Spoilers 19 t/m 23 februari 2018

by GTSTCourant

MA 19/2
Aysen vindt dat Laura veel te veel in zelfmedelijden blijft hangen. Sjors eist van Rik dat hij Lana niet vertelt van hun break-up. Sam krijgt te horen of ze door is naar de volgende ronde. Lucas doet of hij zich van geen kwaad bewust is over wat hij Laura heeft geflikt.

DI 20/2
Anton komt voor een groot medisch dilemma te staan. Sam gaat aan de slag met een heftig thema voor een fotoreportage. Het laat haar niet onberoerd. Amir worstelt ermee dat hij ontroerd raakt door Sjors. Janine wordt gevraagd een confronterend artikel voor de krant te schrijven.

WO 21/2
Zoë heeft heel levendige nachtmerries. Kimberly en Noud worden betrapt door Lucas, die vervolgens een verrassing voor hen heeft. Lana doet moeilijk over de zoveelste verhuizing dit jaar. Amir wil geen open kaart spelen tegenover Sjors.

DO 22/2
Loes pleegt een inbraak. Zoë gaat over een grens die niet gezond voor haar is. Q komt in een superongemakkelijke situatie terecht. Als Aysen een sollicitatie heeft, zit dit Sjoerd dwars.

VR 23/2
Sjoerd wil weten waarom Aysen alle ellende rond Zoë probeert goed te praten. Anton merkt hoe boos het AZM is als hij een artikel over de bezuinigingen in de krant laat plaatsen. Kimberly overdondert Ludo met een uitnodiging waar hij niet onderuit kan, ook al wil hij dit wel.


Lees ook:

9 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
10 februari 2018 16:21

Ik heb een gevoel dat Aysen wel eens de dader zou kunnen zijn.

Frank
10 februari 2018 20:09
Antwoord op  Vlinder

Niet te hopen want Dilan mag gtst niet uit

Julia
12 februari 2018 18:22

Het word is tijd voor oude cast leden terug,allemaal zo saai aan het worden,begint net Spangas te lijken zo jong allemaal,

riezz
14 februari 2018 13:17
Antwoord op  Julia

100% mee eens en dan ook nog een Lana die acteert alsof ze onder water zit en haar tekst opzegt als een robot, weg ermee met die onzin en een paar echte acteurs inhuren (en deze onzinnige verhaallijn stoppen want nu is het wel genoeg geweest.
Maar wedden dat het straks gewoon Laura was en dat er wèèr een oudgediende uit de serie moet (alhoewel Loes weg moet als Nina terugkomt dus tja)

PriscillaFrankZoë
13 februari 2018 22:18

Misschien dumpt loes de laptop wel bij Anton thuis… bewijs dat ie echt kapot is hebben we niey gezien? Zo wordt Anton opgepakt… aysen die raakt in paniek dat vind sjoerd vreemd, krijgen ruzie en vertelt de waarheid???? Lana doet vreemd, Laura doet apart… dus wie zou het nou echt zijn????

Julia de V
14 februari 2018 07:42
Antwoord op  PriscillaFrankZoë

Waarom zou Loes dat doen?
Misschien heeft ze het zelf wel gedaan

Chenilla
14 februari 2018 20:26

Lana heeft er iets mee te maken. Toen ze Zoë zag bij Bing wilde ze terug naar Rik.

Rafaelle
17 februari 2018 17:22

Weet iemand op welke dag Sjoerd Aysen ten huwelijk gaar vragen?

nicky
23 februari 2018 00:09
Antwoord op  Rafaelle

ik denk vrijdag 23ste

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!