

VR 22/12
Aysen draagt een nieuwe bewoner voor Toko voor. Laura heeft het moeilijk. Sjoerd reageert zijn verdriet en frustratie af op degene die hem het meest lief is. Als Sjors in de ochtend haar ogen opent, wordt ze enorm verrast.

Total
0
Shares
16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 4 december 2017

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 6 december 2017

Heb je dit al gelezen?