Spoilers 19 t/m 23 september

MA 19/9
Rik wil van Janine horen dat ze hem sexy vindt. Noud heeft het moeilijk als hij Sacha’s spullen bekijkt, maar ontdekt iets wat hem een doel geeft. Ludo wil niet laten merken dat hij gekwetst is dat Janine hem niet uitnodigt voor haar boeklancering.

DI 20/9
Rover krijgt het benauwd als Thijs doorvraagt over zijn bezoek aan het kerkhof. Ludo is afgeleid door Malena waardoor een zakelijke afspraak in gevaar komt. Nina heeft het moeilijk om inspiratie te vinden voor nieuwe ontwerpen.

WO 21/9
Rover wordt opstandig als Sjoerd en Job hem uittesten. Noud biedt een volstrekt onbekende een slaapplek in Toko aan. Thijs vist subtiel bij Rikki naar informatie over Rover.

DO 22/9
Nina is het niet eens met Ludo’s beslissing over Malena. Anna is rusteloos door het geheim rond Sacha en reageert dit af door Boks op stelten te zetten en heftig te feesten.

VR 23/9
Thijs bespeelt de gevoelige kant van Rover. Aysen wordt overdonderd als Noud zonder overleg logees binnenhaalt. Anna heeft zichzelf in de problemen gezopen en moet nu een deadline zien te halen.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties
Vorig artikel

Breaking news: Maddy Everest is Martine Hafkamp

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: Het verhaal van Wiet en Nieuwe Tijden

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!