Spoilers 19 t/m 23 november 2018

Maandag 19 november
Bing en Nina vrezen voor het leven van de kleine baby en beginnen te twijfelen over de naam. Amir worstelt in het geheim met zijn vadergevoelens. Aysen wordt verrast door een bekentenis van Zoë.

Dinsdag 20 november
Rover moet van Linda op zoek naar een baan. Kimberly krijgt hulp van Marieke om Rover te veroveren. Lucas ontloopt zijn nieuwe neefje. Maar waarom eigenlijk? Marieke ontdekt iets wat grote gevolgen heeft.

Woensdag 21 november
Sjors wil samenwonen met Amir, maar Amir probeert haar op andere gedachten te brengen. Marieke beseft dat ze een hele grote fout heeft gemaakt. Mark heeft een onverwachte ontmoeting in de supermarkt.

Donderdag 22 november
Maria keert terug naar Meerdijk om haar zoon Rik op te zoeken, maar ze krijgt direct een pijnlijke verrassing als ze oog in oog staat met een oude bekende. Ludo en Aysen smeden een slim plan tegen Billy de Palma.

Vrijdag 23 november
Nina mag uit het ziekenhuis vertrekken, maar weigert. Daan wil tot Riks verbijstering met Zoë in de Rozenboom gaan wonen. Maria ontdekt dat haar geheim nog veel ingewikkelder is dan ze al dacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 reacties
  1. Eduard en Maria hebben een affaire gehad waaruit een kind (Daan) is ontstaan. De zoon en schoondochter van Eduard konden geen kinderen krijgen en dus hebben zij de baby geadopteerd.

  2. Dacht ik ook al. Dat dode Bert de Jong misschien Riks vader niet was. Misschien ook niet van Danny, maar dat doet er niet toe. Dus is is Rik misschien een half oom van Daan.

      1. wel. Want dan zou Rik de halfbroer van Daans vader [ de zoon van Eduard is de vader van Daan die niet in beeld is ] zijn. Als Maria ooit zwanger van Eduard is geworden dus,

error: Kopiëren is niet toegestaan!