Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 19 t/m 23 december

  MA 19/12
  Kimberly doorzoekt stiekem Malena’s spullen. Rikki raakt in paniek als Teddy plotseling hoge koorts heeft. Ludo wil weten hoe het kan dat Bing zomaar ineens verschillende Sanders-bv’s op zijn naam heeft staan.

  DI 20/12
  Rikki is niet blij met de goede raad die haar vader haar geeft. Bill heeft de scheidingspapieren klaar. Hij nodigt Linda uit en haalt herinneringen met haar op. Sam ergert zich eerst aan Anton, maar wordt later verrast.

  WO 21/12
  Janine begrijpt er niets van als de teruggekeerde Lucas een feest geeft. Sam nodigt Oliver uit voor een dagje op de ijsbaan. Rikki ontdekt dat de problemen van Thijs groter zijn dan dat hij steeds heeft beweerd.

  DO 22/12
  Ludo speelt een keihard spel met de pers. Bing denkt onomstotelijk bewijs te hebben dat hij niet schuldig is aan criminele activiteiten. Sam moet een heftige teleurstelling accepteren, maar kan ze dat?

  VR 23/12
  Malena krijgt veel en verkeerde aandacht. Marcus en Kimberly hebben niet door dat ze in de gaten worden gehouden. Bing kan zijn woede niet beteugelen en slaat de boel kort en klein. Nina staat voor een moeilijke keuze.

  1 reactie

  Schrijf een reactie!

  1. Martine is al lekker bezig in het bedrijf van Sanders met de kopieën van hun id kaarten. Kan echt niet wachten op het gezicht van Ludo als hij erachter komt dat zij het is die hem probeert te slopen.