SPOILERS 19 T/M 22 APRIL

by GTSTCourant

Maandag 19 april

Bings overwinningsvreugde slaat bij Nina en de kinderen om in schrik. JoJo heeft een probleem in aanloop naar haar examen. Saskia wil Demi helpen met de voorbereidingen op de bevalling. Henk trakteert Laura op een romantisch diner.

Dinsdag 20 april

Henk en Laura’s diner heeft een verrassende wending gekregen. Richard en Billy bereiden zich voor op hun bruiloft. Julian twijfelt of Demi nog wel achter de adoptieplannen staat.

Woensdag 21 april

Janine licht Linda in over haar plannen met Indra. Anton doet een dappere poging tot Ludo door te dringen. JoJo heeft haar stem nog steeds niet terug en haalt alles uit de kast toch te kunnen zingen op haar examen.

Donderdag 22 april

Het lijkt erop dat Demi’s bevalling gaat beginnen. Julian en Saskia begeleiden hun dochter naar het ziekenhuis. Nina is op zoek naar inspiratie voor haar kledinglijn. Tussen Ludo en Janine groeit spanning.


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Misha
15 april 2021 10:49

Het wordt tijd dat ze eens wat meer gaan doen met Steef. Lijkt me een spontane acteur met veel potentie, maar aan potentie heb je niet veel als je maar af en toe een zinnetje krijgt.

Edd
15 april 2021 12:30
Antwoord op  Misha

Helemaal mee eens!

Jenny
15 april 2021 12:58
Antwoord op  Misha

Mee eens, Steef lijkt me ook zo’n leuk personage. Ben alleen bang dat het nog even gaat duren, want eerst word er waarschijnlijk. Gefocust op de bevalling van Demi. En wat er daarna gaat gebeuren,

Bill Enkoek
15 april 2021 21:46
Antwoord op  Misha

Dat hij gast stelen en dan een pak slaag krijgt can zijn moeder

Stefan
15 april 2021 14:31

Ja 😂😂😂🙊😂🙊🙊

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!