Spoilers 18 t/m 22 januari

by GTSTCourant

MA 18/01
Anton overvalt Sjoerd met een nieuwtje. Ook Linda heeft haar kinderen iets mee te delen, maar zij brengt het voorzichtiger. Sjors snapt niet waarom Rikki Sjoerd op een afstand houdt.

DI 19/01
Anna bijt zich vast in haar sabotageonderzoek. Nina doet een smeekbede aan Maxime die recht uit haar hart komt. Ludo vecht voor het behoud van Bings baan, hij is namelijk iets met hem van plan.

WO 20/01
Een dubbele afspraak brengt Sam in de problemen. Thijs speelt de trotse vader. Linda neemt Anton in vertrouwen over gebeurtenissen uit het verleden. Wiets plannetje heeft gevolgen die ze eerder niet had voorzien.

DO 21/01
Riks nieuwe baan valt tegen. Nina toont zich strijdbaar als ze Ludo van haar gelijk wil overtuigen. Sjoerd heeft even geen behoefte aan Aysen. Jef krijgt door dat er een supriseparty voor hem wordt georganiseerd.

VR 22/01
Laura wordt nieuwsgierig naar de missie van een bijzonder persoon. Linda hakt een moeilijke knoop door en dat werkt tegen haar. Janine laat zich niet afschrikken door de gruwelverhalen van Rik.

© GTSTCourant.com en TVGids.tv


Lees ook:

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!