Spoilers 18 t/m 22 november 2019

GTSTCourant - Spoilers

Er zijn weer nieuwe spoilers! In week 47 ontmoet Janine een lotgenoot waar ze niet veel van begrijpt, vindt Linda dat Rover en Kimberly wel heel hard van stapel lopen met hun reisplannen en geniet Shanti van haar date met Rik. Lees snel meer…

Maandag 18 november
Lucas heeft een ziekenhuisfobie, dus staat Nina er alleen voor. Janine ontmoet een lotgenoot waarvan ze niet veel begrijpt. Anton heeft zwijgplicht, maar Ludo zet hem onder druk. Bobby maakt het alleen maar erger voor zichzelf als hij agressief wordt.

Dinsdag 19 november
Een pechdag voor Puck: zowel zakelijk als privé zit het enorm tegen. Tiffy neemt Janine in vertrouwen over een fout van Lucas. Nina heeft het fijn met Bing en dat verwart haar. Laura probeert Janine te beschermen. 

Woensdag 20 november
Linda vindt dat Rover en Kimberly wel heel hard van stapel lopen met hun reisplannen en besluit subtiel in te praten op de vriendin van haar zoon. Nina is kwaad als Daan haar niet begrijpt en lucht haar hart bij Shanti. 

Donderdag 21 november
Shanti wordt door Rik uitgedaagd. Billy schiet haar dochter te hulp als het in de keuken allemaal niet zo vlot gaat. Lana vraagt Bobby op date, dan komt ze erachter dat hij tegen haar gelogen heeft.

Vrijdag 22 november
Shanti geniet van haar date, maar de romantiek is van korte duur. Lucas besluit om zijn fobie te overwinnen om Janine bij te staan in het ziekenhuis. Billy en Laura brullen mee met smartlappen en hebben de grootste lol.


26
Laat een reactie achter!

Vlinder

Wie had dat gedacht Billy en Laura worden vriendinnen hahahaha

A.G.

Verbaasd me niks dat ze vriendinnen worden, zo kan Billy haar dochter in gaten houden om haar nog meer zwart te maken zie alflevering vrijdag 1-11.

Mandy

Laura was toch ook niet altijd goudeerlijk?

Kaasstengel

Het klink nog niet echt hoopvol..

Moud

@Kaasstengel, ach denk je nou echt dat ze alles gaan verklappen in de spoilers. Als je alles al weet, is kijken toch niet meer leuk.
Heb geduld.

Kaasstengel

Nee, tuurlijk niet dan zou er geen hond meer kijken XD. Ik ben alleen stiekem aan het wachten op het moment dat Bing en Nina gaan scheiden en als ik de spoilers van dinsdag en woensdag lees verwacht ik niet dat dat snel gaat gebeuren.

Geduld hebben is zo moeilijk. =3

Moud

Haha ja, geduld hebben is inderdaad moeilijk.

Ik denk zomaar dat Nina wel eens van een koude kermis kan thuiskomen, met dat gedoe met Daan. En op enig moment afgedankt wordt. Daan is een onbetrouwbaar en gefrustreerde gozer en ge(mis)bruikt niet alleen Nina maar ook Puck.

Kaasstengel

Ik hoop stiekem dat Daan Nina echt leuk vind en hij een beetje veranderd. Dat hij leert wat liefde is ipv lust. Karakters moeten zich ook een beetje kunnen ontwikkelen vind ik. Al weet ik dat dit hoop tegen beter weten in is.

Ik vind Daan en Nina chemie hebben.

Jess

Daan en Nina, chemie? Er is totaal geen chemie tussen hun, onder andere omdat Marly heel slecht speelt. Vind die 2 al vanaf het begin niks.

Eva wolfs

Tussen Bing en Nina is er ook geen chemie.. Nina heeft dat met niemand

Suuzzz

Pff ja marly speelt zo slecht! Zij mag er wel uit, vind haar al jaren een oninteressante rol hebben.

Joop

Ik ben verbaasd dat het borstkanker verhaal van Janine zover van de werkelijkheid staat.
Vrouwen van 50+ worden in Nederland iedere 2 jaar gecontroleerd op borstkanker (niet verplicht, maar waarom zou je het niet doen). Janine speelt toch echt een 50+ vrouw, die dus al vaker gecontroleerd zou moeten zijn. Bovendien bij een verdachte knobbel wordt altijd een mammografie gemaakt (en vergeleken met eerdere mammo’s) een mri en pas later een echo.
Dus het klopt niet met de werkelijkheid hoe het nu gaat.

Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat, ze zal wel helemaal opknappen, helaas is dat ook niet de werkelijkheid.

Moud

@Joop, ondanks de 2jarige controles via het bevolkingsonderzoek, bied dat geen garanties. Dat wordt ook nadrukkelijk gemeld in de brief die je ontvangt na het 2jarige onderzoek, met een bericht dat men niets heeft gevonden, dat dit geen, (zoals al gezegd) geen garanties biedt. In de 2 jaar tussenliggende jaren kan zich borstkanker alsnog ntwikkelen. Waarom is het geen werkelijkheid als Janine helemaal zal opknappen? Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg (steeds meer) vrouwen die van borstkanker genezen. Mede dankzij de 2jarige onderzoeken zijn ze er relatief snel bij. Ik ben een vrouw van 62 jaar en al meerdere malen hieraan… Lees meer »

Joop

Door de 2jarige controles is de kans op iets groots en ernstigs inderdaad een stuk verminderd, maar niet helemaal weg.

Helaas weet ik uit ervaring dat je ook niet kan opknappen. Dus ik weet ook waar ik het over heb.

Maar goed, laten we zien hoe het met Janine gaat

Zebje

In gtst overleefde Barbara het ook. Maar misschien gaat Janine wel dood. Wat zal Hein grijnzen als hij t zou horen , maar die is zelf al dood. Misschien da ook exit Ludo. Als Caroline de soap verlaat zou Erik de soap oo verlaten.

Jaloe

Tussen Nina en Daan gaat het binnen de kortste keren mis. Het zou mij namelijk niets verbazen als Dorian dit seizoen de serie verlaat.

Helma

Ja dat denk ik ook.

Dennis

Rover en Kimberly gaan de serie verlaten, berichtte Boulevards

Jalou

Ik heb het ook gehoord. Komt niet echt als een verassing. Ik ben benieuwd wie er dit seizoen eventueel nog meer gaan. Ik denk sowieso nog Daan. Dorian zit nu voor het tweede seizoen in GTST en heeft hiervoor ook al in Nieuwe Tijden gespeeld. Daarnaast zei hij laatst in een Q&A dat hij toneel leuker vind dat tv maar dat hij het graag zou combineren.. Niet alle acteurs redden dat. Ik vind Daan een van de leukere personages in GTST dus ik hoop dat ik het mis heb maar ik heb zo’n voorgevoel dat het er wel aan zit… Lees meer »

gerit

Dorian heeft nog gewoon opnames die zeker nog tot begin 2020 te zien

Jalou

Het zou ook gek zijn als hij nu zou vertrekken. Ik verwacht ook eerder einde van het seizoen. Al denk ik niet dat hij net als Britt en Floris van de schrijvers moet vertrekken. Hij is een van de acteurs die GTST nog een beetje kijkbaar maakt.

Ik hoop trouwens wel dat de vlogcamera de volgende is die de soap gaat verlaten..

Claudia

Daan is echt het leukste personage dus hopelijk blijft ie nog lang, goeie acteur ook

Jalou

Britt heeft haar exit bevestigd

Juffie

Die lotgenoot van Jeanine. Die heeft volgens mij eerder in gtst gespeeld als Anouk. De minnares van Jef toen hij met Barbara getrouwd was.

Jalou

Ik heb net de aflevering van 19 november gezien. Wat heb ik gelachen.

Mandy

Wie speelt die Eva ook alweer?