Spoilers 19 t/m 23 februari 2018

MA 19/2
Aysen vindt dat Laura veel te veel in zelfmedelijden blijft hangen. Sjors eist van Rik dat hij Lana niet vertelt van hun break-up. Sam krijgt te horen of ze door is naar de volgende ronde. Lucas doet of hij zich van geen kwaad bewust is over wat hij Laura heeft geflikt.

DI 20/2
Anton komt voor een groot medisch dilemma te staan. Sam gaat aan de slag met een heftig thema voor een fotoreportage. Het laat haar niet onberoerd. Amir worstelt ermee dat hij ontroerd raakt door Sjors. Janine wordt gevraagd een confronterend artikel voor de krant te schrijven.

WO 21/2
Zoë heeft heel levendige nachtmerries. Kimberly en Noud worden betrapt door Lucas, die vervolgens een verrassing voor hen heeft. Lana doet moeilijk over de zoveelste verhuizing dit jaar. Amir wil geen open kaart spelen tegenover Sjors.

DO 22/2
Loes pleegt een inbraak. Zoë gaat over een grens die niet gezond voor haar is. Q komt in een superongemakkelijke situatie terecht. Als Aysen een sollicitatie heeft, zit dit Sjoerd dwars.

VR 23/2
Sjoerd wil weten waarom Aysen alle ellende rond Zoë probeert goed te praten. Anton merkt hoe boos het AZM is als hij een artikel over de bezuinigingen in de krant laat plaatsen. Kimberly overdondert Ludo met een uitnodiging waar hij niet onderuit kan, ook al wil hij dit wel.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties
  1. Misschien dumpt loes de laptop wel bij Anton thuis… bewijs dat ie echt kapot is hebben we niey gezien? Zo wordt Anton opgepakt… aysen die raakt in paniek dat vind sjoerd vreemd, krijgen ruzie en vertelt de waarheid???? Lana doet vreemd, Laura doet apart… dus wie zou het nou echt zijn????

    1. 100% mee eens en dan ook nog een Lana die acteert alsof ze onder water zit en haar tekst opzegt als een robot, weg ermee met die onzin en een paar echte acteurs inhuren (en deze onzinnige verhaallijn stoppen want nu is het wel genoeg geweest.
      Maar wedden dat het straks gewoon Laura was en dat er wèèr een oudgediende uit de serie moet (alhoewel Loes weg moet als Nina terugkomt dus tja)

Vorig artikel

15 februari: Noud en Kimberly krijgen een relatie

Volgend artikel

Leader GTST krijgt update: nieuwe shots

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!