Spoilers 18 t/m 22 juni 2018

MA 18/6
Q denkt dat hij de ridder op het witte paard is, maar het eerste wat hij doet is liegen. Loes moet haar plannen bijsturen als Lana haar begint door te krijgen. Aysen weet Sjors op te stoken tegen Bing.

DI 19/6
Na een lief gebaar van Janine beseft Ludo dat ze hun ruzie moeten bijleggen. Aysen wordt opgehaald; ze moet op het politiebureau vragen beantwoorden. Zoë en Rik maken zich zorgen over de verdwijning van Lana.

WO 20/6
Sjors wil een beloning uitloven aan de gouden tipgever. Laura wil dat Sjors niet zo hard van stapel loopt, maar dat wordt niet gewaardeerd. Q zet zijn charme weer eens op het verkeerde moment in.

DO 21/6
Aysen krijgt bericht dat ze haar illegale “bestelling” kan komen ophalen. Ze heeft niet door dat ze hierbij in de gaten wordt gehouden. Dat Nina zich beroert voelt, lijkt goed nieuws te zijn voor haar en Bing.

VR 22/6
Loes doet een liefdesverklaring. Aysen dringt het appartement van Bing en Nina binnen. In De Rozenboom staan twee bekende dj’s te kibbelen. Als Amir iets over Nina ontdekt, vraagt ze of hij dat wil verzwijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 reacties
 1. Ik heb t gevoel dat Lana uiteindelijk vroege dood in gaat. Is zowat t hele gezin behalve Sjors uitgeroeid . Gaar vader Danny door Aysen vermoord en Lana door Loes.

  1. Dat is altijd in gtst er lopen ook meer verhaallijnen door elkaar heen Loes wil ook Nina uit de weg ruimen en Bing door het vergif.Ze kan Bing nooit krijgen.

 2. Ik erger me echt kapot aan die verkouwe holle snotstem van Tim Immers. Maar voor de rest is het wel leuk ik ben echt benieuwd naar de cliff.

 3. Loes is een topper! Iedereen wilt Martine altijd terug, nu is er weer een slechterik die het geweldig doet, is het weer niet goed. Volgens mij ben ik de enige die dat vind. Dat het langdradig is en veel te lang duurt is een feit.

  1. Ik vind Loes een topactrice, wat een ongelooflijke psychopaat zet ze neer met alle zenuwtrekjes die erbij horen.
   Van mij mag ze blijven en Meerdijk eens flink door elkaar schudden haha.
   Maar het moordverhaal mag inderdaad nu wel over zijn wat een gelul al maanden lang over een personage dat helemaal niets heeft toegevoegd aan de serie en maar heel kort in beeld was eigenlijk , maar ja we zullen het ermee moeten doen.

 4. Coen en Sander maken deze week inderdaad hun gast optreden.

  Ik verwacht dat Loes pas in het volgende seizoen wordt opgepakt voor haar daden. Eerst gaat ze nog even de bruiloft van Sjoerd en Aysen verpesten. Het zou nu te makkelijk zijn om dit nog voor de cliff uit te laten komen.

  Ik ben het personage en de actrice wel inmiddels zat aan het worden.

  1. Klopt, er staat inmiddels een artikel over deze DJ’s op deze site. Beiden zijn te zien in de aflevering van 22 juni a.s.

   1. Ze lokt haar naar het bos, heeft haar door want ze wilt dat lana zich ophangt… Ze ontdekt een spuit (verdoving) en begint te rennen. Dan schrikt Lana, ze ziet een touw hangen. Die dus bedoelt is voor haar, Loes heeft de brief al uitgetypt…… (afscheidsbrief met daarin bekentenis dat zij Jan vermoord heeft en nu zelf een einde eraan maakt)

    Maar of dit nu echt gebeurt??? Q weet haar telefoon op te sporen….

    1. Nee denk dat de strop voor Lana is! Loes slaat op de vlucht naar Hongkong hoop niet dat Nina eruit gaat of dood gaat door het vergif van Loes

error: Kopiëren is niet toegestaan!