Spoilers 19 t/m 23 maart 2018

MA 19/3
Als Linda, Sam en Q overdonderd worden door een heftig bericht, gaan zij meteen op onderzoek uit. Amir wil het verleden tot gespreksonderwerp maken, maar dit wordt hem verboden. Q weet meer over Amir, maar Sjors wil het niet horen.

DI 20/3
Stanley heeft een plannetje met Laura en geeft haar geen ruimte om tegen te stribbelen. Aysen wil, samen met Zoë, de fatale nacht reconstrueren. Zoë heeft hier geen zin in. De verdrietige Amir moet Bing een bekentenis doen.

WO 21/3
Linda is geschokt door wat er op de deurmat ligt. Sjoerd neemt een trieste levensbeslissing. Sam krijgt te maken met bedreigingen. Rik werkt hard aan de toekomst van Boks. Als Ludo een bevlogen plan presenteert aan Bing, heeft hij niet door dat Bing dit niet ziet zitten.

DO 22/3
Wat Linda te horen krijgt, is zo ingrijpend dat ze er alleen over kan liegen. Zoë sluit een deal met Rik waar ze beiden beter van worden. Het doet Aysen pijn als ze ziet hoe slecht Sjoerd eraan toe is.

VR 23/3
Sjors verzamelt al haar moed en doet Amir een bekentenis. Als Ludo wel contact krijgt met Nina en Bing niet, reageert Bing gefrustreerd en onberekenbaar. Zoë vindt een nieuw sportslachtoffer, Stanley vindt een baan, Laura vindt Stanley een bemoeizuchtige klaploper.

Total
0
Shares
9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Zahra Lfil speelt rol Farah Nazar

Volgend artikel

‘Lana veel eerder terug in GTST’

Heb je dit al gelezen?