Spoilers 18 t/m 22 juni 2018

MA 18/6
Q denkt dat hij de ridder op het witte paard is, maar het eerste wat hij doet is liegen. Loes moet haar plannen bijsturen als Lana haar begint door te krijgen. Aysen weet Sjors op te stoken tegen Bing.

DI 19/6
Na een lief gebaar van Janine beseft Ludo dat ze hun ruzie moeten bijleggen. Aysen wordt opgehaald; ze moet op het politiebureau vragen beantwoorden. Zoë en Rik maken zich zorgen over de verdwijning van Lana.

WO 20/6
Sjors wil een beloning uitloven aan de gouden tipgever. Laura wil dat Sjors niet zo hard van stapel loopt, maar dat wordt niet gewaardeerd. Q zet zijn charme weer eens op het verkeerde moment in.

DO 21/6
Aysen krijgt bericht dat ze haar illegale “bestelling” kan komen ophalen. Ze heeft niet door dat ze hierbij in de gaten wordt gehouden. Dat Nina zich beroert voelt, lijkt goed nieuws te zijn voor haar en Bing.

VR 22/6
Loes doet een liefdesverklaring. Aysen dringt het appartement van Bing en Nina binnen. In De Rozenboom staan twee bekende dj’s te kibbelen. Als Amir iets over Nina ontdekt, vraagt ze of hij dat wil verzwijgen.

Total
2
Shares
25 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?