Spoilers 19 t/m 22 april

Maandag 19 april

Bings overwinningsvreugde slaat bij Nina en de kinderen om in schrik. JoJo heeft een probleem in aanloop naar haar examen. Saskia wil Demi helpen met de voorbereidingen op de bevalling. Henk trakteert Laura op een romantisch diner.

Dinsdag 20 april

Henk en Laura’s diner heeft een verrassende wending gekregen. Richard en Billy bereiden zich voor op hun bruiloft. Julian twijfelt of Demi nog wel achter de adoptieplannen staat.

Woensdag 21 april

Janine licht Linda in over haar plannen met Indra. Anton doet een dappere poging tot Ludo door te dringen. JoJo heeft haar stem nog steeds niet terug en haalt alles uit de kast toch te kunnen zingen op haar examen.

Donderdag 22 april

Het lijkt erop dat Demi’s bevalling gaat beginnen. Julian en Saskia begeleiden hun dochter naar het ziekenhuis. Nina is op zoek naar inspiratie voor haar kledinglijn. Tussen Ludo en Janine groeit spanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties
  1. Het wordt tijd dat ze eens wat meer gaan doen met Steef. Lijkt me een spontane acteur met veel potentie, maar aan potentie heb je niet veel als je maar af en toe een zinnetje krijgt.

    1. Mee eens, Steef lijkt me ook zo’n leuk personage. Ben alleen bang dat het nog even gaat duren, want eerst word er waarschijnlijk. Gefocust op de bevalling van Demi. En wat er daarna gaat gebeuren,

error: Kopiëren is niet toegestaan!