Spoilers 19 t/m 23 juni

MA 19/6
Noud, Sjoerd en Job willen Becky naar Meerdijk lokken. Ludo probeert zijn plannen door de gemeenteraad te loodsen. Nadat ze zich verslapen heeft, verloopt Maximes dag heel anders dan ze van tevoren had gedacht.

DI 20/6
Rover beschuldigt Bill ervan dat hij de beslissing van de gemeenteraad heeft beïnvloed. Aysen weigert in te gaan op Nouds vraag om op afstand een computerlocatie te traceren. Ze heeft een andere oplossing voor hem.

WO 21/6
Rover organiseert een protestmars naar het stadhuis. Jos eist de hulp van Rik als hij Café De Koning wil kopen, en daarna heeft Jos nog een onprettige verrassing voor Rik. Kimberly wil het goed maken met Rover.

DO 22/6
Maxime en Bill komen nog nader tot elkaar als ze elkaar hun diepste angsten onthullen. Rikki doet research en vindt een aantal kwalijke zaken over Jos. Ze maakt zich daardoor nog meer zorgen over haar vader Rik.

VR 23/6
Rik vertelt Aysen dat hij een manier heeft ontdekt om Jos erin te luizen. Hij gaat ermee aan de slag en brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie. Sjoerd doet Rikki een vergaand voorstel, waardoor ze gaat twijfelen.

Total
0
Shares
16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 12 t/m 16 juni

Volgend artikel

Inge Schrama ging over eigen grenzen heen en neemt break

Heb je dit al gelezen?